הנושא בשביתה למי למסור ד"ש יש לי הרגשה שטעית בבנאדם, או שאני פשוט עייף מהבוקר.
ג גל ישראלי New member 17/4/03 #21 הנושא בשביתה../images/Emo70.gif למי למסור ד"ש יש לי הרגשה שטעית בבנאדם, או שאני פשוט עייף מהבוקר.
ג גל ישראלי New member 17/4/03 #22 התגובה היא לאלונה כתגובה לתגובה שלה לתגובה שלי להודעה הראשית. מבלבל....
ר רן מרגליות New member 17/4/03 #23 אלונה, הוא לא מכיר אותם ../images/Emo8.gif מדוושי מודיעין זאת לא אותה קבוצה. דברי איתי במסר אם בא לך איזו רכיבה שבוע הבא רן
אלונה, הוא לא מכיר אותם ../images/Emo8.gif מדוושי מודיעין זאת לא אותה קבוצה. דברי איתי במסר אם בא לך איזו רכיבה שבוע הבא רן
X XCrider New member 17/4/03 #20 אוי ואבוי...נתפשתי בקלקלתי...עד שאני לומד שם של פרח אחד אני שוכח את השני... מסקנה - לא לפטפט יותר מדיי. לפרסם תמונות וזהו... בעצם, אפשר להבין אותי - זהו שכרון פרחים (די מזכיר לי שכרון מעמקים)... אבל רגע - הצורה דומה. אפשר לקבל ניקוד חלקי?...
אוי ואבוי...נתפשתי בקלקלתי...עד שאני לומד שם של פרח אחד אני שוכח את השני... מסקנה - לא לפטפט יותר מדיי. לפרסם תמונות וזהו... בעצם, אפשר להבין אותי - זהו שכרון פרחים (די מזכיר לי שכרון מעמקים)... אבל רגע - הצורה דומה. אפשר לקבל ניקוד חלקי?...