כמה סקאטצ'ים חדשים שלי..

SoulFR

New member
כמה סקאטצ'ים חדשים שלי..

הנה אחד שעכשיו סיימתי :)

SoulFR

New member
אחד מאתמול

של מרטין לות'ר קינג... ניסיתי לעשות אחד חדש אבל האותיות לדעתי יצאו ממש זוועה...

SoulFR

New member
.

|אמרתי קודם כל כמעט 5 נתחיל בזה... ומתוככם היו לי קצת יותר משנתיים הפסקות בגלל פעמים שנתפסתי ועכשיו כמעט שנה לא עשיתי משהו אז אני חוזר לעצמי...

SoulFR

New member
ואחי

גם אם הייתי רייטר 58 שנה זו לא דרך להעביר ביקורת על סקטצ'. כי למה? כי זה סקאטצ'. נדבר כשתראה תוצאות על הקיר.

VonDude

New member
איזה ביקורת פשוט אמרתי שזה לא משו

אחי אתה מעלה סקאצ'ים לפורם ואתה מצפה שיגיבו לך נכון? אז זהו הגבתי ועכשיו אתה בא ואומר לי שזה לא דרך לעביר ביקורת כי זה סקאצ' ,אז למה בכלל לעלות אותו...... קיצר אחי אני לא בא לריב איתך ולא כלום אז שיהיה לכולנו בהצלחה בהמשך הדרך...

SoulFR

New member
סדיוק אחי

מצתער שיצאתי עליך... אני האחרון שיתחיל פה ריב או משו... באמת מצתער... פשוט זה הסקאטצק הראשון שאני מעלה לפה וזה הדבר הראשון שעשיתי אחרי כמעט שנה שלא התעסקתי בכל זה... כצת התעצבנתי... סורי מאןן פיס.

SoulFR

New member
לא מבין אותכם...

זה המטרה בסקטצ'ים, להתאמן, לתרגל, ולהמשיך ולעשות סקאטצ'ים עד שמוצאים משהו שאתם ממש ממש אוהבים ואז עושים אותו... סקאטצ' לא אמור ליהיות מושלם על הפעמים הראשונות, אלא ממשיכים לנסות את ההנדסטייל שלך עד שהוא מגיע לתוצאה שאתה הכי מרגיש טוב איתה! :]

SoulFR

New member
=\

אצלנו הבלקבלוק לא הייתה המוזיאון לכמה שאתם תותחים... זה היה המקור ראות את ההתקדמות של הבחור ואיך הוא משתפר ואיך הוא משפר את ההנד סטייל שלו לאט לאט.. פה אצלכם כל סקאטצ' חייב ליהיות מושלם... אני מודע לזה שהבלוקים שלי עקומים יצאו... אני מודע לזה שהסקאטצ' של מרטין לות'ר קינג יצא זוועה. אבל זו המטרה בסקאטצ'ים! להתאמן! אם לא היו עושים בלק בוק מקאנבס והייתם מציירים על זה כמעיין מוזיאון של תהילה.

pig man

New member
5 שנים בצרפת ?!

כוס עמק נישבר לי הזין לשמוע את הזיוני שכל האלה שלך .התחלתה לצייר בדיוק לפני יומיים ואין בזה שום דבר רע וזה שאתה מתאמן בסקאצ' בוק זה מצויין, אבל בבקשה סתום תפה שלך אתה חופר לכולנו בשכל עם נאומים המטומטמים שלך . ולמה בדיוק אם אתה יודע שיש לך תעיות בסקא'צים אתה מעלה אותם לפה ? למה שלא תתקן את התעיות שאתה יודע שעשיתה ואז תעלה את הסקאצ' המתוקן לפה? אני באמת חושב שברגע שתשקיע בסקאצ' ולא משנה כמה האותיות יהיו עקומות אנשים יראו את זה ויערכו אותך יותר. אהה כן ודרך אגב ממתי כל מרוקאי מטומטם הוא צרפתי ?! ONE LOVE.

the chaos power

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהייתי מוריד חלק מהבוטות

the chaos power

New member
כן, הוא קצת התלהב... אבל

הבסיס שלו צודק- הבנאדם שפתח ת'שרשור בעיקר מברבר לנו בשכל, במקום להשלים עם זה שהוא טוי ממוצע ולהתקדם משם. ולsoulFR- אני במקומך הייתי פותח כאן שם חדש ודף חדש, ומתחיל מהתחלה כמו שצריך. ואני אומר את זה כי אתה נראה שחשוב לך להתקדם. ואנלא בטוח שהסקטצ'ים שלך כ"כ גרועים בשביל התחלה, אבל רואים שקינג אתה לא, אז אחי באמת כדאי לך לפתוח שם חדש ולשנות טאג והכל יסתדר נראלי. אוו חפרתי...

the chaos power

New member
ואין קשר לזה שיש לו טעויות, כמובן

פיגמן- לפעמים מנחשים שיש טעויות אבל לא יודעים בדיוק איפה. את מה שהוא יודע הוא בטח כבר תיקן, ואת השאר הוא רוצה שיעזרו לו. לגיטימי לגמרי כל עוד הוא לא מציף כאן לגמרי, והוא לא, אז אל תכסח אותו.

SoulFR

New member
.

תודה לכולם על התגובות :] ולפיג וכל השאר שמקללים: אם תמצאו מילה אחת שאמרתי שאני סוס / תותח / קינג / ממחה / מלך או מה שתקראו לזה. אני נותן לכם 6546513246547 שקל. בחיים שלי לא אמרתי שאני יותר טוב ממישהו בכל דבר שהוא, ואני סך הכל הראתי סקאטצ'ים כי אני משקיע בהם את הנשמה שלי ובונה אותיות משלי ולא מעתיק הנדסטיילים כמו חלק מכם ואני לא אזכיר שמות. אז אנשים אני לא מתכוון להתחיל ניק חדש וכל זה, אני מי שאני ואני לא מציף אותכם ואומר שאני קינג אז ייאלה להרגע. כולכם פה סליחה... יש פה כמה בודדים שחשים מלכים כי הם תוקעים כמה טאגים בעיר שלהם... כשתתחילו להבין באמת מה אתם עושים וכשתבינו באמת מה אנשים חושבים עליכם מחוץ למסך... נדבר. יום נפלא לכם ושוב תודה לאלה שהיו לצדי :]

למעלה