כמה סקאטצ'ים חדשים שלי..

acab123

New member
שמע גבר סאמת שאין סיבה לא להאמין לך שהיית

בצרפת וכל מה שאמרת אבל שאתה אומר ניק ולא טאג אחרי חמש שנים בצרפת זה קצת נשמע לי כמו ילד בין 12 ששיח' באיזה משחק רשת אומרים שם ניק... מצטער אחי אני לא הכי מלך ואני לא כלום אבל ככה זה נשמע לי...

Swanskee

New member
האמת שזה יותר נכון להגיד כינוי או ניק

כי טאג זה הפעולה עצמה של החתימה.. כאילו טאג פירושו חתימה בהנדסטייל... אבל לא משנה..

acab123

New member
פסדר אבל היחידים ששמעתי שאומרים ניק הם ילדים

בני שתים עשרה כאלה.. לא יודע נשמע היה לי קצת מוזר..

SoulFR

New member
אחד שיודע מה שהוא אומר סופסוף.

ניק זה הכיוני שאתה רושם, טאג זו הפעולה עצמה של ההחתמה של על כל מקום כלשהו.

SoulFR

New member
ואגב, שים לב

כשאתה רואה נגיד סרטים של גראפיטי וזה, לדומה סטייל וורס, אז הם לא אומרים people like to sea my tag ,,,, הם אומרים they like to sea my name up וכל השיט הזה...

acab123

New member
name... not nick

פשוט אמרתי שילדים קטנים שמתחילים תמיד אומרים ניק כי ככה אומרים באייסיקיו וכאלה.. הבנת? יופי...

SoulFR

New member
הייד איהח. שוב למי שלא מאמין יש פה כמה חברה

שראו אותי בקאפזולה...

the chaos power

New member
אני מקווה שלא לקחת אותי קשה

כי לא התכוונתי לבוא בקטע רע או להיכנס בך או משו. אני ממש לא קינג (וגם לא אמרתי את זה)- אני טוי. מצטער אם הייתי נשמע אחרת אבל אני דוגרי אני עדיין לא כ"כ מבין איך עושים כאלה סקצ'ים אחרי 5 שנים בתחום... (גראפ לא שוכחים אחי, זה לא שאם לא עשית כמה חודשים סקטצ'ים אז עכשיו אתה מתחיל מהתחלה) בכל אופן, סולחה?

SoulFR

New member
.

א. אני פציפיסט, אני לא רב עם אפחד, מה שעשינו זה הצגנו עמדות אחד של השני. ב. ובקשר למה שאמרת עכשיו על סקאטצקים, אני לא עשיתי שום דברק קצת מעל לשנה... אז אני עושה מחדש קצת בלוקים, קצת סימפלים חוזר לעצמי מאן.... קלאחח!! יאללה סולחה :]]] [רעש של צלחת נשברת :) ]

esari

New member
איזה ציירת שנתיים

תפסיק כבר לדבר שטויות, יש לך רמה של אנשים שמראים פה תסקיצות הראשונות שלהם בחיים. אל תגיד לי החלדת, שחכת קצת, וואלה לא שוחכים בסיס, בארים, אותיות, ולך יש עבודות של בן-אדם שמצייר חודש.

Basic3

New member
נכון, אבל אין קשר.

אתה אומר, "כשתראה תוצאות על הקיר תדבר"

minyman

New member
לסיכום...

יצאת טוי.. וחרטטן!.... אחי בן אדם שיעשה טוי שיט במששנתיים אפילו הטוי שיק כבר יראה זורם... ובמיוחד אחרי 5 היד צריכה להיות טיפה מיומנת.. ולפחות לעשות קוים ישרים.. והסקצ'ים שלך עקומים כמו המורה שלי לספרות.. והיא עקומה אחושרמוטה! ככה שדי לזיין בשכל ותתחיל לעבוד.. רציני..

למעלה