כמה עדכונים

Digi Lista

New member
כמה עדכונים../images/Emo13.gif

-הכנסתי כרגע את כול הסעיפים של "דברים שלא ידעתם על ורמון" יחד עם התמונה שיאנה צירפה,לא ערכתי יותר מידיי את הטקסט בגלל שכול שנייה נתקע לי המחשב והאדמין(תפריט הניהול) ככה שיש בהחלט סיכוי שהטקסט עלה עם גיאות הקלדה(שגיאות כתיב דווקא השתדלתי לתקן לפני העלייה),אם מצאתם משהו ממש מציק לעין תגידו לי ואני אנסה לתקן את העניין בהמשך השבוע... כולם מוזמנים לעבור על המאמרים ולראות דמות שעוד לא הייתה שאפשר יהיה לכתוב כול מה שאנחנו לא יודעים(ואולי גם לא רוצים לדעת
)עליה,אבל
תקפידו לא לכתוב מיליון סעיפים רק כדי להגדיל את הכמות אלא להשתמש בפסיקים כשמדובר בהמשך ישיר למשפט... -הדבר השני-שוב חגיגות החמש,אני רוצה לדעת מה אנחנו מתכננים ועל מה כול אחד יכול להיות אחראי,מלבד אורנית בינתיים לא ראיתי שום רעיון ואחריות על משהו,אני באמת רוצה שתהיה לנו חגיגה גדולה ב1.7 אבל עזרתכם ממש נדרשת! -דבר שלישי-לא להתקמצן שרשורים עם דיונים,תמונות לפי נושאים(נגיד זוגות,עונות,דיג'ימון/דיג'יגורל ספציפי וכו'...),
,סיפורים,משחקים ובכלל מה שבא לכם כדי שלא נתייבש מידיי...
רציתי לספר עוד משהו אבל זה יאלץ לחכות ליותר מאוחר(אחי צריך את המחשב)...

Yuske

New member
תודה רבה על העדכונים^_^

והכוכבים של העונה השלישית באים ב1 ליולי להופעת אורח קצרה! שכחת לציין את זה^^

Digi Lista

New member
צודק,זה כנראה הגיל...../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

שכחתי גם עוד כמה דברים כמו זה שהכנסתי את השרשור שפתחה 'רמונדו' על האם בני אדם עשויים מנתונים שהתפתח לדיון ארוך ומעמיק(כמו שאני אוהבת
) לקישורי הפורום בקטגוריה המתאימה... ורציתי גם לשתף במשהו אבל כרגיל זה יאלץ להידחות,בינתיים אתם כמובן מוזמנים לחשוב על דברים חדשים שבא לכם לשתף בהם בקשר לחיים עצמם וכובן בקשר לחגיגות החמש ולפורום בכלל

Yuske

New member
לשתף?....

אמממ כן ברשותכם כי אני עייף מת ולא רוצה שיגיע מחר... היום הייתי בכנס משתחררים^_______^ יאאאי גם יומי סופסופ יגיע^^ מה שהולך שמה זה משהו מטורף@_@ מחכים בתור כדיי להכנס לביתן שבגני התערוכה בחום אימיםX_X לאורך כל הדרך אגב באים וקופצים עלייך אנשים ממקומות לימוד ובמיוחד...אבל במיוחד מקופת חולימ כללית@_@ הם פשוט היו בכל חור>< אבל כלאופן היה שמה דיי נחמד, פגשתי כמה אנשים שאני מכיר, לקחתי כלמיני (האמת מלא) עלונים כאלה של כלמיני מקומות שאני חושב ללמוד אותם...והתיק שלי היה ממש ממש כבד בסופו של דבר@_@ אחר כך חזרתי הבייתה (באיזה 4 ככה כי הייתי בקומיקאזה עם חבר שלי^^...לא מצאנו משהו מעניין:\...) ואז אכלתי סופסופ משהו (שאני אשלם על אוכל?...כשאני חייל?...למען האמת כשיש אוכל בבית אבל לאמשנה^^") ואז אחותי נכנסה הבייתה והתחלנו בסופה מטורפת של נקיון הביתX_____________X שזה אומר לטאטא איזה כמה קומות, לנגב אבק ממלא דברים@_@, ואז אח"כ לשטוף... ואני לא מדבר על כביסה לקפל ולתלות על החבל ייבוש^^" עבדנו עד איזה 9 וקצת (מ-6 וחצי ככה)... אני האמת סתם נשמע ממורמר מכל העניין, האמת שאני מאוד עייף וכואבות לי הרגליים רצח בגלל זה אני ככה... היה יום ממש נחמד^^ למרות החום והסבל, ומה זה לא באלי מחר><.... וזהו...עוד 4 חודשים ליוסקה והוא משוחרר^____________________^ כן אגב זה הולך גם להיות בבלוג (די נמאס לי שיש שמה רק הודעות מתקופת המפקד החרא שלי^^ קצת אופטימיות החיים יפים וכאלה^^)

Digi Lista

New member
אבל איפה הכתובת של הבלוג?...

קראתי את ההודעה כולה(חיפשתי את הקישור לבלוג...),שמחה בשבילך שבקרוב אתה משתחרר,אני עוד חודשיים מסיימת את השירות לאומי ואני דווקא לא שמחה(אלא אם אני אצליח להשיג עבודה בתשלום בביה"ס עצמו או עם אוכלוסיה דומה ואני בהחלט מנסה לפנות בשביל הכיוון הזה),שנה שעברה היה לנו מין "כנס משתחררים" ובאתי רק כי הבת שירות השנייה החליטה לסיים אחרי שנה וביקשה שאני אארח לה חברה אפילו שידעתי שאני ממשיכה שנה שנייה,היה מאוד משעמם ובעיקר חפרו במוח על זכויות למשתחררים,אבל זה לא היה כנס גדול כמו שלך אלא סתם משהו חפרני באיזור שיהיה שוב בקרוב והפעם אני לא הולכת-היה לי משעמם כבר בפעם הראשונה ואת כול המידע קראתי בסוף בחוברת שחילקו...אולי יהיה גם כנס גדול במקום אחר בארץ...מה אתה מתכנן אחרי השירות?אני יודעת שזאת אולי שאלה מעצבנת קצת(שואלים אותי אותה בערך 8 פעמים ביום)אבל אני סתם סקרנית
... חזרתי קודם מטיול בעין מודה עם הילדים שזה כמובן לא קל כי יצאנו עם עוד כיתה ושם כול ילד היה עם שני מטפלים(הורים,בני משפחה,פיליפינים) בממוצע ואצלנו היינו ארבעה אנשי צוות על חמישה ילדים ולא רק שהילדים אצלנו גדולים בגיל וכבדים יותר(יש בכול זאת הבדל בין ילד בן 8 לילד בן 15 וזה שהוא נכה ו/או מפגר לא מקטין לו את המשקל הפיזי לפי הגיל הביולוגי המון פעמים)וכמובן זה שהיינו ממש מעט אנשי צוות גרם לכול אחד לעבוד קשה מאוד(בשונה מהכיתה השנייה שם הצוות הכיתתי כמעט ולא עשה כלום נוכח הכמות המשולשת של האנשים שהיו איתם)אבל בסך הכול אנחנו מאוד נהנינו(השתלטתי על האיזור עם 3 מצלמות,2 דיגיטליות ואחת פילם,נתתי כמובן לאנשים אחרים בשטח לצלם וככה יצא שעכשיו אני מעבירה למחשב קרוב ל600 תמונות וזה רק מהדיגיטליות ומכולה 5 שעות שהיינו שם,זה אומר שנהניתי,כשנוח לי במקום מסויים אני לא מפסיקה לצלם) והילדים נהנו(עשו אומגות ושטו בסירות מתנפחות)וזה הכי חשוב,אם כי את הגב שלי אני לא מרגישה כרגע מרוב סחיבות,אחר כך חזרנו לביה"ס והמשכנו לעבוד כרגיל...אבא שלי עובד ליד המקום אז הוא ואחת העובדות שלו(הוא לא הכיר את המקום הספציפי) קפצו לבקר והיה נחמד. ויוסקה,אנחנו תמיד בעד לשתף

chi12

New member
אז היה לך כיף?

יופי, מממ, זה מה שרצית לשתף? הוא אמר שהוא יפתח את הבלוג בעתיד. תשימי פה תמונות! אני רוצה לראות אותך (אני מקווה שאת לא רק מצלמת, אלא גם מצטלמת)

Digi Lista

New member
זה היה היום,לא יכולתי לרצות לשתף בזה אתמול...

אני בדרך כלל אך ורק מצלמת וכשאני נותנת גם לאחרים מצלמה כדי לתפוס עוד זוויות ואירועים אז לפעמים רואים אותי(שזה נדיר,איכשהו כשאחרים מצלמים בדרך כלל יוצאות כמו בתמונות מהיום שעברתי עליהן- עכשיו כול מיני חלקים כמו כפות רגליים במקום בני אדם שלמים,חצאי ידיים,חצאי ראשים,תמונות מטושטשות,החלקים החשובים רחוקים מאוד וכו'...אני מנסה להעביר קורס צילום מזורז ברגע שאני מביאה את המצלמות למישהו אחר "זה כפתור לפתוח ולסגור את המצלמה,זה זום קרוב ורחוק וכאן לוחצים בשביל לצלם" כנראה שאני מורה דיי גרועה...),מין הסתם אני לא יכולה לשים את התמונות כאן-גם בגלל הפרטיות של הילדים(הם בכול זאת נכים/עם פיגור/עם אוטיזם/עם ריר נוזל מהפה לפעמים וכו'...) והצוות וזה בכול זאת אינטרנט ואין לדעת מי מסתכל ואני לא אהיה זאת שתפגע בכבוד שלהם(מה גם שאני דיי מחוייבת בכך מתוקף השירות) וגם כי אני לא נוהגת לשים תמונות מאירועים פרטיים(זה הקטע שלדעתי צריך להשתדל להפריד בין המחשב לבין המציאות)...אני יכולה לשים את התמונות של "הכותל" שבנינו ביום ירושלים כי הקטנתי אותן והוא יצא ממש יפה אבל תמונות אחרות זה בעייתי יותר...עכשיו סוף שנה אז אני יחסית מצטלמת יותר בשביל הזכרונות המתועדים כי שמתי לב שלאורך כול החיים אני בעיקר בצד שמאחורי העדשה(שזה הצד האהוב עליי,אני לא אוהבת להצטלם,לא אוהבת את איך שאני יוצאת בתמונות על אף שכולם טוענים שאני פוטוגנית,יפה ועוד אמירות,לכו תדעו מי מתחנף...זה כמו שקשה לי גם להתראיין ואני מעדיפה לראיין ולהיות זאת ששואלת את השאלות,אם הייתה לי הזדמנות הייתי רוצה ליום אחד להיות כמו 'דנידין' הדמות הספרותית שרואה ואינה נראית,אני חושבת שיכולתי להינות באותו יום...) ותמיד כשאני עוברת על האלבומים/הדיסקים ומראה לאחרים נשאלת השאלה "ואיפה את/למה את לא הצטלמת גם אם היה לך כול כך כיף כמו שאת אומרת?",מעטות הפעמים שאני אבוא מיוזמתי וארצה להצטלם,אומנם השתפרתי ואני כבר לא בורחת ממצלמות של אחרים(או אפילו משלי כשמישהו אחר מחזיק בה)או מכניסה להם צילום בעודם מנסים לצלם(הסגנון האהוב עליי הוא צילום מהיר ומפתיע שתופס אנשים לא מוכנים או סתם שקועים במשהו ולא קולטים את המצלמה,ככה אני יכולה גם לבחון אותם ולדעת לעומק מה הרגישו באותו הרגע,המצלמה כמעט לעולם לא משקרת)אבל אני עדיין לא מתלהבת מלראות את עצמי בתמונות,משהו בעובדה שאני במרכז לא נוח לי ברוב המקרים... הוא כתב שיש בלוג עם אמירות על המפקד שלו,זה הבלוג שרציתי שיתן קישור אליו,אלא אם הוא נסגר...

meytar

New member
בקשר לדנידין, יום אחד?;_;

הייתי מבלה ככה בכיף איזה שבוע, או אם אפשר- כל החיים...(כמובן רק אם כשארצה אוכל לשוב ולהיראות).

Yuske

New member
וואו אני לא פה יום שלם וכבר מלא תגובותO.O..

תודה ששיטפת ליסטה^^ שמח שנהנית ושמחתי מאוד לקרוא^^ אולי כדאי להוסיף בקורס המזורז זה שלא לזוז עם המצלמה בזמן הצילום ולא לצלם את השמש וכאלה... בקשר לבלוג - אמממ זה דיי כזה בבלוג של תפוז אז פשוט תלחצו על הניק שלי ואז זה כזה ייתן לכם קישור לבלוג שלי^^" (יוסקה עצל) בקשר לבלוג עם האימרות מפקד- אני מעדיף לשכוח את כל זה...(אני גם ככה זורע שנאה כלפיו ברחבי הבסיס...זה מדהים אני כאילו מחקתי את הבנאדם הזה מהיקום...מישהו אומר רק את השם שלו אני זורק "אוי אני שונא אותו" "איכס"\ "אני לא מדבר איתו" וכאלה...ואם אני רואה אותו הולך איפהשהוא באיזור שלי אני פשוט מתעלם באלגנטיות ממנו...זה מדהים פלאי המוח שלי שהוא מחליט להעלים אנשים שאני מתכחש לקיומםO.O... בקשר לתמונות - גם לי אומרים את כל השטויות האלה "אתה יפה, \אתה ממש פוטוגני\ מתאים לך להצטלם" כן בסדר@_@...עזבו שבחצי מהתמונות אני בכלל עם עיניים עצומות או באמצע חיוך...או חיוך גדול מידי^^" אבל אני מניח שאת יותר פוטוגנית ממני:X.... (ביטחון עצמי, מה זה?) וואי עשית לי חשק לצלם@_@_@ חחח

Yuske

New member
אוי גמ אני^^"

אני כזה בכלל לפעמים עושה "תמונות אומנותיות" שזה יותר בכיוון של להפוך את המצלמה לכל מיני כיוונים וזויות... מה שכן אני תופס פוזות לרוב טוב^^

remundo

New member
אם הייתי יודעת לצלם

הייתי תופסת פוזות טובות לרוב. במצבי הנוכחי, אני מורחת פוזות טובות לרוב.. ^^"

remundo

New member
שנה אחת הספיקה לי

וזה פחות מחודש, לא? רק עד יולי.. (או שזה שונה אצלך ויש גם קיטנה אומשו?)

למעלה