Digi Lista
New member
כמה עדכונים../images/Emo13.gif
-הכנסתי כרגע את כול הסעיפים של "דברים שלא ידעתם על ורמון" יחד עם התמונה שיאנה צירפה,לא ערכתי יותר מידיי את הטקסט בגלל שכול שנייה נתקע לי המחשב והאדמין(תפריט הניהול) ככה שיש בהחלט סיכוי שהטקסט עלה עם גיאות הקלדה(שגיאות כתיב דווקא השתדלתי לתקן לפני העלייה),אם מצאתם משהו ממש מציק לעין תגידו לי ואני אנסה לתקן את העניין בהמשך השבוע... כולם מוזמנים לעבור על המאמרים ולראות דמות שעוד לא הייתה שאפשר יהיה לכתוב כול מה שאנחנו לא יודעים(ואולי גם לא רוצים לדעת
)עליה,אבל
תקפידו לא לכתוב מיליון סעיפים רק כדי להגדיל את הכמות אלא להשתמש בפסיקים כשמדובר בהמשך ישיר למשפט... -הדבר השני-שוב חגיגות החמש,אני רוצה לדעת מה אנחנו מתכננים ועל מה כול אחד יכול להיות אחראי,מלבד אורנית בינתיים לא ראיתי שום רעיון ואחריות על משהו,אני באמת רוצה שתהיה לנו חגיגה גדולה ב1.7 אבל עזרתכם ממש נדרשת! -דבר שלישי-לא להתקמצן שרשורים עם דיונים,תמונות לפי נושאים(נגיד זוגות,עונות,דיג'ימון/דיג'יגורל ספציפי וכו'...),
,סיפורים,משחקים ובכלל מה שבא לכם כדי שלא נתייבש מידיי...
רציתי לספר עוד משהו אבל זה יאלץ לחכות ליותר מאוחר(אחי צריך את המחשב)...
-הכנסתי כרגע את כול הסעיפים של "דברים שלא ידעתם על ורמון" יחד עם התמונה שיאנה צירפה,לא ערכתי יותר מידיי את הטקסט בגלל שכול שנייה נתקע לי המחשב והאדמין(תפריט הניהול) ככה שיש בהחלט סיכוי שהטקסט עלה עם גיאות הקלדה(שגיאות כתיב דווקא השתדלתי לתקן לפני העלייה),אם מצאתם משהו ממש מציק לעין תגידו לי ואני אנסה לתקן את העניין בהמשך השבוע... כולם מוזמנים לעבור על המאמרים ולראות דמות שעוד לא הייתה שאפשר יהיה לכתוב כול מה שאנחנו לא יודעים(ואולי גם לא רוצים לדעת