כמה עדכונים

Yuske

New member
הכוכבים של העונה השלישית^_^

הם באים לארץ לחגוג איתנו את היומולדת של הפורום (1.7) בגלל שכל הקאסט של כל שאר העונות מארגנות איזה משהו גדול שהם דיי שומרימ בסוד._. להופעה בארץ אז הם שלחו לנו ליום ההולדת של הפורום רק את החברה של עונה 3.... אגב אני אצטרך את העזרה שלכם בסיקורים תמונות ושאר דברים כי אני לא בטוח שיהיה לי זמן כלכך לצלם\לתעד\ולעשות הרבה דברים אטרקטיבים:X.... ^______^

remundo

New member
אולי אני אכתוב כמה מילים על כמה דמויות מסייבר

ס, אבל במידה ויצא לי לראות עוד כמה פרקים מהסדרה הזאת עד אז O_O חוץ מזה אין לי שום רעיון לדבר שאני יכולה לעשות. אהא! יש לי הרבה שירי דיגימון על המחשב! ואני גם יכולה לחטט בבויידעם ולהוציא מחברות ישנות שלי מהתקופה שהייתי חולה בלצייר את ג'רי בכל פעם שיש לי מכשיר כתיבה ביד. (יש לה את הדבר הצהוב על היד, אז זה חסך לי לא לצייר כפות ידיים ^^") חבל שכמה מהציורים היותר טובים שלה לא היו על ניירות אז לא יכולתי לשמור אותם ;; (יש דרך להביא לכאן שירי דיג'ימון, או שזה רק בשילוב AMVs שדבר כזה עוד לא יצא לי לעשות אי פעם בחיי? דווקא מצאתי תוכנת עריכת וידאו על המחשב הזה אבל אני מפחדת שאני אשבור אותו *שוב* בטעות אם אני אנסה להפעיל אותה.. ^^") אפשר להביא גם סתם AMVs של דיג'ימון שאין לי מושג מי הכין מתי איפה איך ולמה? ^_^"

Digi Lista

New member
אהבתי את הכיוון שלך../images/Emo45.gif

כמובן שכול רעיון יפתח בשרשור נפרד(כתום חדש,לא לנצל שרשורים אחרים!)-כנ"ל רעיונות של יוסקה ואורנית,אני רוצה חגיגה גדולה במיוחד וזה אומר שרשור ברכות שכמו שקורה אצלנו יתפתח למיליון כיוונים אחרים,שרשורים לכול רעיון/משחק וכו' וכן הלאה... אני לא מבינה בקבצי מוזיקה ככה שאני לא יכולה להגיד לך השירים,אבל אני כמובן שמחה לרעיון ומקווה שיצא לפועל

remundo

New member
מבחינה טכנית זה אפשרי (קבצי מוסיקה)

פשוט מעלים את זה לאינטרנט ומביאים לפה לינק, השאלה היתה אם זה בסדר מצידך וממה שכתבת הבנתי שכן ^^" כשחושבים על זה כב מזמן גמרתי את פרונטייר ועדיין לא עשיתי שרשור סיכום .. אז צריך לחשוב גם על זה!

כן,אני בעד שרשור סיכום.

מה אתם אומרים חבר'ה,שנעשה הכל באותו יום או שנפרוש את החגיגה על כמה ימים?

למעלה