כמה עולה בערך כרכן תירס?

omer356

New member
תודה רבה..

והיכן ניתן למצוא תמונות?(לב דווקא של אותם פריטים.. אלא תמונות של אותם מופעים..)

skalariya

New member
כאן תמונה של אחד מהנחשים

חמאה, ו לינק לאתר שפרייס שלו עים תמונות http://www.cornsnakes.net/gallery.php3?id=58

nevojer

New member
אתה...

אתה יכול ב-300 ש' סנואו אלבינו ורגיל לפי-דעתי...

naja

New member
אפרופו מופעים, למי ששם לב.....

באתר "יד 2" נמכר כרכן תירס סטרייפ(אחד המופעים היפים של המין הזה לטעמי). הוא נמכר כ"קינג אורנג'" או משהו כזה והמחיר המבוקש הוא בסביבות 1500 ש"ח.

skalariya

New member
אולי אני תועה

אבל לא ראיתי אצלו "קוביות" בחלק התחתון של הגוף, אז יש מצב שזה לא כרכן נקי :((

Itamar Levy12

New member
לפי הראש זה כרכן.

נחש מדהים, אם היה לי פרוייקט של תירסים ללא ספק הייתי משקיע.

skalariya

New member
לי יש פרוייקט של תירסים,

אבל אני כבר ראיתי ג'אנגלים כל כך דומים לכרכנים נקיים :)... ואחרון היה ב1/4 קינג אלבינו, 1/4 כרכן צהוב, ו1/2 כרכן אמיתי,היה נראה ממש כרכן, שאים לא חשש קטן , לא היו בודקים מאיפה הוא הגיע. בדיקה ראשונית-זה הקוביות בחלק התחתון של נחש. חוץ מזה, לכרכן סטרייפ צריך להיות ציור על הראש... וכאן לא רואים

תעברי קצת על תמונות

של מופעי כרכני תירס. הנחש הזה הוא כרכן תירס נקי. גם למופע המוטלי או האדום דם אין דוגמא בצדי הגוף. אם את לא רוצה אותו זה בסדר, באמת שאין לי שום אינטרס כלכלי בעניין
אבל רק אל תגידי אחר כך שאי אפשר למצוא מופעים של כרכני תירס בארץ. התמונה הזאת עוזרת לך?

skalariya

New member
דיברתי לא על צידי הגוף

דיברתי על חלק תחתון, או בטן במילים אחרות. עכשיו אפילו הגדלתי את התמונה.אין קוביה אחת אפילו לפי קטאים שרואים. לגבי התמונה בקישור - בתח שאני מכירה את המופע- שמתי בשרשור הזה אותו לינק :)). לגבי כמה נחש נקי- זה רק אים אתה מכיר את השושלת שלו... אחרת זה רק ניחוש(אפילו עם ניסיון רב). במקרה ואתה מכיר את הנחש- אני אשמח לדעת שהוא נקי, ואז אולי לדבר עים מוכרים שלו

naja

New member
אני לא כ"כ מתמצא במופעים של כרכנים.

אבל לדעתי מדובר בכרכן תירס נקי, למרות שהתמונות לא מוצלחות במיוחד.

skalariya

New member
וזה רק אחד מהרבה וריאציות

שכאן רק הוסיפו את אמורי,אבל יש עוד הרבה מאוד, והם יכולים להיראות ממש דומים לכרכן תירס נקי

נכון

הכלאות יכולות להיות ממש דומות למקור, זה דבר ידוע. אבל תסתכלי על צורת הראש של הנחש בתמונה שהכנסת ותראי כמה הוא קצר ורחב: לא ממש מאפיין כרכני תירס. וגם מבנה הגוף רחב יחסית. עד עכשיו רוב ההכלאות שיש בארץ זה תוצאה של הכלאות שנעשו בארץ ולא כאלו שיובאו לכאן. בכל מקרה בפעם הבאה תתני גם קישור לאתר, אחרת אני אהיה חייב למחוק את ההודעה לפי חוקי תפוז (הגנת זכויות יוצרים).

youvalosman

New member
גם רואים שזה הכלאה

הנחש בתמונה שהעלית אינו תירס נקי באמת אך גם ממש לא נראה ככה.. לעומתו הנחש שמפורסםביד2 אכן תירס נקי,אמנם הבעלים שלולא ממש יודע מה יש לו ביד אבל אני יודע שאם לי היה איזה עיניין בעוד כרכני תירס היתי חוטף אותו בלי לחשוב.. המשך יום טוב

skalariya

New member
סוף לדיון---- התקשרתי

הם יודעים שזה ג'אנגל , יבוא מארצות הברית. היחס של גנים לא ידעו להגיד.אנסה לבדוק מי הביא את הנחש, ואז גם הבית גידול בחו"ל, ואז גם היחס גנטי

naja

New member
לא הייתי טורח להאמין לסיפור שלהם.

אם מישהו היה מביא איתו נחש מחו"ל, אני משער שהוא היה יודע מה זה ולא טורח להמציא לו שם.

youvalosman

New member
בדיוק

אם הבן אדם מפרסם אותו כ"קינג אוראנג'" אז איך בדיוק אפשר לבנות על מה שהוא ומר בקשר לנחש {בקשר למין ובטח ובטח על המטען הגנטי שלו}. הנחש הנ"ל בבירור הינו כ.תירס,ניתן לראות זאת בקלות.. ובטח שתשובה"רצינית" מהבעלים שלו לא ממש תעזור לאף אחד... סופ"ש נעים ומוצלח לכולם

למעלה