כמה עניינים שאנחנו צריכים לדבר עליהם...+מפגש

כמה עניינים שאנחנו צריכים לדבר עליהם...+מפגש

אני קצת עסוקה בזמן האחרון אז במקום לפתוח כמה הודעות בודדות אני פשוט אכתוב פה כמה דברים שאני רוצה לדבר איתכם עליהם, אפילו אם הם קשורים או לא. אז ככה: א. מפגש פורום אנחנו חייבים לקבוע תאריך למפגש פורום טרם עזיבתי את הארץ! עקרונית אני כל היום עובדת באולפן (כל יום כל השבוע) וב18 יש לי חופש של כמה ימים... יש מישהו שנוח לו אז ה20? זה יוצא יום ראשון... כמו"כ בבקשה אם מישהו יכול לארגן שרשור על מקום זמן וכאלה אני אשמח
כפי שאמרתי ממש אין לי זמן לנשום ואני עובדת פה עד איזה שבוע לפני שאני טסה
ב. מפגש פורום קין בחו"ל! זה שרשור שכבר רציתי לפתוח מזמן, אבל לא יודעת למה, לא יצא. כפי שאתם יודעים קין ממש מסיימים את האלבום או אולי אפילו סיימו (חוץ מהשלב של המיקסינג וכו') ובימים הקרובים ביותר אמור להתפרסם תאריך היציאה של האלבום. לכשייתפרסם התאריך נוכל בערך להתחיל לשער זמני הופעות וכדו' וגם מאוחר יותר לקראת יציאת האלבום נדע בוודאות מתי הם יופיעו בלונדון. זה הזמן להיות רציניים בעניין של לראות את קין מופיעים! אמנם אני (באמת) מאמינה שיש סיכוי להביא את קין לארץ, אי אפשר לדעת בדיוק מתי זה יקרה ואיך והאם הם יבטלו ברגע האחרון או לא, אז כפי שהעלנו את זה פה בעבר, זה יהיה נהדר אם נוכל כולנו פשוט ללכת להופעה בלונדון. (בסימן: "אם קין לא יבואו לישראל, ישראל תבוא אל קין!!") מי שחושב שזה חלום- זה לא! זה אפשרי. מה עליכם לעשות? להתחיל לחסוך כסף! אני אוכל לדאוג להשיג לכם כרטיסים להופעה עצמה, ואולי אפילו מקום לינה בלונדון (תלוי לכמה זמן תבואו) אבל זה הזמן לקחת את העניינים ברצינות ולחסוך כסף... זה באמת המחסום היחידי שעומד מולכם! כמה כסף לחסוך? יש עכשיו תקופה לא ברורה של מחירי טיסות, והכל תלוי מתי זה ייצא אבל כרטיס טיסה יכול להיות לכם בין400$ ל800$, בתקווה שמחירי הטיסות ירדו. חוץ מזה, כרטיס להופעה של קין יעלה פחות או יותר 200 ש"ח, ואתם יכולים להישאר בלונדון רק 3-4 ימים ובכך להמעיט הוצאות אחרות. אני אשתדל לנסות להשיג לכם מקומות לישון בחינם, אבל זה כמובן תלוי בכמה באים/לכמה זמן וכו'. בסה"כ אני חושבת שאתם צריכים לכוון ל1100$ פחות או יותר, מקסימום לא תצטרכו את הכל. אני מדברת איתכם ברמה הכי פרקטית שיש כי זה לא משהו בלתי מושג, רק צריך לשנות תפיסה במוח- אני יודעת מעצמי לפני שהייתי בלונדון זה היה נראה לי הכי דמיוני בעולם שאני אהיה בהופעה של קין, אבל זה לא !! זה כמו לתכנן נסיעה לת"א או משהו. זה פשוט מוזר להאמין שזה כל כך פשוט אבל זה כן! אם מישהו לא סגור על עצמו או לא יודע אם הוא יכול- אז דברו איתי ואני אמחיש לכם את הפשטות
ג. מתנות לקין אני רוצה לקנות כמה מתנות לחברי קין שאני אביא בשם הפורום (או שנקנה כולנו יחד במפגש או משהו דומה, אני פתוחה להצעות) המחשבה העקרונית שלי- אני רוצה לקנות ולהביא לטים כל מיני דיסקים של אמנים ישראליים, שיכיר קצת ויתלהב ואולי זה יעניין אותו לבקר בארץ אחרי זה, מי יודע
אני לא כל כך מבינה במוזיקה ישראלית, אבל אני אשמח אם תמליצו או תתייעצו עם חברים ותמליצו על מוזיקה ישראלית בסגנון של קין, או מוזיקה לא בסגנון של קין אבל יפה מספיק לדעתכם כדי שמי שלא מבין את השפה יתלהב. בכל אופן רשימת האמנים שחשבתי עליה עד כה: עידן רייכל, רמי קליינשטיין, עברי לידר (הנ"ל בקטגוריה דומים יחסית לקין) וכמה שונים בסגנון: ברי סחרוף, הדג נחש (?) לא יודעת מה עוד...
אני ממש זקוקה לעזרתכם... כמו"כ אני צריכה המלצות איזה דיסקים בדיוק לקנות וכו' או האם להכין קומפילציה של כמה שירים יפה ולאו דווקא אלבומים שלמים של אמנים (ואם כן, זה אומר שאני אצטרך לצרוב, והאם זה לא קצת הזוי להביא לאמן נחשב דיסקים צרובים?
) קיצור אני מבולבלת ואני צריכה עזרה, ואחרי הכל זה יהיה מכולנו אז אני אשמח אם תוכלו לחשוב על זה ברצינות וממש חזק בימים הקרובים כי אני רוצה להתחיל לטפל בזה- אוטוטו אני טסה חזרה ללונדון! וגם אם למישהו יש רעיונות למתנות מצחיקות לטים וטום אני אשמח לשמוע
(לריצ'רד כבר מצאתי "
- יש חנות חולצות בת"א בשם "קרייזי ריצ'רד" ואני אקנה לו משם חולצה
)

maihlevi

New member
אביתר בנאי.,חמי רודנר..דניאל סלומון דהההה

הם האומנים הישראלים.. בין היותר טובים!!!! =] רק בבקשה לא להביא לו אייל גולן :S

חחחח

תני בבקשה אבל דוגמאות לאלבומים וכו' שאני אדע מה לקנות... או לפחות שירים הכי טובים... ולא לשכוח לדמיין שאת לא מבינה את המילים- אז המוזיקה צריכה להיות דומיננטית ביופיה

מתי את טסה?

אין מצב שהמפגש יהיה באוגוסט?
ואני ממש רוצה לבוא למפגש.. אחרי שנתיים שאני בפורום הגיע הזמן לפגוש אותכם!! בקשר למפגש קין בלונדון- חשבתי על זה פעם, וזה נראה כ"כ לא מציאותי. אבל אני אעשה את כל המאמצים לבוא!! היום אני הולכת לחפש עבודה, אז מקווה שיהיה לי מזל
ואם כבר טסים ללונדון אז טסים ליותר מ3-4 ימים.. טסים עד כמה שהכסף שחסכנו יכול למצה! בקשר לדיסקים: משפחת בנאי לדורותיה אריק ברמן יוני בלוך שלומי שבן אפרת גוש וכדומה אממ מה דעתכם להכין להם משהו? אני חושבת שזה יהיה יותר מקורי.. הא! פעם דיברנו בפורום מה נקנה לטום וכאלה
רק שכחתי מה
לטים נקנה שעווה

אני טסה בשבוע האחרון של אוגוסט אבל אני גם

עובדת עד בערך אז
יואו זה יהיה נהדר לראות אותך סוף סוף
הגיע הזמן ^_^ המפגש בחו"ל- מציאותי לגמרי!!!! 1100 דולר בימינו זה כבר לא כל כך הרבה היום... וגם לא 1500 אם את רוצה להיות יותר מיומיים שלושה... בדיסקים תתנו לי בבקשה שמות ספיציפיים של אלבומים
המממ אם נכין משהו בתור מתנה, עדיין צריך רעיונות
אני הייתי שמחה לרעיונות בסגנון של החולצה מקרייזי ריצ'רד, כי זה גם משהו אישי וזה גם קנוי ולא נראה שכונתי
אבל בגדול יאללה תזרימו רעיונות כי הזמן קצר

כן חישבתי כבר כמה זה 1500 דולר../images/Emo3.gif

מאיפה לי שמות של אלבומים.. אני לא שומעת מוזיקה בעברית, אבל אני מכירה את האומנים האלה מגלגל"צ והם ממש טובים (הא ושכחתי גם את מטרופלין! גם נחמדים:)) אממ אני אחשוב על משהו... הא! ולפני שאשכח!! מקודם כשלמדתי לספרות מוגבר ( שזה היה בדיוק חמש דקות
) נזכרתי שחגי לא יוכל לבוא איתנו! הוא יהיה בצבא, הוא לא יוכל לטוס.. ועוד משהו- המפגש קין בלונדון צריך להיות מיולי
כי לפני אין מצב שאוכל

חגי אולי יוכל לבוא, אם זה יהיה

עד נובמבר... ויש מצב.. ועקרונית ההופעה לא תהיה לפני ספטמבר אז יש עוד זמן, אני בכוונה כותבת כבר עכשיו, וגם בגלל שעכשיו נגמרה שנת הלימודים וכו'.

אין מצב שאצליח לחסוך כסף עד אז../images/Emo4.gif

ואמא שלי לא תתן לי לצאת מהארץ לבד
בגלל זה אמרתי שנה הבאה, כשאהיה בת 18
אני בספק גם אם הם יופיעו בספטמבר... לא נראה לי שהדיסק יצא בספטמבר...

אויש אני סתומה.

ברור שיהיה לי כסף עד אז
ואמא אמרה כן
אבל עזבו את המפגש הלונדוני- מה עם המפגש הארצ-ישראלי?
גיתית בטוח שאת לא רוצה/יכולה באוגוסט? מחר אני אפתח שרשור למפגש פורום:)

קארין, את לא סגורה על עצמך ../images/Emo3.gif

אבל מגניבה אמא שלך אם היא באמת אמרה כן!
וגיתית די עובדת כל הזמן... מה הבעיה ביולי???

כן אני יודעת../images/Emo6.gif

ואני עדין בהלם שאמא אמרה כן
"אבל תלוי עם מי" נו, אני אשכנע אותה שאתם לא אנשים מסוכנים דומיי טום צ'פלין ואוכלי קואלות! אין לי בעיה עם יולי... עם תחליטו שיולי אז יולי.. אני פשוט מעדיפה אוגוסט :)

יאי!!! עשית לי את היום D:

את לא יודעת איזה חיוך נסוך על פניי
אני אשתדל אז באוגוסט למצוא תאריכים שטוב לי

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאוגוסט זה לא טוב ../images/Emo10.gif היום המפקדת שלי הודיעה לי שהיא לוקחת 3 שבועות חופש באוגוסט, מה שאומר שאני אצטרך להיות במשרד כל יום ולא אוכל לקחת חופש! תשתדלו עד ה-3.8 בבקשה ../images/Emo10.gif. ואם לא, אני אצטרף מאוחר יותר...../images/Emo13.gif.

NothingInMyWay

New member
../images/Emo3.gif

פתאום זה נשמע כ"כ אפשרי! הרעיון למתנה של ריצ'רד טוב
אני לא שומעת כ"כ מוזיקה ישראלית, אבל אם כבר אז מטרופולין,אביתר בנאי או אפילו אריק איינשטיין.

מפגשששששששששש../images/Emo99.gif

חייבים חייבים!! אפתח מאוחר יותר שרשור לראות איפה ומתי ניפגש...
והמפגש בחו"ללללללללללללל! זה יכול להיות הדבר הכי כיף שעשיתי בחיי!
הופעה של קין זה דבר מדהים בזכות עצמו, אבל הופעה איתכם זה בכלל מושלם! וכמו שגיתית אומרת- זה יכול די בקלות לקרות! פשוט צריך לרצות מספיק ולראות שזה לגמרי ריאלי!. אני שם, בכל מקרה! ותמשיכו לחשוב על מתנות לטים וטום!!! כדי שאף אחד לא ייצא מקופח

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאההמ. א. מפגש - תבחרו תאריך, אשריין ואקח חופש אם צריך ../images/Emo9.gif. ב. מפגש פורום בחו"ל - בחיאאאאאתתתתת אחרי דצמבר, אני אהיה בקבע, חודש אחד של עבודה אני אוכל לטוס בראש שקט ולא למות ולרעוב. ג. אביתר בנאי מעולה כפי שאמרו, וגם חמי, שלומי שבן (כי הפסנתר שלו זה משהו מדהים ומעורר הערצה), גלעד שגב, אסף אמדורסקי. בקשר ללצרוב דיסק זה לא כזה נורא. כי לי יש מלא מקוריים, ואם דגמתי אותם למחשב והעברתי לדיסק זה עדיין חוקי, כי כבר יש לי את הזכויות. וזה לא שאני משתמשת בזה למטרות רווח, או להפצה או משהו. לפחות נראה לי. בקשר למתנות לטים וטום. אפשר טים ט(ו)ם. זה ממש טעים. אבל בטח בעיה להעביר להם את זה לחו"ל וכאלה../images/Emo3.gif. סתם. אני אחשוב על זה../images/Emo3.gif. לילה טוב../images/Emo9.gif

למעלה