כמה עניינים שאנחנו צריכים לדבר עליהם...+מפגש

זה הכל תלוי בתאריך יציאת האלבום ../images/Emo4.gif

תשכנעי אותם להוציא אותו בדצמבר

dans girl

New member
../images/Emo185.gifשיוציאו אותו בדצמבר!!!!!11 משכנע מספיק../images/Emo7.gif?

אני לא יודעת מה איתך, כשאני שאלתי את טים אם

הם יבואו לישראל הוא ישר אמר :"ברור!"
ואז צרחנו כמו פאקצות מהתרגשות והוא אמר בחיוך "הו, אמר שבטוח? התכוונתי אולי"

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאבל עוד יש תקווה ../images/Emo13.gif לפחות הוא לא אמר: "ישראל?!? איכס! פיגועים, וחוצפה ישראלית, וחומוס! בחיים לא!!" או משהו כזה../images/Emo3.gif

בטח, מה טים אוהב אותנו!

אני רצינית כאילו.. אולי נכתוב לו איזה מכתב מרגש עלינו והמלחמה.. נעשה לו קצת רגשי שיבוא

dans girl

New member
../images/Emo185.gifברור! זו ההשפעה של ה-1 אחרי הסימני קריאה../images/Emo3.gif. אבל בחיאת, שידחו את הדיסק באיזה חודש-חודשיים. [אני כמו הפרסומת הזו עם הבחור שאישתו בהריון והוא מבקש לדחות את הלידה../images/Emo7.gif]

../images/Emo45.gif זה באמת תלוי בתאריך יציאת האלבום

לא נראה לי שהם יוציאו אותו בפסטמבר, זה מוקדם מדי
אני גם מקווה בדצמבר
חנוכה מה

זה הכל תלוי בתאריך יציאת האלבום ../images/Emo4.gif

תשכנעי אותם להוציא אותו בדצמבר

טים טם זה ענק!!!!

יש כזה בחו"ל אבל?? דפינקה אבל אני צריכה שמות של דיסקים אחרת איך אני אדע
וחשבתי על זה שלצרוב ממקורי זה לא נורא, אבל בכל זאת זה מרגיש לי מוזר.. "שלום לך מוזיקאי, הא לך דיסק צרוב"

dans girl

New member
../images/Emo185.gifנראה לי שיש טיםטם גם בחו"ל חפשי בדיוטי פרי, בטוח יש, זה שוקולד../images/Emo3.gif - יש איזה סוג של שוקולד שאין בדיוטי פרי?? בקשר לדיסקים: חמי רודנר - היחיד שיש לי זה "גאולה", ואני לא חושבת שהוא כזה מתאים. אולי "חמלה" או "מלנכוליה אהובתי" יתאימו יותר. שלומי שבן - "שלומי שבן" ו"עיר" - עדיף עיר, אבל גם ב"שלומי שבן" יש דברים מדהימים. גלעד שגב - "עכשיו טוב". אסף אמדורסקי - "אסף אמדורסקי", "מנועים שקטים", והם היחידים שאני יכולה להמליץ עליהם כי הם היחידים שיש לי. My second surprise - Avoidance as a way of life (ישראלי באנגלית - יש משם בערך 3 שירים ספציפיים שממש יכולים להתאים). סיוון שביט - "הכחול האפור הזה" (אני מתחילה לעבור על האמפי שלי, ומוציאה את הדברים המלנכוליים ../images/Emo6.gif) Katamine - Lag (גם ישראלי בעברית). ואני בהתלבטות לגבי גבע אלון - the wall of sound. ונראה לי שמספיק בינתיים../images/Emo6.gif

הממ אני מעדיפה משהו מישראל אבל...

זה רעיון מצוין בכל זאת
הממ.. וואי כפרעלייך דפי תודה רבה רבה
אין עלייך

למעלה