כמה עצוב לי... אם אפשר עצתכן ונסיונכן
כמה עצוב לי לכתוב כאן אבל מודה מאוד על המקום לשתף מכאבי.
שנתיים נסיונות להכנס להריון. שבוע חמש דופק איטי... שבוע 6 אותו הדבר. שבוע אחרי לא היה דופק. הרופאים מיד המליצו- ציטוטק. לא לקחתי... יש לי נטיה לדימום. לפני כשלוש שנים דיממתי עד לעלפון ופוניתי למיון.זה היה עקב בדיקה פולשנית ברחם. אז לא לקחתי כלום וכעבור יומיים יצא השק. הייתי אופטימית. לא קלחתי כלום עדיין למרות ההמלצה של הרופאה. כעבור כמה ימים
הייתי במרפאת נשים והרופא בישר שהרחם כמעט נקי. שמחתי בכל העצב הזה.
זה היה לפי שבועיים. כיום, כמעט חודש לאחר הדימום הראשוני, יש עדיין דימום ושוב... הפנייה למיון, ציטוטק.
שאלתי אנונימי בקבוצת אמהות מקומית וקיבלתי תגובות נוראיות. כמעט כולן דיממו בטירוף ואחת הגיעה באמבולנס מעולפת למיון לגרידת חירום.
אני פשוט מרגישה בביצה טובענית.
לא ציפיתי לתחושות האבל הקשות שאני חווה.
חשבתי שהפלה... היא כמו וסת כבדה. לא חלמתי שזה פשוט סרט רע, סיוט.
אני
לא
יודעת
מה
לעשות.
היום הבנתי שזה חייב להגמר. שזה לא בריא ומסוכן. עבר חודש כמעט. היום ראו המון תוכן והמון דימום ברחם.
מי עברה כאן ציטוטק בשלום? כמה זמן התהליך לוקח? ימים? שעות?
הייתי מעדיפה גרידה אבל הגרידה שעברתי דפקה לי את הרירית באופן קשה ממש אני חוששת שלא אוכל להכנס שוב להריון.
עצוב לי וקשה לי. אני בוכה כבר חודש שלם. עד שהתאוששתי היום נפלתי מהרגליים שוב.
ההפניה שלי טובה עד מחר בצהריים.
אני פשוט לא יודעת איך אני לוקחת את עצמי לקבל את הכדור הזה...
תודה למי שקראה... אשמח לחיבוק
כמה עצוב לי לכתוב כאן אבל מודה מאוד על המקום לשתף מכאבי.
שנתיים נסיונות להכנס להריון. שבוע חמש דופק איטי... שבוע 6 אותו הדבר. שבוע אחרי לא היה דופק. הרופאים מיד המליצו- ציטוטק. לא לקחתי... יש לי נטיה לדימום. לפני כשלוש שנים דיממתי עד לעלפון ופוניתי למיון.זה היה עקב בדיקה פולשנית ברחם. אז לא לקחתי כלום וכעבור יומיים יצא השק. הייתי אופטימית. לא קלחתי כלום עדיין למרות ההמלצה של הרופאה. כעבור כמה ימים
הייתי במרפאת נשים והרופא בישר שהרחם כמעט נקי. שמחתי בכל העצב הזה.
זה היה לפי שבועיים. כיום, כמעט חודש לאחר הדימום הראשוני, יש עדיין דימום ושוב... הפנייה למיון, ציטוטק.
שאלתי אנונימי בקבוצת אמהות מקומית וקיבלתי תגובות נוראיות. כמעט כולן דיממו בטירוף ואחת הגיעה באמבולנס מעולפת למיון לגרידת חירום.
אני פשוט מרגישה בביצה טובענית.
לא ציפיתי לתחושות האבל הקשות שאני חווה.
חשבתי שהפלה... היא כמו וסת כבדה. לא חלמתי שזה פשוט סרט רע, סיוט.
אני
לא
יודעת
מה
לעשות.
היום הבנתי שזה חייב להגמר. שזה לא בריא ומסוכן. עבר חודש כמעט. היום ראו המון תוכן והמון דימום ברחם.
מי עברה כאן ציטוטק בשלום? כמה זמן התהליך לוקח? ימים? שעות?
הייתי מעדיפה גרידה אבל הגרידה שעברתי דפקה לי את הרירית באופן קשה ממש אני חוששת שלא אוכל להכנס שוב להריון.
עצוב לי וקשה לי. אני בוכה כבר חודש שלם. עד שהתאוששתי היום נפלתי מהרגליים שוב.
ההפניה שלי טובה עד מחר בצהריים.
אני פשוט לא יודעת איך אני לוקחת את עצמי לקבל את הכדור הזה...
תודה למי שקראה... אשמח לחיבוק