כמה פעמים אפשר להתחיל מחדש?

פושפושה

New member
היי מתוקה

אחותי, את לא יודעת מה עשית לי עכשיו בדיוק אתמול ניתקתי קשר עם הידיד הכי טוב שלי מאותן סיבות בידיוק!!! לא חשבתי שיש עוד אנשים מפגרים כמוני אבל שיהייה אחותי יש לי רק 2 דברים להגיד 1. על הכל להגיד תודה (כמה שזה קשה) 2.פעם למעלה פעם למטה, בינתיים את נפגעת, העלייה תהייה מדהימה.. תאמיני לי דף חדש לפתוח.... זה לשנות הכל, תחשבי אם כדאי, אם תגיעי למסקנה שכן אז את גם תדעי איך לפתוח!! מאחלת רק טוב!!

babynasty

New member
ממישהי שמבינה אותך מניסיון

תראי אני בעצמי לא יודעת איך לחייך אל אנשים, גם לי יש הרבה בעיות דומות... וגם אני לא יודעת איך לבטוח בכלל במישהו...ואיך לראות מה טוב ומה לא. אבל מה שכן, זה שאת לא צריכה להאשים את עצמך בזה, אחרי הכל את לא יכולה לעצור ולהפסיק להרגיש את לא יכולה לבחור במי להיתאב ובמי לא, ככה גם את לא יכולה לדעת מה טוב ומה לא, במי לבטוח ובמי לא.... אבל את לא אשמה, אחרי הכל כולנו עושים טעויות, במיוחד באהבה גם אםהם חוזרות על עצמן הרבה פעמיים. לא נראה לי שיש מישהו שיודע איך פאתום להפסיק ךהרגיש, לאהוב מישהו שאתה אוהב עכשיו... כשאומרים שזה עובר אם הזמן אנשים טועים.... אבל אכן זה נשכח אם הזמן אבל בלב עדיין יש צלקת שתיהיה שם תמיד אחרי כל היתאכזבות שכזאת...

תודה לכל מי שכתב לי

קראתי את הכל ואני מאוד מעריכה את זה. עזרתם לי להתגבר קצת על הכאב הראשוני. זה אולי קצת לא מנומס שלא עניתי לכל אחד ואחת, אבל האמת היא שאני עדיין מאוד מבולבלת, והמילים לא ממש מתחברות. אני עוד צריכה לעשות לעצמי סדר בראש. מה גם שביומיים האחרונים היו התפתחויות שבלבלו אותי עוד יותר.... זו הולכת להיות התחלה הרבה יותר התחלתית ממה שחשבתי.

babynasty

New member
מאמי אנחנו תמיד לצידך!!

אם את צריכה עזרה, יעוץ או סתם מישהו לפרוק עליו את הכל ולספר או סתם לדבר. אז שתדעי שאני תמיד פה בישבילך ובישביל כולם... אל תדאגי את תתגברי על הכל בידיוק כמו שאני עושה עכשיו, ובידיוק כמו שאני יעשה בעתיד ובידיוק כמו שכולם עושים. העיקר לא לוותר על מה שאת אוהבת ומה שחשוב לך באמת.

למעלה