מצטרפת להתפעלות הכללית, פשוט הותרת אותי חסרת מילים
S S o r i n a New member 4/2/06 #11 פשוט מקסים! בגד הים ממש מקסים! גם כל שאר העבודות שלך מקסימות. אפשר לקבל הוראות לבגד הים ולשאל העכבישים? תודה רבה רבה או כמאמר הרומנים בארץ נהדרת לאדה אוטומטיקה
פשוט מקסים! בגד הים ממש מקסים! גם כל שאר העבודות שלך מקסימות. אפשר לקבל הוראות לבגד הים ולשאל העכבישים? תודה רבה רבה או כמאמר הרומנים בארץ נהדרת לאדה אוטומטיקה
8 88hentai88 New member 4/2/06 #17 את בגד הים סרגתי על מכונת סריגה את שאל העכבישים תוכלי למצוא במאמרים העלתי הוראות.
I iris3111 New member 4/2/06 #8 ווואוו שרון הכל יפה ובשמיכת תינוק ממש השתוללת עם המסרגה כל הכבוד לך. לרעיונות שלך אין גבול ואין שמיים
ווואוו שרון הכל יפה ובשמיכת תינוק ממש השתוללת עם המסרגה כל הכבוד לך. לרעיונות שלך אין גבול ואין שמיים
I iris3111 New member 4/2/06 #18 ומתי הספקת הכל??? יש לך יותר שעות מאשר לנו??? פרטי נמקי והסבירי את הפטנט
8 88hentai88 New member 4/2/06 #21 את שוכחת דבר חשוב... אני סורגת כעבודה וסורגת כתחביב, כך שאני סורגת מרבית היום... אז אולי זה הסוד שאת מתכוונת אליו... ותודה איריס על כל המחמאות!!!
את שוכחת דבר חשוב... אני סורגת כעבודה וסורגת כתחביב, כך שאני סורגת מרבית היום... אז אולי זה הסוד שאת מתכוונת אליו... ותודה איריס על כל המחמאות!!!
I iris3111 New member 5/2/06 #36 שרון בואי ניתחלף לשבוע יש החלפת אמהות, ויש גם החלפת עבודה אז... אני מוכנה לנסות אולם לא אעמוד בקצב שלך ובייחוד לא ברעיונות. ובכל זאת עכשיו אני מבינה איך את מספיקה וכל הכבוד לך.
שרון בואי ניתחלף לשבוע יש החלפת אמהות, ויש גם החלפת עבודה אז... אני מוכנה לנסות אולם לא אעמוד בקצב שלך ובייחוד לא ברעיונות. ובכל זאת עכשיו אני מבינה איך את מספיקה וכל הכבוד לך.
I iris3111 New member 4/2/06 #20 מממ ברח לי רציתי להוסיף אין מתחרה לך את פשוט מלכת הסריגה. רעיונות ישומם והדייקנות בעבודה.....