כמה קלוריות יש באיקקלומין??

אני מרגישה בדיוק כמוך ../images/Emo46.gif

שמנה, מכוערת ועצבנית. דווקא בימים האחרונים מרוב דכאון ירדתי כמה ק"ג טובים, אבל אין לי ספק שבחודש הבא חיש מהר הם יעלו שוב על ישבני החטוב. אבל מה לא עושים בשביל התינוק שלנו? חוץ מזה שגם להריון יש את התופעות שלו, אז כדאי שכולנו נתרגל...
בתאבון...

lolilo

New member
אוף..נגעתם בנקודה כל כך רגישה.

גם לי יש משקל-יתר. בהריון הקודם זה לא הפריע לי להכנס להריון (עם השבחה). והפעם הזרעה חמישית- ואין הריון. כבר כמה חודשים (ביני לביני) אני מחליטה להתחיל דיאטה -כי בטח לא יזיק. תמיד הדחקתי את המחשבה על הקשר בין שומן וטיפולים, אבל בתוכי ידעתי ויודעת שיש קשר. לפני מס´ ימים לקחתי את עצמי בידים.. הדרך מאוד ארוכה- אבל פה ההצלחה היא ודאית עם מתאמצים. ואולי תהיינה גם בשורות טובות.

נועם@בת

New member
אל תאמינו למילה את ממה שיונית

אומרת
כל הזמן היא מדברת על השמנה ודיאטנית וכאלה. ראיתי אותה אצל מרב וערן במפגש. יש לה קצת לחיים, וקצת לחיים בעו דכמה מקומות
אבל אין לה מושג מה זה להיות שמנה. מקסימום מלאה במקומות הנכונים
נועם

נועם ..תודה על המחמאות אבל ..

באמת השמנתי ואני רואה את זה ומרגישה את זה יום יום עוד אין לי ילדים ואני לא יכולה להגיד שעברתי לידות מי יודע מה מחכה לי ? אני שמנמנה עם אפשר להגדיר זאת כך אומנם בעלי אוהב אותי כמו שאני ואני מעריכה זאת אבל תמיד יש מקום לשיפור אוהבת יונית

מרב.

New member
אז זהו, שגם אני השמנתי, ../images/Emo3.gif

אבל אני יודעת, מאמינה ובטוחה שלא מההורמונים באופן ישיר, אם כי היה נוח מאוד להאשים אותם במצב. אין לי שום ספק שזה בגללי, ורק בגללי- בגלל שאני אוכלת- ולא משנה אם בגלל העיניים הגדולות (או היפות
שלי) או בגלל שאני בדיכאון ועוברת תקופה קשה. ההוכחה שלי היא שבשנה שעברה, כשכבר התחלתי את הטיפולים, רזיתי מאוד- שמרתי על תזונה נכונה ועשיתי ספורט, הרגשתי נהדר וההורמונים ממש לא הפריעו לי לרזות. משהו השתבש לו שם באמצע, וכל מיני אירועים וטלטלות בחיי הוציאו אותי משיווי המשקל, ונורא קל הרי לחזור למעגל ההשמנה ולקטר... אני יודעת שזה קשה לשלוף את עצמך ולהחליט על לשבור את המעגל, אבל בטוחה שזה אפשרי, ושההורמונים לא משפיעים עד כדי כך... אז שנסו מותניים, והקץ ל
מרב החסה

love joy

New member
אז אני החלטתי ללכת לדיאטטנית ../images/Emo3.gif

לאחר לבטים ארוכים התחלתי לפני 3 שבועות ללכת לדיאטטנית! בתחילת הטיפולים התחלתי להרגיש פשוט שמנמנה. אז נכון שזה לא 10 קילו אלא רק 3 אבל החלטתי שכדאי להלחם בהתחלה ו...להתחיל הריון רזה. הדאטטנית שלי טוענת שההורמונים אוגרים נוזלים בגוף ולכן השבוע בפגישתנו עם המשקל לא ירדתי במשקל אבל ירדתי 4 ס"מ בהיקף!!! זה ההוכחה שההורמונים אשמים ולא אנחנו
אצלי ככל אני במצב רוח יותר דאון כך איכפת לי אייך אני נראית. אם לא הריון אז לפחות להתשדל להראות נורמלי. צריך להמציא לנו דיאטה מיוחדת, לא קשה מדי (כי הגוף צריך להיות מוכן להריון) אך כזאת שאפקטיבית. שתהיה לנו שנה שמנה מהסיבות הנכונות.

אולה *

New member
דיאטה - אצלי זה מילה גסה ../images/Emo72.gif

אני לא מוכנה להפסיק לאכול (ולאכול טוב). אני לא יכולה להיות רעבה. ויום בלי שוקולד? זה יום רע, רע מאוד אפילו. אמא שלי אוכלת רק דברים בריאים, נכונים (וקצת מגעילים). אני - ההפיך המוחלט.
אז זהו, אל תדברו איתי על דיאטות.

רוני@30

New member
לאבי - תני קצת פרטים.... ../images/Emo76.gif

איזה מין דיאטה את עושה? והאם את הולכת לדיאטנית פרטית?

באבו

New member
אני לא מעיזה להתחיל דיאטה בגלל שכל

פעם אני חושבת, הי - אולי אני בהריון.. אז מה? עכשיו מתחילים דיאטה???
??!! מה פתאום!! ואח"כ, כשבא המחזור, והאכזבה.. - לא מתחילים דיאטה בבעסה..
רזות היינו, ושמנות נהייה!!

love joy

New member
רוני, אז ככה ../images/Emo76.gif

אני הולכת לדיאטטנית של קופת חולים. ומכיוון שהיא יודעת שאני בטיפולים היא נתנה לי תפריט מאוזן מאוד שאומנם לא יורדים בו מהר במשקל אבל מצד שני הגוף מוכן להריון (למה העובר לא מקשיב לדאטטנית, זו כבר בעיה אחרת!). אז באמת הירדיה במשקל קצת יותר איטית אבל... בטוחה. מה גם שהתפריט הוא מתאים לי במיוחד ומרגיל אותי להרגלי אכילה נכונים. בכל מקרה לאחר שבהריון הקודם העלתי יותר מ 18 ק"ג (אח"כ כבר הפסקתי להשקל) וזה לקח לי 6 חודשים להוריד את העודפים (ולא הצלחתי להוריד עד הסוף) החלטתי בכל מקרה שבהריון אני אהיה בהשגחת דיאטטנית כדי לא הגיע למצב דומה. אז אמנם אני עדיין לא בהריון אבל להתחיל אף פעם לא מזיק ואולי יביא את ההריון המיוחל (אנישאללא). לגבי הפצעים, בסבב הטיפולים הקודם אכן היו לי הרבה פצעים אבל הפעם הפתעה! אין כמעט פצעים אולי פשוט התבגרתי (הגיע הזמן סוף סוף בגיל 30+). אשמח לענות על שאלות נוספות. LOVE JOY

רוני@30

New member
תודה !

אני מאחלת לך שתרזי ותשמיני מהסיבות הנכונות ובזמן הנכון!

טלי2

New member
כל כך מוכר ../images/Emo4.gif

בזמן הטיפולים לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי ובכל זאת עליתי כחמישה קילו מיותרים, דווקא הפנים שלי נהיו חלקות מתמיד (מוזר) אבל ההרגשה שלי בקשר לגוף היתה של כבדות, ואפילו כשניסיתי להפחית במזון זה לא עזר...נראה לי שגם לנפש חלק בעניין... אני כבר יותר מחודש בהפסקה, ולהפתעתי רזיתי וחזרתי כמעט לאיך שהייתי קודם, לא יודעת למה לשייך את זה אבל כנראה זה שילוב של מנוחה לנפש, הפסקת ההורמונים, ושינוי ההרכב התזונתי
מקווה שגם לך החופש יעשה את זה והלוואי שכבר נהיה בהריון, ולא יהיה אכפת לנו קצת להשמין.

מזדהה עם כל מילה שלך

מאז שהתחלתי עם האיכסקקלומין וכל השאר העליתי מעל 20!!! קילו. לא שהייתי רזונת לפני כן, אבל בחתונה שלי (לפני שנתיים כמעט) בהחלט נראיתי מצויין. מאז, פשוט תפחתי ותפחתי "להנאתי" בדר"כ בגלל ההורמונים ולפעמים בגלל שאכלתי מתיסכול, ייאוש או סתם רחמים עצמיים. בהתחלה הייתי מתוסכלת עד אין קץ אבל בעזרת אישי היקר הבנתי שאין מה להיכנס למשטרים של דיאטה בתקופה הזו גם מטעמים של מלחמה מיותרת בהורמונים וגם מטעמים של הנפש. בקיצור, עכשיו תודה לאל אני בהיריון והשמנתי אפילו עוד (אבל למי איכפת...). מחכה שתיכנסי להיריון בקרוב ואחרי הלידה נדבר על דיאטה משותפת הולך???

באבונית יפה שלי ../images/Emo47.gif

היופי אצלך הוא פנימי ואחרי הלידה כנסי למשטר ודיר בלאק לתת לי תירוצים עכשיו מה שנשאר זה לוותר במלחמה הזו ולנצח במלחמת העצבים של ההורמונים ... תניחי בצד את האלבום ותסתכלי עליו בעוד 12 חודשים 3 חודשים אחרי הלידה... נשיקות כפרוש

למעלה