כמה שאלות בנוגע לרכיבה על סוסים

הו, נחמד, ממש ליד כפר שמואל../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif

השאלה היא באיזה ענף תרצי להתחיל לרכב, ווסטרן או אינגליש. אם ווסטרן (רכיבה מערבית)- אם את מדברת על "חוות דים" בכפר בן-נון, אז שמעתי עליה דברים טובים. אם אינגליש (קפיצות ודרסז'), את מוזמנת לבקר בכפר שמואל, אם תהיי מעוניינת בפרטים אני אשלח לך במסר. יש לנו הרבה חברים בפורום שרוכבים שם
פירוט על ענפי הרכיבה יש באתר של ההתאחדות: www.ief.org.il

אני יותר בקטעים של רכיבה מסוג מערבי..

אני עדיין ממש לא מבינה במושגים כאלה, אבל אני חושבת שזה מה שאני יותר אוהב.. (אם אני מבינה נכון מה זה אומר רכיבה מערבית..) גם על החווה בכפר שמואל שמעתי.. אבל אני מבינה ממה שאתם אומרים שיותר יתאים לי את החווה בכפר בן-נון? חוות באיזור מודיעין מישהו מכיר? או אולי אפילו באיזור י-ם (בהתחשב בעובדה ששנה הבאה אני בטח אשרוץ בי-ם)? ועוד שאלה.. אני כבר די גדולה.. בת 19.. זה לא גיל מבוגר מדיי להתחיל ללמוד? בטח כל מי שמתחיל הוא צעיר ממני בהרבה ואז אני ארגיש ממש תקועה...

אביגיל9

New member
החווה

בבן נון היא אחלה חווה אני רוכבת שם ואני ממש נהנית... אם את רוצה עוד פרטים אני יכולה לתת לך במסר אישי...

AnGi14

New member
אמ...

אני אל רוכבת שם אבל כמו שדניאלה [זכרתי נכון?] אמרה בכפר שמואל את יכולה לנסות ואני שמעתי שזו אחלה חווה והמדריכה שלי מלמדת שם ויש שם אחהל ילדים [; לפחות ממה שהכרתי מהפורום [:

למעלה