כמה שאלות בקשר להלבשה תחתונה ובדים

זה לא

קשמיר וצמר מאוד מאוד יקרים,
רק סוודר יכול לעלות מעל 100 דולר, אז מעיל?
חוץ מזה צמר הוא מאוד מאוד כבד,
לא יודעת אם זה מעיל שנראה טוויד כזה, אבל אם כן הוא צריך לשקול המון, כמה סוודרים של אמא שלי בעבודת יד מצמר כבדים בצורה בלתי נסבלת.

@יעל@

New member
נניח שמה שהוא כתב זה לא נכון

ונניח שמישהו שאלרגי לבדים סינטתים קונה את המעיל כי הוא מאמין שהוא טבעי.

יכול לצאת למוכר שם די רע.... בסה"כ איביי עכשיו זה אתר שדי מקפידים ומאוד קשוחים... לא?

מצד שני, יש לי מעיל / בלייזר שקניתי ממנגו, והוא 80% צמר, והוא לא כזה כבד... בסופונה קניתי אותו ב 400. והוא והמעיל מאיביי מרגישים במגע אחרת ממעיל של קסטרו שיש לי שהוא 100% פוליאסטר.

המ.. תראי עם כל האהבה שלי לאיביי

והמחויבות הדי גבוהה של המוכרים לזה שהעסק יעבוד ויהיה מבוסס על אמון, יש שם הרבה אי דיוקים. לא חושבת שכל מוכר מגיע כך כך רחוק כמו לחשוב על אלרגיות של אנשים :)
באיביי למשל מוכרים המון שאלים שנמכרים בכמה דולרים כקשמיר, פשמינות וכו'... כשברור בגלל המחיר שזה לא קשמיר ולא פשמינה (סיבים מצמר של איזו עז נדירה).
לגבי המעיל הספציפי שלך אני לא יודעת, פשוט נראה לי שעל קשמיר אמיתי היית משלמת הון. לא שאני אומרת שזה מוצדק ושכל המעילים שלי צמר וקשמיר, ממש ממש לא, אבל לא נראה לי שקנית קשמיר בטעות, כמו שלא קונים תיק אמיתי של שאנל בלי לדעת :) ופשוט מדובר בניסיון "לייפות את המציאות" מצד היצרן, בדיוק כמו שכותבים "משי" על בגדים כשברור שזה לא משי, ולפעמים אפילו "כותנה" על בד שהוא בוודאות סינטתי.

@יעל@

New member
קשמיר אני מתארת לעצמי שלא...

פשוט כשחיפשתי מעיל שאלתי את המוכר כמה אחוז צמר יש במעיל והוא אמר 80%.....

המ.. לא יודעת צמר אמיתי כבד וחחחחחחם

בטירוף,
אה וגם מגרד ולא באמת נעים.
אגב אני כן בעוונותיי לובשת עור אמיתי וגם נועלת נעליי עור,
אבל צמר אמיתי הוא באמת מחוץ לתחום בשבילי, אז אני לא מנסה פה להאדיר את הצמר, להיפך. אומרת מה שאני מכירה מסוודרים של פעם שיש לאמא שלי מברה"מ, שאולי בטמפ' של מתחת לאפס באמת הייתה להם הצדקה.
בכל מקרה, אם את מרוצה מהמעיל והוא נעים, זה מספיק טוב, ולא משנה אם הוא צמר או לא :)

@יעל@

New member
אחכה לחורף, ואראה אם אני מתבשלת בו

קיבלתי אותו במאי......

גם אני נועלת עור, אין לי בעיה עם זה.

רק האגס, אני רק מסתכלת על זה ונהייה לי חם
אין לי מושג איך זה הצליח פה בארץ חמה כמו שלנו.

המ... החיקויים פחות חמים

יש לי אחד שאני הולכת איתו להוציא את הכלבה וכאלה, בשבעים שקל, לא ממש פרוות כבש או מה שלא קורה שם במקורי. אבל כן איך זה הצליח בארץ אלוהים יודע

GentlyWeeps

New member
אני הייתי נמנעת מצמר לחלוטין !!

שווה לקרוא קצת על תעשיית הצמר, אחת התעשיות האכזריות ביותר בניצול בעלי החיים, הכבשים עוברות חיים של גיהנום רק בשביל שהאדם יוכל ללבוש מעיל או כובש צמר
כדאי להיות מוסרי ולהימנע מכך

GentlyWeeps

New member
למי שמעוניינת

קצת /www.facebook.com/photo.php?fbid=10100483291227407&set=a.10100313028684907.2490020.10617883&type=1" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10100483291227407&set=a.10100313028684907.2490020.10617883&type=1" rel="nofollow" target="blank">מידע

tingumi1

New member
יש חנויות שאת מכירה

שיש שם בגדים מבדים טבעיים,עם כל מה שהזכרת (עובי לא דק מידי, גימורים טובים, איכות תפירה וכו' - אגב, מה עוד כלול בתוך ה"וכו'" הזה?
), שהן לא מאווווווד יקרות?

לי וולף

New member
אין הפתעות

H&M, גאפ, זארה, מנגו וכו' הן רק כמה דוגמאות.
בכל מקרה חשוב לציין שזה לא גורף - בכל אחת מהנ"ל (וברוב הרשתות ה"עממיות" יחסית) תמצאי טווח של איכות וגימורים - חלק שווים את העלות ויחזיקו מעמד וחלק לא.
וכמו שאני תמיד מציינת- יש חנויות עודפים ואאוטלטים שיכולים לפעצים לאפשר לקנות איכות גבוהה בפחות כסף

kaij

New member
כמו שאמרו חזיה בצבע גוף

וגם - חזייה בלי תפרים באמצע הציץ או תחרה
הנקראות t shirt bra - חפשי בגוגל כדי להבין את הרעיון

GentlyWeeps

New member
זהו האמת שראיתי כזו באסוס...אבל קצת יקרה

אולי אלך לבדוק בהנס או משהו....

GentlyWeeps

New member
תודה לכולם על התשובות

האמת שעשיתי היום סיבוב קצת בקניון ודיי הזדעזעתי מהמחירים של החזיות...אבל אולי באמת כדאי להשקיע באחת בהירה שתתאים מתחת לכל טי שרט ותחזיק הרבה זמן...השאלה היא האם המחיר באמת שווה את זה :| .. ממש מבאס
מזכיר לי שכשהייתי בברצלונה היה בh&m סייל מטורף על ההלבשה התחתונה והצטיידתי לי במספר חזיות שכל אחת עלתה עד 5 יורו...החזיות האלה איכותיות יפות ונוחות ועד היום - שנתיים אחרי- מחזיקות לי ונראות חדשות לגמרי..חבל שבארץ אין כאלה מציאות איכותיות
תודה לכולן על התשובות

bluestvixen

New member
אני חושבת שתמצאי את מבוקשך באינטימה

יש להן שם חזיית בייסיק נהדרת שמגיעה בלבן, שחור וצבע גוף. יש לי אותה בכל הצבעים, אני מתה עליה.

לי וולף

New member
גם היינס

הם התחילו להביא חזיות לא רעות בכלל (שמתאימות לטי שירט כן? לא משהו 'חגיגי'
)
ראיתי אתמול שיש להם מצבעים לא רעים בכלל

למעלה