כמה שאלות לגבי שנקר .

ironman

New member
כמה שאלות לגבי שנקר .

שלום חברים , בהנחה שאני יעבור את השלב הראשון ביום חמישי , רציתי לשאול כמה שאלות שמטרידות אותי , שמעתי מאנשים שלומדים שם , שחובה על כל תלמיד לרכוש מחשב מאק - , שמעתי גם שמדובר במסגרת לימודים בת 10-12 שעות ביום - 5 ימים בשבוע , ועוד אמרו לי שהם כל כך קפדניים בכל מה שקשור לאיחורים , שמספיק איחור אחד ואני מורחק מהקורס ....... האם השמועות נכונות ?
 

el presidente

New member
שו שלב ראשון ביום חמישי?!

קיבלת כבר תשובות על העבודות הגשה?
 

ironman

New member
ביום חמישי הבנתי שמקבלים תשובה לא?

לגבי השלב הראשון , תיק עבודות + תרגיל בית ..., כתוב 5-5-2005 , זה מחר ... לא ?
 

el presidente

New member
וואלה? לא ידעתי..סבבה אם ככה.

תשובה מגיעה בדואר או טלפונית...יש מושג?
 

havat

New member
אין לך את הדף של שנקר?

כתוב שם שצריך להתקשר מחר, בין 8 ל-16 לטלפון: 03-6110162. בהצלחה לכולנו.
 

el presidente

New member
באמת!?../images/Emo12.gif

YYY..טוב שאתה אומר לי...
..אני אסתכל שוב על הדף בבית... תודה..ובהצלחה כמובן.
 

el presidente

New member
../images/Emo41.gif דרך אגב..מה בנוגע לחולון

גם שם צריך להתקשר או שהם שולחים בדואר?
 

havat

New member
"שולחים" בדואר.... ../images/Emo10.gif

עברו כבר יותר משבועיים ואני מחכה. מזל שאני לא מאלה שכוססים ציפורניים.
 

rawk16

New member
דיברתי איתם

אתמול. היא אמרה שעוד 9 ימים יפורסם באינטרנט וישלח מכתב אל ביתנו.. נחכה..
 
זה די נכון../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

אז ככה, זה די נכון מה ששמעת. הדרישות גבוהות ולכן המוסד מצליח ומוציא מעצבים טובים לשוק. אלה הסטנדרטים של כל בתי הספר האיכותיים. תתרגלו,זה לא תיכון,זו אקדמיה. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום
 

ironman

New member
מחשב מאק זה עסק יקר , את בטוחה?

ז"א בטוח שלכל תלמיד חייב שיהיה בבית? נראה לי קצת מוגזם........
 

havat

New member
ענו לי הרגע- לא עברתי... ../images/Emo10.gif

נחכה בסבלנות להכרעת צוות השופטים מחולון.
 

ironman

New member
סקר - כמה כסף השקעתם בתיק עבודות

התיק עצמו כולל צילומים = 120 ש"ח שיעורים פרטיים אצל מנחה לתיק עבודות - 1400 ש"ח הוצאות על חומרים ( דבק חם , ניירות , ציוד היקפי ) - בערך 100 ש"ח רישום : חולון - 530 ש"ח שנקר - 830 ש"ח סעמק - מה אני רוטשילד !!!!??????
 

ironman

New member
el presidente - וכולם

גם אני הייתי עם הראש הזה - היו לי כמה דברים ממש טובים שהמנחה פסל לי - לאורך כל המכינה ( שנמשכה חודש ) הייתה לי הרגשה מוזרה שאני לא הולך עם הלב .. היה לי רעיון ליצור מבטריות כסא ענק עם מנורות ... סטייל כסא סטריאו מעוצב והמנחה פסל את זה - פיקפקתי בהחלטה שלו - אבל אז הוא התחיל עם כל הקטע של " 100% עוברים " וממש היה לי קשה להיתווכח ... הלכתי לפי מה שהוא אמר לי במקום ללכת עם הלב ... ונידפקתי ..... העבודות שלי היו מצויינות - אני בטוח - אבל יותר מידי אומנותיות .... זאת בטוח הסיבה .... בכל אופן - אני לא מסכים שלא ללכת למכינות ... אפשר ללכת פשוט תמיד צריך להקשיב ללב - הרעיונות שלכם הם אלו שיקבעו איפה תהיו בעתיד - אם הם אומנותיים מידי אז הגורל שלכם יוביל אתכם להיות אמנים ופחות מעצבים ושום דבר לא יעזור , ואם אתם מאוד ריאליים ומחפשים את השימושיות באומנות אז תעשייתי זה בטוח אתם ... פשוט להקשיב ללב .
 
למעלה