כמה שאלות לגבי שנקר .

el presidente

New member
אני נגד המכינות..בגלל..

שהם מנחים את התלמידים ..ויוצרים איתם בהנחיה מאסיבית ביותר את העבודות..מה שלא מביא לידי ביטוי את כישרון התלמיד |(לטוב או לרע)...ואז אנשים שלא עשו מכינות מפסידים מקומות ע"י אלה שעשו מכינות ושהמדריכים שלהם יודעים בדיוק מה הבתי ספר רוצים לראות.. זאת אומרת..שיכול להיות שאחד שהתקבל בזכות העבודה שעשה במכינה (שוב פעם...המדריכים יודעים מה הם רוצים לראות) לא יידע מה לעשות עם עצמו ביום המעשי (שלב ב'). ממ..אני יודע שזה לא ברור..אבל ..וואלה.

ironman

New member
גם אני הייתי בדיעה שלך - פשוט

לא רציתי לקחת סיכון שאני לא אתקבל .ונידפקתי .

el presidente

New member
לא עיניין של לקחת סיכון..

פשוט עיניין של לסמוך על עצמך ועל הכישרון שלך (מה שאני בטוח שיש לך)...ובמקום לרסן אותו במכינות..לתת לו חופש ביצירה בייתית.

ironman

New member
מסכים איתך אבל ...

אחרי שהישקעתי כל כך הרבה נכנסתי למצב של חוסר ביטחון ממש רציני ...... וחברים יצעו לי לנסות .....

oritag

New member
תלוי איזו מכינה

יש הנחיה בונה ויש הנחיה הורסת. אני הונחיתי בצורה שלא פגעה במה שאני רציתי לעשות. הונחיתי ע"י שאלות של למה? איך? מה אני רוצה לומר? לא נאמר לי אילו צורות לעשות ומה רוצים לראות בבתי הספר. פשוט עזרו לי לחדד יותר את מה שאני רוצה לעשות. ניסיתי גם שנה שעברה להתקבל, ועשיתי תיק עבודות לבד. וכן, הייתי נגד כל עניין המכינות. אז השנה בחרתי להעזר במישהו מיקצועי. מעבר לזה, אני למדתי הרבה דברים שיעזרו לי בטוח בלימודים ובחיים. איך אתה ממש יודע מה הולך במכינות אם לא עברת אחת כזו? אני מדברת מתוך נסיון של מכינה אחת. ואין לי שמץ של מושג מה קורה במכינות אחרות.

havat

New member
אני מעדיפה לא להכנס לזה בכלל ../images/Emo4.gif

כרגע אני בסדר עם זה שלא עברתי לשלב הבא שם, אבל אם אני אתחיל לחשב את כמות הכסף והמאמץ שהשקעתי אני פשוט אכנס לדיכאון עמוק...

scalla

New member
זה בסדר, גם אני לא עברתי בבצלאל

מה שהורג אותי הוא זה שראיתי אילו דברים אנשים הגישו, והגשתי דברים שבהחלט היו שונים ומיוחדים ממה שאחרים הגישו, וכמובן שדאגתי לענות על כל הקריטריונים שהם ביקשו. ההכי מבאס זה שלא אומרים למה הם פוסלים. למזלי, שההוצאות שלי היו יחסית נורא נמוכות.

ironman

New member
havat - לא נורא - יש את חולון-

ד"א - איך הלך עם הפסיכוטכני ?

scalla

New member
2 דברים

א) מאק זה כבר לא עסק ייקר מאז שהוציא גירסה זולה שלו ב) כל התוכנות למאק קיימות גם על PC ובמקרה הכי גרוע יש אימולטורים

בתהשיר

New member
שנקר

ממש אבל ממש לא מק זה לעיצוב גרפי רינו וסוליד התוכנות של התעשיתים רק על pc .לגבי מערכת לחוץ נכון אבל קצת נסחפת והדובדבן שנה ד יום לימודים 1 בשבוע קורס 1 מה שמשאיר הרבה זמן לפרויקט גמר ולעבודה. גם בשנה שלישית לא היה כזה סיפור בקיצור קשה כן,אינטנסיבי בהחלט אבל לא צריך להסחף מומלץ בהחלט

סאן13

New member
היי לכולם!

אני הייתי ממליץ להרשם גם לאבני! (אני סטודנט באבני שנה א' עיצוב תעשיתי)

Ixion

New member
מקינטוש זה ממש, ממש יקר.

המחשבים הזולים יותר מתחילים מ2800 ש"ח, והניידים הקטנים (ללא שום שיפור) עולים החל מ7000 שקל... אז זול - זה לא. לדעתי עדיף כבר להשקיע בPC נייד חזק ללימודים.

galime

New member
שטויות במיץ עגבניות

קודם כל על מחשבי מק לומדים רק סטודנטים בעיצוב גרפי. אף אחד לא יכול להכריח אותך לעשות רכישה גדולה כזו. מה עוד שעומדים לרשותך במכללה המון מחשבים לעבודה גם בכיתות וגם מחוץ לכיתות שלא בזמן שיעורים. מסגרת לימודים מאוד אינטנסיבית. זה נכון. צריך לקחת זאת בחשבון מראש. מה שכן גם לא מדובר רק בשעות מערכת. אלא גם בשעות שמעבר לשעות הלימודים בהן אתה צריך להכין את השיעורים וזה בערך חצי מהיום. הנושא של איחורים זה כמו בכל מוסד- 3 איחורים נחשבים לחיסור. 3 חיסורים נכשלת בקורס. אז תיקח הכל בפרופורציה. ותכין את עצמך מראש. זה לא פשוט

galime

New member
שטויות במיץ עגבניות

קודם כל על מחשבי מק לומדים רק סטודנטים בעיצוב גרפי. אף אחד לא יכול להכריח אותך לעשות רכישה גדולה כזו. מה עוד שעומדים לרשותך במכללה המון מחשבים לעבודה גם בכיתות וגם מחוץ לכיתות שלא בזמן שיעורים. מסגרת לימודים מאוד אינטנסיבית. זה נכון. צריך לקחת זאת בחשבון מראש. מה שכן גם לא מדובר רק בשעות מערכת. אלא גם בשעות שמעבר לשעות הלימודים בהן אתה צריך להכין את השיעורים וזה בערך חצי מהיום. הנושא של איחורים זה כמו בכל מוסד- 3 איחורים נחשבים לחיסור. 3 חיסורים נכשלת בקורס. אז תיקח הכל בפרופורציה. ותכין את עצמך מראש. זה לא פשוט

למעלה