אצלינו, אפשר לבחור את כהות הקרום
ואני באמת תמיד בוחרת את ההכי בהיר. אולי תנסי להוסיף יותר נוזלים. עוד משהו - שווה לתת ללחם להתקרר בתוך המכונה. כך הוא מאבד פחות נוזלים (ואולי זה משפיע גם על הקרום) לא. אין לי מתכון. זה בדיוק מה שאמרתי. יש לך מושג איפה יש מצבור מתכונים ראוי? (רצוי ישראלי...) הצרה עם מתכונים היא שהקמח בארץ שונה מקמח בחו"ל (כמות הגלוטן), שימרית זה טריק ישראלי שהוא בין שמרים חיים ליבשים, יש כל מיני דברים כמו "אבקת חלב רזה", או גלוטן, שיש לי משהו אישי נגדם. קשה אני, אה? אתמול אפיתי לחם מ 1/2 כוס קמח מלא, ו 2 וחצי "ריק" (לבן). יצא דומה (בצבע) ללחם אחיד. בתאבון! ואם בבישולים עסקינן - עכשיו אנחנו בקטע של לעשות (סלט) חומוס בעצמנו. השלמה נהדרת ללחם, ואז לא ממש מתיחסים לקרום. (נא לא לבקש מתכון - אני שמה "בערך ככה" מהכל, וים שום).
ואני באמת תמיד בוחרת את ההכי בהיר. אולי תנסי להוסיף יותר נוזלים. עוד משהו - שווה לתת ללחם להתקרר בתוך המכונה. כך הוא מאבד פחות נוזלים (ואולי זה משפיע גם על הקרום) לא. אין לי מתכון. זה בדיוק מה שאמרתי. יש לך מושג איפה יש מצבור מתכונים ראוי? (רצוי ישראלי...) הצרה עם מתכונים היא שהקמח בארץ שונה מקמח בחו"ל (כמות הגלוטן), שימרית זה טריק ישראלי שהוא בין שמרים חיים ליבשים, יש כל מיני דברים כמו "אבקת חלב רזה", או גלוטן, שיש לי משהו אישי נגדם. קשה אני, אה? אתמול אפיתי לחם מ 1/2 כוס קמח מלא, ו 2 וחצי "ריק" (לבן). יצא דומה (בצבע) ללחם אחיד. בתאבון! ואם בבישולים עסקינן - עכשיו אנחנו בקטע של לעשות (סלט) חומוס בעצמנו. השלמה נהדרת ללחם, ואז לא ממש מתיחסים לקרום. (נא לא לבקש מתכון - אני שמה "בערך ככה" מהכל, וים שום).