כמה שאלות מסקרנות:

כמה שאלות מסקרנות:

1.האם המראה שלכם חשוב לכם? 2.מה דעתכם במקרה שיחקקו חוק חדש שיקבע כי בתעודת לידה לא יצויין המין, אלא רק בגיל ה14 אותו אדם יוכל לפנות למשרד הפנים בבקשה שירשמו את מינו לאחר שכבר היתה לו משיכה מינית\רגשית לאדם כלשהוא(ובמהלך החיים הוא יוכל לבוא ולבקש לעדכן בכל שלב כלשהו)..

adiko

New member
כן במראה חשוב ליייייייי והרעיון

השני ממש לא הגיוני אתה קורא מה אתה כותב?

LeeCooper69

New member
אתה בסדר?!?

ייתקפו אותך פה הרבה אבל רק בגלל השאלה השנייה המפגרת והאינפנטילית! אבל... הם לא מבינים שזה מבורות... אז אני אסלח לך....
אז ככה... אנחנו לא נשים... ורובנו לא רוצים להיות... תבדיל בין מין (מה שיש לך בין הרגליים) למיניות (מה\מי שאתה רוצה לקיים יחסי-מין איתו). אנחנו רוצים לקיים יחסי מין עם בני מיניינו. ז"א הומואים עם בנים ולסביות עם נשים... ויש דו-מיניים שאני לא אכנס לזה עכשיו... בקיצור... בת"ז לא רשום הומו\לסבית. רשום זכר\נקבה... אני הומו אבל אני זכר... מיניות ומין... שים לב... בקשר לשאלה הראשונה שמשום מה אני מוצא אותה אינפנטילית יותר.... לך אכפת מאיך שאתה נראה?!? ברור אז שגם לנו...

לפני שיתחילו לקטול אותי פה..

אני בא ומודיע רשמית כי השאלה השניה באמת היתה דפוקה, ובכלל לא הייתי צריך לשאול אותה..

TwelveEyes

New member
בטח חשוב...

לי איך אני נראית. למה אתה חושב שאוהבים אותי בזארה וקסטרו? :))) ובקשר לשאלה השנייה... טוב, ענו כבר טובים ממני, ואני רק אוסיף שמה זה אמור לעניין מישהו שמסתכל בתעודת הזהות שלי מה ההעדפות המיניות שלי או אם אני רואה בעצמי גבר\אישה? מאותה סיבה אין יותר לאום בתעודות הזהות... כדי למנוע אפלייה.

לירונדה

New member
אוקיי...

המראה שלי מאוד חשוב לי...מה לעשות, סטייליסטית..פחחחחח...או שלא אבל באמת חשוב לי בקשר לאי ציון המין, אפשרות לשינוי תמיד יש לפי מה שאני יודעת כמו שאפשר לשנות שם. אבל זה חשוב שיהיה כתוב מין בגלל סיבות בטחוניות....

Lizz

New member
אין סיבה להתעלם מהשאלה השניה

אם כי היא אכן עניין של מגדר ולא נטיה - פורום הטראנסיות הוא מקום לא רע לשאול את זה - ובקשר אליי, כן, הייתי שמחה אם אפשר היה להחליט איזה מין יהיה כתוב בתעודת הזהות (וגם לאום, אם אנחנו כבר מתלוננים). נטיה לא אמורה להיות בתעודה, אבל האפשרות להחליף מגדר באופן רשמי היא מסובכת נורא. ישנן מדינות שבהן מרשים לטראנסים להחזיק שתי תעודות זהות, אחת לשם הגברי ואחת לשם הנשי - או לפחות ככה סיפרו לי ואני רוצה להאמין :)

yaron4all

New member
אתם מתעלמים ממשהו מאוד יסודי...

מין הוא קבוע מרגע הלידה ועד המוות (או התערבות כירורגית) - חוץ מבמקרים קיצוניים במיוחד...

Lizz

New member
מין ביולוגי, כן.

מגדר והרגשה? ממש, ממש לא. מעטים הטראנסג´נדרים למיניהם\ן שבאמת עוברים "התערבות כירורגית".

yaron4all

New member
נו באמת...

אין שום סיבה לכתוב בתעודת הזהות דבר שאינו עובדה קבועה.

טל קר

New member
מה הקשר בין מגדר לעובדה קבועה?

רק דברים ביולוגים הם דברים קבועים? ובאוף טופיק, למה אין סיבה לכתוב בתעודת הזהות דבר שאינו עובדה קבועה?

yaron4all

New member
אויש באמת../images/Emo70.gif

צבע העיניים כתוב בתעודת הזהות
נטיה מינית כתובה בתעודת הזהות
פטישים למיניהם כתובים שם
אז למה שיכתב שם איך מרגיש אותו אדם בקשר למינו

למעלה