כמה שאלות עליהם, ועל הבאסיסט.. ג'ף?

• פותח הנושא tnx
  • פורסם בתאריך

tnx

New member
כמה שאלות עליהם, ועל הבאסיסט.. ג'ף?

ראיתי לא מזמן שפתחתם את הפורום אז אני קורא פה לפעמים, יצא לי לראות עכשיו את הבאסיסט שלהם, אממ ג'ף? בכל אופן, זה רק אני- או שהייתה לו תספורת ממש ממש ממש דומה לזו שהייתה לפראנקי מMCR? יש איזשהו קשר בין הלהקות חוץ מזה שהם ניגנו שיר ביחד? ובכללי על הלהקה- אני לא ממש מכיר אותם אבל לפי מה ששמעתי עד עכשיו הם ממש מזכירים את הסגנון של MCR. כמה אלבומים יצאו לדה יוזד עד עכשיו? ממתי הם בכלל?..

אתה מוכר לי מאיפשהו

יש מצב שהיה להם משהו דומה אני לא זוכרת... וחברי הלהקה חברים טובים של MCR חוץ מברט וג'רארד הסולנים שרבו ולא מדברים כבר כמה זמן.. אבל השאר עדיין חברים עד כמה שידוע לי ליוזד יש 2 דיסקים: the used וin love and death וDVD שנקרא maybe memories והם קיימים משנת 2000 ומשהו..

whatascene

New member
3 דיסקים

מתוכם שני אלבומי סטודיו. הם קיימים בהרכב המוכר מ2000-01 בערך, לפני MCR למיטב ידיעתי.. והם דווקא ממש לא מזכירים את הסגנון שלהם. התספורות של פרנקי הן בד"כ סתם תספורות אימו שכאלה. לג'ף עכשיו יש סתם שיער, שומדבר מיוחד, ולפני זה היה לו.. טוב.. היו לו גוונים וחלק היה קרחות וחלק ארוך וקצר וכל מה שאתה יכול לחשוב עליו

tnx

New member
לי הם כן מזכירים אותם

ואם לפראנקי יש תספורות אימו שכאלה (שאני ממש ממש אוהב) אז גם לג'ף מן הסתם היה אימו.. ד"א, באיזה סגנון אתם מגדירים אותם?

אני לא הכי מבינה בזה

אבל מבחינתי הם אמו/אימו והסגנון לא הכי דומה.. חוץ מזה שלברט יש קול הרבה יותר יפה משל גרארד

MeetLofe

New member
גם אני לא מתעסק יותר מדי בסגנונות א

אבל הם לא עושים סגנון אימו!!

whatascene

New member
אף פעם לא חשבתי שיש להם את אותן

התספורות. חח התספורת הזאת שהייתה לג'ף בהתחלה, המנהל שלהם ג'ון פלדמן (הסולן של גולדפינגר) קרא לזה emo-chemo אבל אני עדיין לא חושבת שיש דמיון, לא יודעת, לא מסתכלת על זה.. ומבחינת סגנון.. אני לא מתעסקת עם זה יותר מדי, אבל ההגדרות שכבר ראיתי להם זה screamo/hardcore/punk-rock/good music

O L g i T

New member
חחחחחח גוד מיוזיק

אני פעם ראיתי good stuff

Neon taichou

New member
בע, הם הרבה יותר טובים מ-MCR.

אני לא ממש חושבת שהלהקות דומות. MCR זה יותר שירים יבבניים של "אמג אני אמו קיד שחותך את עצמי!!11" ולא ממש משהו מעבר לזה {לדעתי השיר הטוב היחידי שלהם זה הלנה וכל השאר גרועים <_<}, בעוד ליוזד יש אחלה קצב וזמר הרבה יותר מוכשר. D: אבל זו רק דעתי. <.<;

yaelrs

New member
?

שירים יבבניים של "אמג אני אמו קיד שחותך את עצמי!!11" ??? ממש ממש לא!

O L g i T

New member
פחח נכון

זה אפילו דיי להפך... [אהם אהם "איים קאטין טריין טו פיקצ'ר יור בלאק ברוקן הארט בלה בלה בלה.. איים קריין.." אהם]

whatascene

New member
איפה הוא אומר בשיר הזה

"איים קריינג"? וממתי זה הופך את זה לאימו? לאירוסמית' יש שיר שנקרא קריינג, לא ידעתי שהם גם אימו..

O L g i T

New member
לא בשיר הזה...

ב-בריד מייסלף אלייב למשל יש את המשפט הזה בהטהיות שונות XD חח שני, אל תקחי אישי XD הכל בהומור.

whatascene

New member
אני קטנונית כשזה נוגע אליהם

מה לעשות. בכלל אני קטנונית כשמזכירים אימו, זה עושה לי רע על הלב. ד"א, מה עם פינת השבוע שלך?

למעלה