כמה שאלות עליהם, ועל הבאסיסט.. ג'ף?

• פותח הנושא tnx
  • פורסם בתאריך
גמני מסכימה...

אם היית קוראת תניצוחים של השירים היית ייודעת שזה הרבה יותר מ""אמג אני אמו קיד שחותך את עצמי!!11"

tnx

New member
לא חושב שהם יותר טובים מMCR../images/Emo4.gif

דה יוזד להקה טובה אבל אני לא יכול להשוות אותם לMCR בכלל.. זאת לא אותה רמה. מה שאמרת לגבי מק"ר ממש לא נכון, כמו שאמרו- אם היית קוראת את הליריקס והמשמעויות היית מבינה כמה את טועה.. אני יותר אוהב את השירים של מק"ר מאשר של דה יוזד
(ל-מ-ר-ו-ת שממש אהבתי את מה ששמעתי עד עכשיו..)

tnx

New member
לא אותה רמה

אני מדבר על הביצוע בהופעות, הרמה של המוזיקה עצמה בשירים, הליריקס ובכללי בכל נושא למק"ר יש משום מה "נקודה" מעל.. אולי ניסיון, למרות שהיוזד מופיעים עוד לפניהם (לפי מה שאמרתם) ..פשוט כשרואים הופעה של שניהם בנפרד רואים שהאמטיוי כנראה השפיע על מק"ר ונתן להם המון ניסיון לעומת היוזד שעדיין טובים- אבל כנראה הפרסום כאן משפיע. הופעה של שניהם ביחד לעומת זאת הייתה לא רעה בכלל- הם השתלבו ממש טוב. הייתי שמח להתחיל לראות את דה יוזד יותר באמטיוי- במצעדים וכו', ממש חבל שהם לא מוכרים יותר..

בנטליקע

New member
מזה לא מסכימה איתך

הרמה של המוזיקה בשירים? אין מה לדבר על הרמה של דה יוזד בפעם הראשונה ששמעתי אותם ישר אמרתי "וואו" הבאס, התופים, הגיטרה, השירה..הכל מתואם מצוין חוץ מזה נסה פעם לנגן שיר של דה יוזד בהרכב ותראה שדי קשה להגיע ל"הפצצה" שהם מביאים בשירים.. המוזיקה שלהם 90% מהזמן לא משעממת בכלל לעומת זאת לדעתי מכ"ר הם סוג של להקה רגילה כזאת. שמעתי כמה שירים שלהם, ואין גיוון כמעט אני לא אומרת שהם לא טובים כי הם כן אבל הם לא מעניינים כמו דה יוזד..אחרי 3-4 שירים נמאס לי כבר. ואין לי מושג מאיפה הוצאת שהם תמיד "נקודה מעל" ולגבי אמטיוי- לדעתי עדיף שלא כי אמטיוי ממסחר חושילינג (חח תמיד רציתי להגיד ת'מילה הזאת) וזה סתם הורס להקות:p

אווי לא.. ממש לא

קודם כל הבהרה כללית - אני אוהבת את מכ"ר! ממש ממש אוהבת! אבל.. אני לא מסכימה, ליוזד יש משהו מיוחד דבר שלא קיימת אצל שום להקה אחרת, גם לMCR יש את זה אבל זה פשוט שונה. בהופעות, יש הופעות טובות וגם מבחינת ההופעה עצמה והאדרנלין בקהל אבל הסיגריות ממש הרסו לו את הקול ויש קטעים שהקול שלו הוא פשוט זוועה! ואני הייתי שמחה לראות אותם מתפרסמים קצת יותר כי באמת מגיע להם אבל בלי ההתמסחרות של MTV כמו שקרה למכ"ר

whatascene

New member
אני מניחה שלא ראית אותם יותר מדי

בלייב.. אה? אז קודם כל, אני לא מסכימה עם שומדבר שאמרת, בתור התחלה. ואני מכירה את MCR, שמעתי אותם וראיתי הופעות והם נחמדים בכללי, אבל אני לא מוצאת אצלם משהו מיוחד. קודם כל, מבחינת הופעות היוזד לוקחים ובגדול. האנרגיה שיש בהופעות, וכמה שהם משקיעים (בנגינה וברט עם השירה שלו, ג'רארד היה רוצה להגיע לזה, בלי שמץ של זלזול). עם כל הכבוד, ג'רארד פשוט נשמע רע בלייב. כששמעתי אותם בVMA העברתי, זה היה ממש נורא, ואני לא רגישה לזיופים כל כך (אני שומעת, אבל זה לא ממש מפריע). השירה של ג'רארד לא יוצאת טוב, הוא מזייף והוא לא יודע לרדת מהטונים הגבוהים ("") שהוא מגיע אליהם. מבחינת ניסיון, אני לא רואה איך MTV תרם להם בחלק הזה, באמת שלא. ואני דווקא מרוצה שלא מראים אותם בMTV, כי זה ממסחר הרבה יותר מכל דבר אחר. אני לא צריכה לראות אותם בשום מצעד בשביל לדעת שהם מעולים.

O L g i T

New member
../images/Emo45.gif עם הכל

[החל מהמשפט השני כמובן, אבל זה כבר עניין אחר
]

tnx

New member
.... מן הסתם שלא תסכימו איתי

כן, ראיתי הופעות וקראתי על הלהקה לפני שהגבתי כאן.. אבל שכחתי משהוא אחד.. זה פורום דה יוזד. למה שאנשים שאוהבים את הלהקה יגידו שמישהו יותר טוב מהם? אני אוהב את שתי הלהקות אבל לפי ד-ע-ת-י, מק"ר הרבה יותר.. וכבר פירטתי מה שאני חושב בהודעה למעלה. וכשכתבתי שהייתי רוצה לראות אותם באמטיוי הכוונה לראות אותם מתפרסמים, לא מתמסחרים מן הסתם.. ופרסום זה לא דבר רע.

whatascene

New member
זה דווקא לא נכון

יש הרבה דברים שאני יכולה להגיד על היוזד שאני לא אוהבת או שלא טובים אצלם במיוחד, אבל בהופעות לייב.. שם אני לא מוצאת חסרונות. אני לא בנאדם שסתם יגיד דברים על להקה שהוא אוהב אפילו אם הם לא נכונים, כמו שאני לא קוטלת סתם להקות שאני לא אוהבת. אמרתי כבר, אין לי שום בעיה עם MCR וגם יש להם כמה שירים נחמדים, אבל מהלייבים שלהם שראיתי לא התרשמתי לטובה, ויכולים להגיד לך את זה אנשים גם בפורום שלהם. בקשר ללהגיד שמישהו יותר טוב מהם? יש המון להקות כאלה, אני לא חושבת שהם בסט מכל הבחינות כי ברור לי שהם לא. זה שאני אוהבת אותם לא מונע ממני להיות מציאותית לגבי הדברים שהם טובים בהם יותר או פחות. אבל לא MCR, בטח שלא אם אתה משווה הופעות, ואני לא משוחדת כאן לשום כיוון.

tnx

New member
אמרת משפט יפה שצריך להשלים אותו

אני אומר את זה המון כשמתחילים "לרדת" על הלהקות שאני שומע- "אני יודע שהם לא הכי טובים- אבל אני אוהב אותם, וזה הכי חשוב" וזה שהגבתי להודעה שלך הכוונה הייתה לשאר שגם הגיבו פשוט את היית האחרונה, אז התייחסתי יותר בכללי כי אותך אני לא מכיר.. עדיין..

whatascene

New member
חח אז אתה תלמד (בהנחה ותישאר)

שאני די אובייקטיבית בענייני מוזיקה. ועל הדבר הראשון שאמרת, זה נראה לי כמו הדבר הכי לגיטימי בעולם. כמו שאנשים מתחילים להעליב להקות שאתה אוהב, למי אכפת מה הם חושבים, אם אתה באמת אוהב אותם? אבל צריך להסתכל על דברים בפרספקטיבה, ואם ללהקה יש מגרעות אז יש לה מגרעות, לא צריך להעלים אותן רק כי אוהבים אותה.

DisturbedDoll

New member
תאכלס, לפי דעתי

*אבל אל תסקלו אותי* למכ"ר אין -כזה- חומר מקורי. אני אישית השתעממתי בקלות. או בואו נאמר, לא מצאתי מה שכול שאר מעריצות מכ"ר מצאו.

female drummer

New member
אז ענו כבר על רוב השאלות

היה ביניהם איזשהו קשר אבל עכשיו ג'ר וברט כנראה לא מדברים. ג'ף הוא חתיך.

כע..ג'ף חמוד...

והעובדה שהוא באסיסט זה כבר טוב... חח יש לי חולשה לבאסיסטים...

O L g i T

New member
חח גם אני פעם שמתי לב

שיש להם תיספורת דומה [במיוחד בהופעה ששני העלתה פעם לקומונה, משו ממייבי ממוריז לא?
]

למעלה