כמה שאלות קטנות עם משמעות גדולה

כמה שאלות קטנות עם משמעות גדולה

- מה זה מכבי צעיר בשבילכם? - כמה זמן אתם בסניף? - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי? - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער?

assafein

New member
......

- מה זה מכבי צעיר בשבילכם? עבר
- כמה זמן אתם בסניף? שנתיים.. לא יותר ולא פחות... - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי? כבר לא נמצא.. מקוה שזה רק לבנתיים... - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער? כי זה מכבי... את זה היה הפועל צעיר לא הייתי הולך

../images/Emo173.gif

מה זה מכבי צעיר בשבילכם?סניף[בעיקר סניף], משפחה2, מקום שטוב לך בו[כי עובדה שאתה שם, לא?], מקום שאתה בא אליו עצוב ויוצא שמח..ואם באת שמח אז אתה יוצא עוד יותר שמח:D, מקום להדריך בו,תנועת נוער[?]
כמה זמן אתם בסניף?שנה וחצי[?]כעיקרון אני יותר זמן בתנועה
למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי?באמת שאלתי את עצמי הרבה את השאלה הזאת..ולא היתה לי תשובה ברורה. מה כי אני כבר "מכורה"?
כי האנשים ששם..הם אלה ש..כייף לך איתם
מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער?מייחד?את התנועה? הערכים של מכבי והצופים מאוד דומים, וכל תנועות הנוער בסופו של דבר אותו דבר. זה יותר עניין של סניף, שאם כייף לך שם וטוב לך..אז סבבה
זה יותר הסניף, ופחות התנועה בעניין הזה.-לדעתי. אחלה שאלות

noamsheron

New member
בשבילי.

מה זה מכבי צעיר בשבילכם? בית שני, משפחה שניה, המקום להתבטאות ולשנות. מקום לכייף, לקבל, לתת, להינות.
כמה זמן אתם בסניף? מכיתה ה'... זה יוצא... 5 שנים.
למה אתם ממשיכים/מה מניע אתכם להישאר במכבי?עוד לא מיציתי. יש לי עוד מה לתת מעצמי לסניף ועוד הרבה לקבל. מכבי זה חלק גדול מהחיים שלי, ואני לא אוותר עליו בקרוב.
מה לדעתכם מייחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער? לא יודעת.. שאלה קשה, כי אני לא מכירה תנועות נוער אחרות מקרוב. תמיד תנועות נוער היו בשבילי מכבי, וזהו. אין לי מושג איך זה בצופים או בנוער העובד והלומד, אז קשה לי לענות. יום מקסים

לשנות?

עוד לא הרגשתי שבאמת שניתי משו.שבכלל אפשר לשנות במשו בתנועה=\\ באמת אמורים לשנות בתנועות נוער, וזה המקום לשנות ולהשפיע..אבל.. הלוואי וזה יהיה פעם

שינוי.

את הרי מדריכה... קרה פעם שחניך שלך לא זרק על הרצפה כי הערת לו? כי הייתה פעולת איכות הסביבה? קרה אולי שחניך לא קילל.. בגלל פעולה על אלימות? קרה שהחניכים שלך חברים טובים יותר, בגלל שכולם יצאו לטיול והתגבשו בתור קבוצה? קרה פעם שחניך שלך קרא עיתון בגלל פעולת אקטאוליה? קרה שחניך שלך עמד בצפירה ביום הזיכרון/השואה ולא צחק, בגלל שהסברת לו את החשיבות בפעולה? אם התשובה לאחת מהשאלות האלה היא כן, אז אולי לא הרגשת ששינת משהו, אבל שינית.
שינית הרבה. אגב, וזו לא שאלה אפילו- אני בטוחה שהתשובה היא כן! שינוי לא חייב להיות משהו גדול וגרנדיוזי. מספיק שהלכו בסניף שלך לתרום איפשהו- כבר שינית.
ופרוייקט שדרות ארצי- לא שינה משהו? והמשלחת לבית של תאיר ראדה- לא שינתה? חלוקת סרטים אדומים נגד אלימות- לא שינתה? פרוייקט רכזים צעירים שרוצה לצאת- לא ישנה? השינוי מתחיל בך.. ואולי לא שמת לב, אבל את משנה המוווווווון.. בלי לראות את זה אפילו. אם תסתכלי ממש טוב, אני בטוחה שתשימי לב קצת יותר, שכן שינית. ואם יש משהו שמאוד מפריע לך.. והיית רוצה באמת לשנות משהו- תפני לסניף, לרכז, לרכז הצעיר.. בשביל זה אנחנו פה. מחכים שנקום ונגיד מה אנחנו רוצים לשנות כדי לעשות את זה.. זה צריך לבוא מאיתנו.
תחשבי על זה.

נכון..

אבל עדיין, ברור שבתור מדריכה אני משנה, אבל..לא יודעת. עדיין אני מרגישה לפעמים דברים שאני באמת רוצה לשנות, ודווקא בתנועה.אין לי איך. אין למי לפנות אין עם מי לדבר.כלום. אבל את צודקת..

Rioter

New member
את באמת מרגישה שאין לך איך?

את לא אמורה להרגיש ככה! גם אם נדמה לך שאי אפשר לפנות לרכז שלך\לרכז הצעיר או משהו כזה - יש את יוסי, שהוא גם רכז בוגרים

אם את מרגישה..

שאת באמת רוצה לעשות משהו.. תמיד יש אל מי לפנות ועם מי לדבר. את יכולה לפנות לרכז, רכז צעיר, רכז הדרכה, ישיבת מרכזים צעירים.. ואפילו גם לפנות אלינו, או לעלות את זה פה בפורום אם את לא מרגישה נוח לדבר על זה עם מישהו מהסניף. אנחנו יכולים גם להריץ דברים.
אז פעם הבאה, שיש משהו שאת רוצה לשנות- תשני. ^^ באמת באמת, שאין דבר העומד בפני הרצון. :]

Retama

New member
אני מכירה את ההרגשה של להאמין ממש שאפשר לשנות

ואז לנסות בכל הכח, וזה לא מצליח... זה לא כל כך קל

noamsheron

New member
אף אחד לא אמר שזה קל...

אבל חייבים לנסות, לא?
אם תרצו - אין זו אגדה
ותזכרו שהשינוי מתחיל בכם...
חג שמחחח ופורח

yaelula94

New member
מכבי בשבילי...

- מה זה מכבי צעיר בשבילכם?התרומה הקטנה שאני יכולה לעשות בשביל האנשים...כיף גדול הנאה,חלק משמעותי מהחיים וחוויה מדהימה שאני חווה פעם בשבוע,בסניף אני מרגישה הכי בבית בעולם
החניכים הם כמו האחים הקטנים שלי... - כמה זמן אתם בסניף?ממש לא הרבה זמן. הסניף שלנו די מקרטע ןרק השנה הוא נכנס לפעילות משמעותית ואני מקווה שימשיך לפעול בצורה כזו... - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי?שאני עושה פעולה ואני מרגישה שהחניכים נהנים זה עושה לי טוב על הלב. אם יש דבר שאני לא מצטערת עליו זה שנכנסתי למכבי:] - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער?בעיני לכל תנועות הנוער יש אותה המשמעות. בת דודה שלי מדריכה בתנועת נוער אחרת ואנחנו לפעמים משתפות פעולה כמו דברים להכנת פעולות וכדומה וזה מה שיפה בעיני. אבל עדיין מכבי זאת תנועה גדולה-קטנה,האווירה משפחתית ואוהבת אבל כמות האנשים גדולה.... אוהבתותכםםםםם

אוקיי אני אענה

- מה זה מכבי צעיר בשבילכם? אמממ,דבר שגם אם לא טוב לך בו לפעמים ,אתה בכל זאת נשאר בו כי כבר התמכרת,סוג של בית האמת,דבר שיש לך אחריות כלפיו, שמכירים בו חברים\חברות חדשים\ חדשות, משהו שממש גורם לך להרגיש טוב עם עצמך, שאתה עושה דבר גם בשביל אחרים במידה ולא רק בשבילך,מקום של נתינה,עזרה לזולת,מקום עם ערכים,מקום שלא משנה גם אם טוב לך וגם אם הכי רע לך בו אתה בכל זאת תנסה לעזור ולקחת עליך עוד ועוד תפקידים בשביל להחזיר או להוסיף לך את המוטיבציה. - כמה זמן אתם בסניף? ממתי שהוא הוקם, 3 וחצי שנים? - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי? האמת, שאין לי מושג , אמממ אולי כי מכבי כבר הפך לחלק מהאישיות שלי. אתן לכם דוגמא: היום באתי אל חברה שלי..לעזור לה ללמוד למגן אבל ראיתי שהיא ממש במצב קשה אז אמרתי לה שעדיף שלא תעשה איתו, דיברתי עם אמא שלה ובסוף כזה היא שאלה אותי בקול שקט כזה, תגידי את בצופים או משהו ? אמרתי לה כן איך את יודעת? אז היא אמרה שרואים עלי, בקיצור,מכבי תרם לי המון ולכן אני אומרת שגם אם קשה ונראה שאי מוצא תמיד חשוב להתמיד ולחשוב על הנמצא...הכח הזה שמכבי נתן לי,הביטחון העצמי פשוט הכל, בנה לי אופי חדש - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער? מכבי צעיר זו תנועה קטנה אבל עם משמעות גדולה,מכבי צעיר לעומת תנועות אחרות לפי מה שהכרתי( הייתי בנוע"ל) יותר דוגלת בערכים וכו'. ככה אני מרגישה. נ.ב לא סתם פתחתי את השירשור הזה... יש לזה סיבה מי שבאמת רוצה לדעת מוזמן\ת לפנו אלי לאייסיקיו או למסר בפרטי 201706904

לא יודעת ...

חשבתי כזה...ואז זה מה שעלה לי לא משנה כמה לא כיף וזה בכל זאת נשארים זה בדיוק כמו בית!!!! כשלא כיף לך אתה לא יכול לעזוב...אלא אם כן אתה לא בן אדם נורמאלי כן...=] נועה אני אוהבתותך

Retama

New member
:)

- מה זה מכבי צעיר בשבילכם? בזמן האחרון זה רק מקום לפגוש את החברים, לצערי - כמה זמן אתם בסניף? מכיתה ד', רק בכיתה ו' לא הייתי - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי? חברים שיוצא לי לראות רק שם, תקווה שבשנה הבאה יהיה יותר טוב.. - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער? שום דבר

למעלה