אוקיי אני אענה
- מה זה מכבי צעיר בשבילכם? אמממ,דבר שגם אם לא טוב לך בו לפעמים ,אתה בכל זאת נשאר בו כי כבר התמכרת,סוג של בית האמת,דבר שיש לך אחריות כלפיו, שמכירים בו חברים\חברות חדשים\ חדשות, משהו שממש גורם לך להרגיש טוב עם עצמך, שאתה עושה דבר גם בשביל אחרים במידה ולא רק בשבילך,מקום של נתינה,עזרה לזולת,מקום עם ערכים,מקום שלא משנה גם אם טוב לך וגם אם הכי רע לך בו אתה בכל זאת תנסה לעזור ולקחת עליך עוד ועוד תפקידים בשביל להחזיר או להוסיף לך את המוטיבציה. - כמה זמן אתם בסניף? ממתי שהוא הוקם, 3 וחצי שנים? - למה אתה ממשיכים \מה מניע אתכם להשאר במכבי? האמת, שאין לי מושג , אמממ אולי כי מכבי כבר הפך לחלק מהאישיות שלי. אתן לכם דוגמא: היום באתי אל חברה שלי..לעזור לה ללמוד למגן אבל ראיתי שהיא ממש במצב קשה אז אמרתי לה שעדיף שלא תעשה איתו, דיברתי עם אמא שלה ובסוף כזה היא שאלה אותי בקול שקט כזה, תגידי את בצופים או משהו ? אמרתי לה כן איך את יודעת? אז היא אמרה שרואים עלי, בקיצור,מכבי תרם לי המון ולכן אני אומרת שגם אם קשה ונראה שאי מוצא תמיד חשוב להתמיד ולחשוב על הנמצא...הכח הזה שמכבי נתן לי,הביטחון העצמי פשוט הכל, בנה לי אופי חדש - מה לדעתכם מיחד את מכבי צעיר משאר תנועות הנוער? מכבי צעיר זו תנועה קטנה אבל עם משמעות גדולה,מכבי צעיר לעומת תנועות אחרות לפי מה שהכרתי( הייתי בנוע"ל) יותר דוגלת בערכים וכו'. ככה אני מרגישה. נ.ב לא סתם פתחתי את השירשור הזה... יש לזה סיבה מי שבאמת רוצה לדעת מוזמן\ת לפנו אלי לאייסיקיו או למסר בפרטי 201706904