כמה שאלות קטנות עם משמעות גדולה

למה רק מקום לפגוש חברים?

לא ניסית לדבר עם הרכז על תפקיד? לעשות משהו עם זה?

Retama

New member
ניסיתי כבר פעמיים, וזה לא ממש העלה תוצאות ../images/Emo3.gif

שהשנה תיגמר... שנה הבא הכל יהיה שונה :)

hadita22

New member
אני..

מה זה מכבי צעיר בשבילכם?: בית שני, התפכחות, נתינה, הדרך שלי לתרום.. כמה זמן אתם בסניף?: זו השנה השנייה [כן כן זה מעט אבל נלקחת בחשבון העובדה שאני לא באה ממקום שיש בו סניף].. למה אתם ממשיכים/ מה מניע אתכם להישאר במכבי? אוקיי. אז אני חושבת שאני ממשיכה כי טוב לי כאן, אין שום דבר רע שגורם לי לחשוב אפילו על לרצות לפרוש. ואני חושבת שמה שכל כך מחזיק אותי פה זה הקשר הזה בין כולם, ז"א שאתה מכיר אנשים מהארצי ויוצר קשרים, ומכבי זה מן משפחה אחת גדולה שמחבקת את כל מי שחבר בה, גם אם הוא בוגר וגם אם הוא חניך. העובדה שיש לי מקום לשנות, להשפיע ולתרום היא ענקית ובשבילי היא אחד הבסיסים החזקים שלי להמשכתי בתנועה..
מה מייחד לדעתכם את מכבי צעיר משאר תנועותהנוער? ממ.. אפעם לא הייתי בתנועת נוער אחרת, לא שכל החיים שלי הייתי במכבי, אבל פשוט שאיפה שאני גרה אין תנועות נוער בכלל. ממש קשה לי לענות על השאלה הזו היות והערכים של הצופים ושל מכבי דומים מאוד, אבל לדעתי הכל קשור במה שאתה מאמין. אני חושבת שרוב האנשים שנמצאים בתנועה [חוץ מאלה שבאים בשביל החבר'ה ולא יותר מזה] הם אנשים שבאמת מאמינים בערכים של התנועה ורוצים לשנות. אני לא יודעת איך זה בתנועות נוער אחרות אבל ככה אני רואה את האנשים שלנו [של מכבי כמובן].

למעלה