כמה שאלות שעלו לי בראש...

Zoharrr

New member
כמה שאלות שעלו לי בראש...

1.האם אתם מחשיבים סייבר סקס כבגידה? אם כן,אז מה ההבדל הכ"כ הגדול בין זה לפורנו? 2.שמעתי על זה בפעם הראשונה בחיים שלי,אבל יש שטוענים שזה נכון: שאתם יוצאים עם בחורה לדייט ואתם רואים(אלוהים יודע איך) שצבע החזיה או התחתונים שלה שחור זה ישר אומר שתשכבו איתה באותו הלילה?! אצלי אישית אני לא חושבת שזה כזה פונקציונאלי בהתחשב בזה שכמעט כל פריט לבוש שיש לי הוא שחור או אדום. או שזה אומר שתמיד אני רוצה סקס?
עוד מישהו נתקל בשמועה המוזרה חוץ ממני?

ChilD SouL

New member
תשובות...

1. אנ'לא'דעת אם הייתי מחשיבה סייבר סקס כבגידה, אבל זה בהחלט לא היה נעים לי לדעת שהחבר מעביר פנטזיות מיניות עם בחורות אחרות. פורנו זה שונה. היות והוא לא עושה את זה עם אפ'חת אחרת, אלא רואה סרטים לבדו עם עצמו. [או איתי
] 2. שמעתי על זה. אני משערת שזה נובע מן העובדה שבדר"כ מגדירים בגדים תחתונים כסקסיים כשהם בצבע שחור או אדום ולכן... משתמע מכך שאם הבחורה לבושה כך היא רוצה סקס.

eithancambridge

New member
כן, הייתי מחשיב את זה לבגידה.

גם אם זה "רק" וירטואלי, זה עדיין לזיין מישהו אחר (בצורה די מעוותת לדעתי:)). פורנו, לעומת זאת, זה להידלק מבחורים/בחורות/דברים אחרים שאני לא רוצה לחשוב עליהם;), ןאין לי בעיה עם זה:) 2. שמעתי על זה חח לא יודע כמה זה נכון, אני אשאיר לנשים לענות לך:)

נועם m

New member
כמה תשובות שעלו לי בראש

1. כן. וגם על פורנו אני לא מתה
2. זו הפעם הראשונה שאני שומעת על זה. וזו נשמעת לי הנפצה של גברים חרמנים במיוחד שלא מקבלים.

עונהההה

1. כן! ההבדל מי שעושה סייבר הוא משתתף בזה... 2. לא נתקלתי בשמועה הזאת... אני אוהבת שחור גם =] אצלי הכל שחור/לבן/אדום/ורוד.

Paranoid Eyes

New member
אע!??!

מה הקשר בין ההלבשה תחתונה לבין אם יהיה סקס בדייט ? הקשר היחיד הוא שאם הבחורה מסתובבת לידו עם לבנים בלבד:) ולא אם זה מתחת לבגדים.. איזה בולשיט חחחחחחחחח

T a u r u s

New member
סייבר זה סוג של בגידה...

ואמרו כבר מה ההבדל בין זה לפורנו... נראה לי שאנחנו, הגברים, לא כ"כ שמים לב לצבע של פרטי הלבוש האלה... האם זה דורש הסבר?
לא נתקלתי בשמועה....

L y c a n

New member
תשובות

1. סייבר סקס זה קצת מפגר לדעתי מלכתחילה ואם בן\בת זוגתך עושה את זה, זה אומר שהיא צריכה פסיכיאטר 2. לא נתקלתי

מיטללל

New member
ת ג ו ב ה

2. לא יודעת מה הבחורים חושבים/מפנטזים/מדמיינים שהם איכשהו מצליחים (?) לראות ת'תחתונים שלך במהלך (!) הדייט... מה שכן - אם את מתכננת לקיים יחסי מין, מן הסתם תעשי הכנות קודם, כמו לדוגמא לגלח רגלים, לדוגמא לוודא שאת לובשת לבנים יפים ? ויש סטים של חזיות-שחורות לוהטות. אז יש סיכוי גדול שזה יהיה צבע החזייה. :) 1. האמת, אין לי כוח לענות לשאלה הזו... לא יודעת אם הייתי מחשבת את זה כבגידה. אבל זה סתם מגעיל/עלוב/מעפן. וגם לא נראה לי שבן זוג שלי (בעבר, הווה או בעתיד) יעשה את זה. בכל מקרה, אם כן, לא נראה לי שאני אפגע. אלא זה סתם יגעיל/יעציב/יצחיק אותי.....

הממ תראי..

יש איזה סרט אני זוכר... שהבחורה לא יכולה לצאת עם החבר שלה עד שאחותה הגדולה תצא עם מישהוא.. אז החבר שלה משלם לאיזה אחד שיתחיל ויצא עם אחותה הגדולה.. קיצר הם עושים חיפוש בחדר של אחותה.. ואז איזה אחד אומר שיש לה תחתונים שחורים במגירה..!! וזה אומר שהיא שוקלת סקס.. כי תחתון שחור זה סימן.. בקיצור... לדעתי זה מפגר.. לגבי הסייבר.. אם הוא עושה סייבר עם אחת שהוא מכיר גם במציאות.. אז.. אם לא.. אז זאת סתם דפיקות בראש..

זכוכיות

New member
תראי, ההגדרות שלי לבגידה

נורא גמישות. זה תלוי באווירה ובאופן שבו הדברים התבצעו. בואי נגיד שאם שי היה מודה בפני יום אחר שסייבר סקס עושה לו את זה בטירוף, בכיף הייתי שולחת אותו לצ'ט הקרוב לביתו. זה הרבה יותר מוסרי בעיני מפורנו, זו לא תעשית מין נצלנית. בקשר להלבשה התחתונה- לא שמעתי על זה, אבל זה מגוחך :) רוב ההלבשה התחתונה שלי היא שחורה. למעשה, לאחרונה היא גם דיי סקסית, אז? סימן שבכל פעם שאני יורדת למכולת אני חמה על חזי המוכר בטירוף?:)

זכוכיות

New member
אגב, בהמשך לשאלה הראשונה,

במידה והייתי שומעת מהחברה של השכנה של האח של החבר... יאדה יאדה... אני מניחה שכן, הייתי רואה בזה בידה. בכלל, כשטורחים להסתיר ממני או לשקר לי, אני אוטומטית יכולה להפוך גם נסיעה עם ילדים חולי סרטן ללונה פארק לבגידה.

עתודאית

New member
תשובות שעלו לי בראש

1. לטעמי סייבר סקס זה לא בגידה כמו שפורנו זה לא בגידה... אם זה סייבר עם מצלמה זה כבר מתחיל להיות יותר גבולי 2. גם אני שמעתי ת'שטויות האלה, צבע התחתונים שלי בד"כ לא מושפע מהרצון שלי לסקס

T a u r u s

New member
שיחת חולין על סקס!

לשיחה אני לא אקרא סוג של בגידה, כפי שטענתי לגבי סייבר-סקס עם מצלמות... ז.א, עכשיו גיליתי שאני בעצם השתתפי בסייבר-סקס (בלי מצלמה) ולא הייתי מודע שזה סייבר-סקס...

Piren

New member
סתם הצחיק אותי

שחלק מהאנשים פה שמתייחסים לסייבר בתור בגידה (אוי איזה מעשה נורא..), בשרשור אחר הודו שהם משתמשים בפלירטוטים בשביל לקבל דברים (למיטב זיכרוני... ניתן להניח גם שהרוב פה השתמשו\ישתמשו בפלירטוטים בעתיד בלי קשר לאשכולות אחרים פה). איך דיבור על סקס עם בן אדם בעזרת מחשב, יותר "בגידתי" מאשר שימוש בסקס פנים מול פנים עם בן אדם אחר, אני לא יודע.

למעלה