כמה שאלות שעלו לי בראש...

עתודאית

New member
פלירטוטים וסקס

אני לא חושבת שסייבר סקס זאת בגידה אבל יש הבדל בין פלרטוט לסייבר סקס... סייבר סקס הוא דיבור ישיר על סקס תוך כניסה לפרטים של "מה אתה עושה/היית עושה" גם אם אתה לא באמת עושה... לעומת זאת פלירטוט יכול להיגמר בחיוך, רמיזה, מבט.. אין פה ממש "שימוש בסקס פנים מול פנים"

נועם m

New member
הממ...

אבל אם מישהי תכתוב שהיא לא מפלרטטת, אתה תגיד שהיא עצורה מינית...
אתה באמת ובתמים מאמין שאין שום הבדל בין פלרטוטים (דהיינו, לחייך לנהג מונית כדי שלא ידפוק מחיר), לבין סייבר סקס?

Piren

New member
הפוך.. אני מסכים שיש הבדל

רק שההבדל שאני רואה, הפוך מזה שאתם רואים. סייבר - הוא דיבורים, או אפילו להסתכל אחד על השני, דרך מדיום כלשהוא שמנתק קשר אמיתי בין האנשים. כמה "סקס" באמת את עושה, כשאת מקלידה על מקלדת? כל הסקס שאת מבצעת, מתבצע בדימיון שלך בלבד, ולא יותר מזה. הבן אדם שאת "מזדיינת" איתו, יכול להיות 3000 ק"מ ממך. לעומת זאת, לדחוף ציצים לפנים בשביל לקבל הנחה, זה לעמוד מול בן אדם, ולהשתמש במיניות שלך מולו. ולעמוד אחד מול השני, זה הרבה יותר אישי (לדעתי) ו"אמיתי" מאשר להיות מאחורי מקלדת. כמה פעמים יצא לך להגיד למישהו שלהגיד משהו באינטרנט, זה לא אישי כמו להגיד את זה פנים מול פנים?

נועם m

New member
עצם העובדה שהסקס מתבצע "בדמיון"

עוד לא הופכת את זה למשהו שאין איתו בעיה: תסכים איתי שבמהלך קשר קצת מטריד לדעת שבת הזוג שלך עסוקה בפנטזיות מיניות שגברים אחרים מעוררים אצלה. העובדה שהדבר נעשה באופן וירטואלי, עוד לא הופכת אותו לחסר חשיבות. ובאשר לפלרטוטים (ובאמת לא בא לי להיכנס לזה עוד פעם)- עם כל הכבוד, אצל רוב הנשים זה יסתכם באיזה חיוך או משהו בסגנון, ולא ב"לדחוף ציצים לפנים" (תהיה קצת יותר בוטה
). נראה לי שאתה מייחס לזה חשיבות מוגזמת.

Piren

New member
נו

אבל פה את כבר מדברת על אספקטים אובייקטיביים. חסר חשיבות לא אמרתי שזה..אבל כמה חשיבות יהיה לזה תלוי באנשים. בשבילי, החברה יכולה להתעסק באיזה פנטזיות מיניות שהיא רוצה. בסופו של דבר, הפנטזיות יושבות בתוך הראש שלה. אבל לפלרטט, זה כבר משהו מסוג שונה. פלרטוט, יכול להיות אפילו להעביר יד ברכות על יד של מישהו.. סתם בשביל התשומת לב. מיני בטירוף זה לא, אבל מבחינתי - לגעת במישהו אחר בצורה מינית מכוונת (הרי כל ההגדרה של פלרטוט זה אקט עם אספקט מיני), גרוע יותר מסתם לפנטז על מישהו שאת לא מכירה דרך האינטרנט - דווקא בגלל שיש פה משהו אישי - זה מתבצע עם עוד בן אדם אחר שנמצא לידך. המגע (אם קיים) אמיתי. אז את מייחסת חשיבות מוגזמת לפנטזיות באינטרנט, ואני מייחס חשיבות מוגזמת לפלרטוטים

למעלה