אז עכשיו גם אני אענה לך../images/Emo24.gif
ממרומי 5 חודשי "ותק" להלן תשובות אום-שגיא: 1. בלילה הראשון של שגיא הוא ישן בעגלה, ואני לא ישנתי. אני מכורה לביבי-סנס, וגם כשהוא במיטה משחק, הביבי-סנס עובד (דפוקה! אני דפוקה!). אם הוא נרדם בעגלה, אני מוכנה לקחת את הסיכון שהוא יתעורר מהעברה למיטה, אבל אני לא מסוגלת לחשוב שהוא לא ישן בלי הביבי-סנס. אני גם עורכת לו "מבחנים" (למכשיר, לא לשגיא
)). מרימה את שגיא, סופרת עד 10 ומחכה לראות שהוא יצפצף. ולגבי הבהייה באור הירוק - גם אני בוהה... 2. שילשולים - עוד לא התנסינו. קראתי את מה שטילי כתבה לך מניסיונה המר, לצערי הרב, ולמדתי משהו. גם משי כתבה לך על זה, וגם את מילותיה לקחתי לתשומת ליבי. 3. כובע - חמותי סרגה לו כובע מצמר שמיוחד לתינוקות, ומאז אין מלחמות. בפעם הבאה שאת ב"פינוקט"
תבואי אלי ותראי את הכובע. הוא גם נוח וגם שגיא נראה איתו כ"כ יפה (הוא בצבע תכלת). 4. תינוק רעב? שתאכל! מה, תעשי לה דיאטה? תני לה לאכול מתי שהיא רוצה. ואני קופצת לסעיף 6: לנו יש היסטוריה של פליטות שנגמרו בבת אחת כשהתחלתי לתת לו תה שומר. שגיא היה אוכל כמויות קטנות במרווחי זמן קטנים, הקיבה שלו כל הזמן עבדה ולא נחה, ולכן הוא פלט. התה (הוא לא אוהב מים. ניסיתי...) סידר לו את הארוחות ואמרנו "סאלאמאת" לפליטות! 5. לבוש - ספקות זה השם השני שלנו. לבדוק כמו שכתבו כאן החברות ולהחליט. אני מעדיפה בגדים מכותנה לבית, ולחוץ טרניג מגניב (מ"פינוקט" כמובן...). הכל תלוי במזג האויר. אם לא חם, אז גופיה (בגד גוף) שרוול ארוך, מכנס כותנה ועל זה חליפת טרניג. אם קר, אותו הדבר + מעיל וכובע. 6. עניתי בסעיף 4. 7. מוצצים - שגיא אוהב רק את הגומי, ולא היתה בעיה. אני חושבת שכדאי מוצץ, כי זה מרגיע. אבל אם אלה לא רוצה - אל תלחמי איתה. חבל על הילדה ועליך. 8. אנחנו רוחצים את שגיא בערב ואז יש רוטינה של: אמבטיה-אוכל-ולישון. מקווה שעזרתי.