כמה שאלות..

כמה שאלות.. ../images/Emo223.gif

קודם כל בקשר לבאסטד, מה הסיכויים שיש כאן למישהו הופעה של Cant Break Through? אני ממש מכורה לשיר הזה.. או אולי תוכלו להגיד לי מי שר כל חלק ובקשר לSOD - יש כבר תאריך או קצת יותר פרטים בקשר למתי הם מגיעים לארץ? - אתם יכולים להגיד לי איך קוראים לכל אחד מחברי הלהקה? - אהה ומישהו תירגם את Ticket Outta Loserville ויכול להעלות לי? (אני מתעלצלת לתרגם חח
) ותודה

השמות שלהם!

השמאלי(הבלונדיני)- דיוו וילימס (גיטרה/קולות רקע) לידו- כריס לאונרד (גיטרה/ קולות רקע) לידו- סטיב ראשטון(בס/ ושירה) לידו- ג'ימס בורן(גיטרה/שירה) ואחרון- דני הול(תופים)

Rowdy Girl

New member
תודה שהזכרת לי

למה אני כלכך אוהבת את השיר הזה
$#%^&%$#$%^&%$#@$%$#@$%# ררר ג'יימס.
[היום השיר קיבל מקום בחתימה שלי חיחיחיחי
]

D4Ever

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

גררר ג'יימס!
אלה בדיוק השורות שכתובות במחברת הקישקושים שלי

Rowdy Girl

New member
../images/Emo67.gif

ג'יימססססס
היה לי היום איזה בוחן באנגלית והיה צריך לכתוב דיסקרייב או משו וישר נזכרתי בסליפינג

D4Ever

New member
חח כן אהה..

מדהים כמה השירים שלו עוזרים לי בחיבורים שצריך מילים גבוהות או מילים שיגרמו לחיבור שלך להיות טוב יותר..אני תמיד מוצאת משהו שג'יימס השתמש בו..

Rowdy Girl

New member
LOL נזכרתי במשו

תמיד על השולחן בכיתה אני כותבת JB [אבל מלאלאלא על כל השולחן ממש..] ותמיד גונבים לנו תשולחנות בכיתה... אז הילד שיושב לידי תמיד לוקח למישו אחר ואומר לי "תכתבי JB כדי שייחשבו שזה שלנו" XDDDDDD על השולחן הראשון כתבתי את כל יאר3000!!! וגבנו
ררר...
וכן... בקשר למה שאמרת.. תמיד שאני צריכה לכתוב איזה מילה או משהו ושכחתי איך אומרים אותה או כותבים אני ישר נזכרת בשירים של באסטד ואז מצליחה! אומייגאד כמה הם עזרו לי השנה!!!!!!!!!!!11111 ובכלל... באסטד עזרו לי כל כך בכל מה שקשור לאנגלית....

הוא שר ב..

ביובנד אידיז סונג טיקט אוטה לוזר וילל ועוד בהרבה פשוט יש לו קטעים יותר קטנים מג'יימס ג'יימס הוא הראשי וסטיב המישני!

Rowdy Girl

New member
פחחח לא הבנת

אממ מישי שאלה מי שר איזה חלק [משו כזה
] בשיר CBT של באסטד[!!!] אז דניאל אמרה לה שאת CBT רק ג'יימס שר! הבנת??? לא מדברים כאן על סאן אוף דורק

../images/Emo12.gif../images/Emo223.gif

חשבתי שיש עוד מישהו.. טוב יש לו קול ממש יפה! גם בTOLV למרות שחלק מהקטעים שם הם עם אפקטים

למעלה