את לא מפורום דה יוזד? :| או שכהרגלי אני הוזה...
S simpsonit New member 26/1/06 #23 אם כבר באסטד.. שמעתם משו חדש מצ'ארלי??? פייטסטאר??? או שיש עדיין מתנגדים כאלו לצ'אז...
S simpsonit New member 26/1/06 #24 ../images/Emo168.gifדרך אגב... למי שלא מכירה (רוב הבנות...) אני ספיר...
S simpsonit New member 27/1/06 #27 חחחח אבל אני עדיין מעדיפה שיקראו לי הילדה חחחחח (חחח אלה אני עדיין לא אוהבת את השם הזה !!!) סתםם ס-פ-י-ר שולטטטטטט
חחחח אבל אני עדיין מעדיפה שיקראו לי הילדה חחחחח (חחח אלה אני עדיין לא אוהבת את השם הזה !!!) סתםם ס-פ-י-ר שולטטטטטט
S shircherry New member 27/1/06 #28 סיפושששששש ../images/Emo192.gif סיפווווווושקה!!!! אהובתי! מתוקתי!!! סופסוף אני יכולה לרשום לך הודעה בפורום!!! אוי לך אם את שוב בורחת ללא שום הודעה בתירוץ שאין לך אינטרנט!!! חחח סתם...
סיפושששששש ../images/Emo192.gif סיפווווווושקה!!!! אהובתי! מתוקתי!!! סופסוף אני יכולה לרשום לך הודעה בפורום!!! אוי לך אם את שוב בורחת ללא שום הודעה בתירוץ שאין לך אינטרנט!!! חחח סתם...
H HoFiT592 New member 28/1/06 #30 ../images/Emo207.gifאתר על מאט.. מצאתי אתר חמוד ומושקע על מאט...ואני ממש מקווה שלא ראיתם אותו כי אז התפדחתי.. אבל לא נורא אני אתגבר... תיהנו
../images/Emo207.gifאתר על מאט.. מצאתי אתר חמוד ומושקע על מאט...ואני ממש מקווה שלא ראיתם אותו כי אז התפדחתי.. אבל לא נורא אני אתגבר... תיהנו
D DesertRose7 New member 28/1/06 #31 ../images/Emo45.gif אני ראיתי אותו (הוא במועדפים) ובאמת שווה לעקוב אחריו כי בנתיים הוא אולי היחיד בסדר גודל כזה שהוא רק על מאט תודה
../images/Emo45.gif אני ראיתי אותו (הוא במועדפים) ובאמת שווה לעקוב אחריו כי בנתיים הוא אולי היחיד בסדר גודל כזה שהוא רק על מאט תודה
S simpsonit New member 28/1/06 #32 ../images/Emo41.gifלולה חעחעחעחע חעחעחע מתה עלייך !! חחחח אבל יש מסנג'ר יטיפשונת חחחח מווואאאההההההההההההה
../images/Emo41.gifלולה חעחעחעחע חעחעחע מתה עלייך !! חחחח אבל יש מסנג'ר יטיפשונת חחחח מווואאאההההההההההההה