כמה שאלות

soapsfan

New member
כמה שאלות ../images/Emo58.gif

1.מתי נתחיל לראות את הפתיחה החדשה?עם הרקע האדום הזה? 2.איזה פרקים אנחנו עכשיו?אני מתאר לי שדצמבר 99 אבל נראה לי שאני טועה 3.האם בזמן הקרוב יש עזיבות/חזרות של שחקנים מסוימים? 4.מה יקרה עם אשלי בזמן הקרוב? תודה לכל מי שיענה

Dawn12

New member
כמה תשובות (ספוילר)

1. הפתיחה החדשה והמ-א-ממת תעלה ותבוא אצלנו ביום חמישי הקרוב, אז אל תחמיצו! אני לצערי כן אחמיץ כי אני עושה באותו יום לילה...
אבל צפו לשרשור מיוחד לפני כן. 2. אנחנו אכן צופים בפרקים ששודרו בדצמבר 1999. 3. דרוסילה תחזור בעוד כחודשיים (אני חושב שאפילו קצת פחות), בריטני אמורה לשנות את פניה (השחקנית לורן וודלאנד תיכנס לתפקיד) בעתיד הקרוב, וגם טוני אם אינני טועה יעזוב אותנו בעוד חודשיים בערך. 4. אשלי תצא כמובן לשיט שג'ק קנה לה ותחזור ממנו לאחר זמן מה כשהיא בהיריון. כולם יתהו מי האבא אך אשלי לא תגלה את האמת (היא תטען שזה אחד הידידים שלה). ודרך אגב, טוב לראות אותך כאן!

Charmed24

New member
עוד פרטים ../images/Emo58.gif

אנחנו צופים בפרקי דצמבר 1999, אתמול שודר הפרק ששודר במקור ב-17 בדצמבר 1999. דרוסילה חוזרת בדיוק בעוד חודשיים, וממש באותו שבוע קאלי עוזבת. מותו של טוני בדיוק בעוד חודש, בפרק של ה-19 בינואר 2000, ליבו נדם. ריאנה תגיע בשבוע הבא (אבל עדיין לא השחקנית אלכסיס ת'ורפ). לורן וודלנד (בריטני החדשה) תגיע בפרקי מרץ 2000. מממ... זהו פחות או יותר

../images/Emo58.gifשאלות...../images/Emo58.gif

מי זאת ריאנה?
מייגן תעזוב יחד עם טוני?
ולמה קאלי עוזבת? גם היא תמות?

python 4

New member
../images/Emo58.gifwe should be so lucky

שמייגן תעזוב יחד עם טוני? שקאלי תמות? כמה בקשות אפשר בהודעה אחת?

Charmed24

New member
מייגן ../images/Emo58.gif

טוני יהרג לאחר שרכב על אופנוע בדרך לחתונה שלו, וטרישה נכנסה בו עם המכונית. בביה"ח יספיקו טוני ומייגן להינשא כדת וכדין, ודקה אח"כ ליבו של טוני יחדול מלכת... למייגן יהיה נורא קשה כמובן, במיוחד שמי שגרמה ל'תאונה' זו אחותה טריש. טרישה מצידה גם תהיה מאד מיוסרת כלפי מייגן, אבל ראיין יהיה קצת המום לגלות שטרישה די מאושרת שיצא ככה שטוני מת. שרון מצידה, תתחיל לחשוד שאולי ה'תאונה' לא הייתה כ"כ תאונה, אלא רצח מתוכנן מראש, ותתחיל לחקור לעומק העניין. טריש לא תאהב את זה בכלל. היחסים בין מייגן לטרישה ילכו וידרדרו וגם אבא-קית' לא יוכל לגשר על הפער. בסופו של דבר, האמת תצא לאור בזכות שרון החרוצה, ויתברר קבל עם ועדה שטרישה רצחה את טוני, והכל היה מתוכנן בקפידה. מייגן לא תוכל להתמודד עם גודל הטרגדיה והרשע של אחותה, ותעבור לגור הרחק-הרחק מג'נואה סיטי. לו"ז: טוני יהרג בדיוק עוד חודש, מייגן תישאר 3 חודשים נוספים, ואנחנו נזכה לראות אותה עוזבת את הסדרה במהלך יולי.

Charmed24

New member
../images/Emo58.gifתשובות...../images/Emo58.gif

ריאנה שייכת לחבורת הטינז. היא חברה טובה של בריטני, והיא תצא עם ג'יי טי. היא החוליה האחרונה בשישיית הטינז: בילי ובריטני, ראול ומק, ג'יי טי וריאנה.
מייגן תעזוב 3 חודשים אחרי שטוני ימות.
קאלי תעזוב אחרי שהבריונים של בעלה, יבואו לדירה כשנייט יהיה שפ לבד, וקאלי תהיה אשמה בסיכון חייו של הקטן, ואוליביה תחליט שהיא לוקחת למלקולם את נייט, ולא נותנת לו להתקרב אליו, בקיצור זה יעלה למלקי את הסעיף, וביי ביי קאלי. כמובן שתמיד שומרים על איזון של 2 שחורים ו-2 שחורות, כך שממש באותו שבוע שקאלי תעזוב, דרו תחזור.

../images/Emo51.gif ...../images/Emo58.gif

לפחות משהו טוב יוצא מהקטע של קאלי והוא שדרו חוזרת... בקשר לטוני ומייגן, בטח זה יהיה קטע מרגש מאוד כשהם יספיקו להתחתן לפני שהוא יחזיר ציוד...

והצטערתי לשמוע ש...../images/Emo182.gif../images/Emo7.gif

השחקן טרי לאסטר ששיחק את ג"יק אבוט, מת מסיבות לא ברורות בגיל 53, דווקא אהבתי איך שהוא שיחק את ג"יק, היה לו מראה ממזר כזה שהתאים לדמות והשם סמיילי ג"יק ממש התאים לו...

לגבי דרוסילה

לא יודע אם אתם יודעים או לא, אבל בהתחלה תופיע דרו חדשה, (Kent Masters King) ולא ויקטוריה רוואל, שתחזור יותר מאוחר. מצורפת תמונה של דרו החדשה

Charmed24

New member
ושוב נוטס לנדינג

קנט מסטרס קינג זו מי ששיחקה את ד'ולי בנוטס לנדינג, הבת של פרנק ופטרישיה, שפטרישיה נהרגה כשדרסו אותה.... זוכרים
היא שיחקה את דרוסילה ב-1996 לתקפוה קצרה, וגם עכשיו היא תופיע בתור דרו רק בכמה פרקים

../images/Emo140.gifמגיע ללורן פרח על זה שהיא...

כזאת מדהימה... אבל מה שזה שווה? מדהימה מדהימה, אבל שתחזור... ןבקשר לפתיחה, זה באמת נראה מרהיב ואני כבר מחכה לראות... באחד מהפתיחים כשג'יל לבד בלי בילי, היא לובשת שימלה שמבגרת אותה בעוד 10 שנים, איך היא הסכימה להראות ככה? ובפתיחה אחרת שעשו כשבילי הגיע היא נראית בדיוק כמו שג'יל פוסטר אמורה להראות סקסית, כלבה, אבל מפתה...

Lopezit

New member
שאלות|ספוייל|

קראתי פה פעם שמלקום וויקי יעזבו את הסדרה... האם זה נכון שמלקום ימות?? ומישהי תחליף את ויקי או שהיא תמות?

Charmed24

New member
תשובות|ספוייל|

השחקן שמאר מור (מלק) במשך שנתיים, התהיר מדי חודשיים שהוא עוזב את הסדרה, כל פעם מחדש הוא טען שהפעם זה סופי, אך בסוף הסכים לחדש חוזה לעוד 3 חודשים. בסופו של דבר, בפברואר 2002, עזב שמאר את הסדרה על-אמת. מלקולם נעלם בג'ונגל של קניה, והוכרז כמת. נסיבות מסתוריות אופפות את מותו, וגופתו לא נמצא מעולם, כך שתמיד יש סיכוי שיום בהיר אחד מלקי יקום מלתחיה ויצא מהג'ונגל... (אצלנו זה יקרה עוד למעלה משנתיים) הת'ר טום (ויקי) עזבה לפני כחודשיים את הסדרה, ועברה לשחק ב'לחיות את החיים'. לנו יש עוד 4 שנים של הת'ר, וויקי חלילה לא מתה, היא פשוט עזבה את העיר

למעלה