כמה שאלות

איך אני שונאת ש...../images/Emo123.gif

כותבים סוף אכזרי לשחקנים אהובים כמו שמאר מור, טוני, ראיין... זה ממש מעצבן!!! תנו להם ללכת בלי למות, כדי שם נקווה שיום אחד הם יחזרו... בקשר לויקי, אני הכי מקווה שהיא תחזור, וכך גם לגבי מלקולם... בקשר לראיין, לצערי אין כבר למה לקוות...

noname20041

New member
די נמאס לי

נמאס כבר שכל הזמן הורגים דמויות. מילא תהרגו את טרישה או נינה או תומס אבל מלקולם?? האם הוא לא סבל מספיק רק מהשם המכוער שלו?? או טוני?ראיין? בא לי לבכות....

מה עדיף? שיהיו כמו ב"ימי חיינו"?

אם מישהו מת שם, הוא חוזר אחרי כמה זמן בתור התאום החי של עצמו או משהו כזה...
הירידות עליהם ב"חברים" לא היו מוגזמות... אז בצח"מ לפחות אם מישהו מת - הוא מת! אבל אני מסכימה איתך שהם הורגים שם יותר מדי לאחרונה. אם בא למישהו לעשות סיכום של מספר ה"הרוגים" לעומת מספר החיים בצח"מ - נראה לי שהמספרים יהיו די קרובים.

python 4

New member
לא לא, אבל...../images/Emo7.gif

דווקא בימי חיינו התחילו לחסל עכשיו דמויות בסיטונאות, וזה מגיע לשיא כשעכשיו מחסלים את הדמות הכי חשובה בסדרה!!!

על איזו דמות אתה מדבר?

אני רואה את זה "פעם ב..." ונראה לי שאני מבינה הכל...
האמת שהתחלתי לדלל גם בצח"מ. הכל כל-כך צפוי (טוב, אני קוראת את כל הספוילרים
), לא אמין ונמרח...

python 4

New member
צריך לסמן פה ספויילרים לימ"ח?

אז את יודעת שמרלנה התחילה לעזור למפיקים לקצץ בהוצאות ע"י חיסול שיטתי של ותיקי הסדרה. הקורבן האחרון היא אליס הורטון..
זה כמו שבצח"מ יחסלו את ויקטור, ג'ק ואשלי ביחד.

noname20041

New member
די מספיק עם זה ודי....

נמאס לי שהורגים דמויות. למה מלקולם ? האם הוא לא סבל מספיק רק מהשם המוזר שלו? או טוני וראיין? למה שלא טרישה תמות או נינה ותומס? אני בטוחה שלאף אחד לא יהיה אכפת. התסריטאים האלו פשוט זקנים חסרי מוח. בא לי לבכות.........

noname20041

New member
סליחה- בטעות כתבתי את זה פעמיים

לא חשבתי שההודעה הראשונה נשלחה

dviridit

New member
אוי ששכחתתי חלראות את הפתיח. הבטחתי

לעצמי שצלא אשכח. בינממים האחרונים. מחר אראה לפחות את זה.

למעלה