כמה שאלות...
אני עדיין לפני הניתוח שאמור להיות בעוד חודש ושבוע ושאני אצטרך לדחות אותו (אוףףףףףףףףףףףף
) והחלטתי שבמקום להתבאס ולהילחץ מזה אני אקווה לטוב, שלא יהיו בעיות עם הטבעת, שהכאבים יהיו נסבלים, שאני ארזה במשקל כמו שאני רוצה ושאני לא אתבאס אם הירידה קצת תיעצר בדרך ולשאול כמה שאלות שקשורות לאחרי הניתוח: 1. אני יודעת שזה יותר שאלה לטווח הרחוק אבל אילו מכם שהורידו הרבה במשקל למעלה מ25 ק"ג לדוגמא, סובלים מעור רפוי. זאת אחת הדאגות שלי, למרות שאני יודעת שבעזרת התרגילים המתאימים אפשר לנסות ולהימנע מכך. 2. מה שקצת ערער לי את הביטחון לבחור בניתוח טבעת בזמן האחרון הוא ששמעתי מכמה אנשים (יותר נכון שמעתי מאנשים ששמעו מאנשים) שעשו את הניתוח ובכל זאת לא הגיעו למשקל שרצו ואני לא מדברת על המשקל האידאלי. אז רציתי לדעת איך אתם ירדתם (כמובן מי שרוצה לספר חחח... לא מכריחה אף אחד
) 3. מתי מומלץ להתחיל לעשות פעילות גופנית, אני יודעת שזה משתנה מאחד לאחד אבל בעיקרון אם אני מרגישה טוב משהו כמו שלושה שבועות אחרי הניתוח (טפו טפו טפו...) אז יש עם זה בעיה? 4. ועוד שאלה שקשורה ללפני הניתוח בקשר לטבעת החדשה, אני יודעת שהיא עולה יותר אבל השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי ואם כן אולי משהו יודע איך אני מבקשת שישימו לי אותה אם אני אחליט שאני כן רוצה אותה? מבקשים אותה כבר בביה"ח ביום הניתוח או שצריך לפני? מצטערת על החפירה אבל מנסיון כבר ראיתי שיש פה אחלה אנשים אז אני אנצל אתכם קצת....חחח...
אני עדיין לפני הניתוח שאמור להיות בעוד חודש ושבוע ושאני אצטרך לדחות אותו (אוףףףףףףףףףףףף