כמה שאלות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif או שיגידו

בן אלוהים, הכל יכול, משויענו ואלוהינו
... גם זה לא טוב?

איבן Najy

New member
אנחנו משתמשים במילה "אומות העולם"

עבור לא יהודי אצל היהודים המבחן לאמונה הוא קבלת עול תורה ומצוות וקבלת עול מול שמיים שזה מתבטא בשבת,תפילין ,יום כיפור כשרות. כדי להיקרא כופר צריך הרבה שנים ללמוד תורה ולהקפיד על מצוות ואז רק במקרים נדירים ביותר מי שמפסיק נקרא כופר.יהודי יכול להיחשב מאמין גם אם הוא מקבל את התיאוריה הדרוויניסטית מצד אחד ומצד שני רואה את התנ"ך כאליגוריה ולא היסטוריה. אי אפשר להיקרא מסיחי אם לא מאמינים בנכונות הכתוב באינג'ל על יום שישי הטוב,שנת הקדוש ותחיית האדון.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאומות העולם זה בסדר..

גם בנצרות הם נקראים כך, הלא מאמינים, אבל הבדל בין מי שלא מאמין, וחי בזולה שלו, אם זה חילוני או מאמין בדת אחרת או סתם זורם על מה שבא.. ובין מי שכופר בכוונת תחילה ומעליב דת שנייה, עם זלזול במי שעומד בראשה.. אני חושבת שההבדלים ברורים לאור הימח שמו- כמה כואב שיכולים להגיד כזה דבר.. השטן חוגג בעולם חברים שלי
אך ישוע הוא זה שריסק את ראש הנחש, וגירש את השטן והביס אותו, לשטן אין מקום בכניסייה שלנו, הוא מובס, מלוכלך ועצבני מאי פעם, אך תמיד בעזרת ישוע המשיח, ורוח הקודש שנתפלל כי נתמלא בו, נוכל להדוף אותו לאפלה שהוא הגיע ממנה, אמן

איבן Najy

New member
ערב טוב הרועה הטובה של הפורום

1. בואי נזכור את 7 המילים האחרונות של יסוע לגבי אלה שאומרים את ההיפך מישתבח שמו ויתברך. 2. אין טקסט שסובלני לגמרי לגבי הדתות המונותיאיסטיות האחרות בהתגלות פרק ב פסוק 9 כתוב :יודע את צרתך ואת עניך -אלא שעשיר אתה - ואת גדופם של האומרים 'יהודים אנחנו' ואינם אלא כנסת השטן . שני דברים או שהפסוק מדבר על רשעים שמתחזים ליהודים אם הכותב התכון לכך שכל יהודי משתייך לכנסת השטן בסופו של דבר אני מדבר איתך אני מדבר עם ליאון ואני מדבר עם מלח הארץ לכן הדיאלוג בינינו שאנחנו מבינים אותה שפה ורוצים לנהל דיאלוג ולא חדש בשבילך שיש יהודים איתם אני לא מדבר ובביתם לא אתארח

lion 7

New member
איבן נאגי יקר

מהות הפורום כפי שנקבע על ידי מקימיו היא , להוות מפגש נוצרי משיחי או כנסיה/קהילה וירטואלית מעל דפי האינטרנט , ולא חלילה דיאלוג סתמי בין דתי שיש לו מקום אחר כגון פורום תיאולוגיה , כך שכבוד מנהלת הפורום היקרה הבהירה, ומנסה כאן להסביר זאת .. בד בבד ישנם לא נוצרים שהם מטבע הדברים , ידידים או אנשים שמתענינים כאורחים נכבדים , וכפי שאנו מנסים להגיש אירוח נכבד יאה להם , מצפים אנו במקביל ברוח הסובלנות ההדדית ,מאורחינו הנכבדים מאד כמוך וכמו אחרים כאן, להיענות לחוקי הפורום , שעל פיהם ומתוך נימוס לאורחינו היקרים ,גם להשתדל לזכור שכאן פורום נצרות והנוצרים רוצים מרווח מה,על מנת לספר חויות, עדיות, או אקטואליה כנסייתית , וגם להתחבר איתכם כמובן.. + לגבי ספר התגלות יוחנן שנחשב ספר אפוקליפסה , או מה שנקרא קודים או רמזים שונים שכל כנסיה יש לה פירוש משלה יחסית לדוקטרינה שלה.. ** ועוד הבהרה חשובה מאד לגבי הכתובים ופירושם ,הנוצרים רואים במילה ``יהודי`` שם נרדף ל``נוצרי מאמין`` , כפי שאנו מפרשים רוחנית דברי האל בכתובים ברוח הקדש , ועוד דוגמא: המילה ``פרושי``, מפורשת אצלנו כשם נרדף לנוצרי האדוק הדתי ששופט אחיו הנוצרים על פי הכתובים, ומתבסס אך ורק על הכתובים ,ותאמין לי שיש לנו כאלה רבים .. (זה חשוב מאד ולא קריאת הפשט, כמובן) , גם מבחינה הסטורית הספר נכתב בסביבות 98 לספירה, באותם ימים המצב (לצערי ולצערך כמובן) בין שתי המחנות לא היה מזהיר ,שזה בולט בכתבים המאוחרים מהם , גם באגרת אל תיטוס, שנכתבה גם באותה עת , מראה על היחס אליו התדרדר המצב בין שני המחנות שבעבר היו, מאותו דת אם וחבל מאד , בעצם לא נכנס חלילה וחס למי התחיל כמו ברכת המינים ושאר הדברים שהביאו לקרע שלם ביניהם וההמשך ידוע ..לא , לא נרצה ויכוח אלא לידידות הדדית , אני מבין את הסקרנות שלך לגבי הנצרות , ועל זה אנו נהיה סובלנים ואדיבים , ומטבע הדברים , נצפה באותה נשימה מיקיר הפורום, כבודו וכמובן משאר הגולשים האחרים ... יום טוב לכולם ..

איבן Najy

New member
ליאון אתה יודע שיש לי כבוד רב אליך

ואין לי כל כוונה מעבר להעשרת הידע והסקרנות והלוואי והייתי בעל ידע מעמיק ומקיף כמוך

lion 7

New member
מכל מורי למדתי

גם ממך בצניעות אלמד משהו חדש , אני לומד גם מהגולשים כאן ואתה מיוחד בינם..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאבל..והאבל מתבקשת../images/Emo13.gif

אין בליבי טינה, ולא תהיה שנאה כמו שמעולם לא היתה, אין בי שפיטה או מקום של קנאה ונקמה.. ישוע סלח לכולם, עד הרגע האחרון לפני שמת למעני על הצלב שהיה מיועד לי, ואם אני ולא עוניתי אלפית ממה שהוא עבר והוא השה התמים מלא הטוהר והמלכות, אז על אחת כמה וכמה אני צריכה בדברים הכי קטנים שאני עוברת ביום יום ומהם לגדולים, לסלוח, לקבל, ולהתפלל לאלו שפגעו בי וחטאו, להתפלל כי אלוהים יסלח וידריך אותם, לאור, לתקווה ולאוצר הבוהק שזכיתי בו עמוק בתוך הלב..ושמו אדוני ישוע המשיח מלך המלכים, אמן.
התמונה אינה ברוח החג, אך זו הגדולה והעוצמה של הצלב, שעד הרגע האחרון לפני שישוע הפקיד את נשמתו לאביו שבשמיים, הוא שלח מסר לכללל העולם, לכל האומות כי הם ימצאו ישועה וסליחה אם יאמינו בו, וידעו להעריך את גשם האהבה שהוא המטיר עליהם, באמצע מדבר חטאיהם הממיתים
يا ابي ارحمهم لانهم لا يعلمون ماذا يفعلون

SON OF JESUS

New member
"(يع 5 : 16)

"† اعترفوا بعضكم لبعض بالزلات و صلوا بعضكم لاجل بعض لكي تشفوا طلبة البار تقتدر كثيرا في فعلها†

למעלה