כמה שאלות...

Eden054

New member
כמה שאלות...

אביב גפן הרי מזכיר בשירים שלו הרבה מאוד פעמים סמים. הירואין, גראס, חשיש... אני רק לא יודע אם באמת היתה לו התנסות בסמים או אם הוא משתמש קבוע בסמים או שזה נועד רק בשביל הפורובקציה. יחד עם זאת - הוא ניסה פעם להתאבד? ועוד משהו שיצא לי להתווכח עם מישהו- זה אפשרי להצטלם עם אביב גפן? ז"א, בדר"כ אין לו "מגע" עם המעריצים ושומרים עליו... ואם אפשר להצטלם עם אביב גפן - יש למישהו תמונה שהוא מצולם איתו? (שיעלה לפורום) ו... זהו. חופש נעים!

Are You In

New member
אז ככה,

-אביב עישן חשיש, והוא הפסיק עם זה בגיל 16 או 18 כי זה גרם לו להתקפי חרדה. -אני לא יודעת אם הוא ניסה להתאבד, אבל הייתה תקופה שהוא רצה, אבל הוא פחד מהמוות. -זה אפשרי להצטלם עם אביב, אפשר לחכות לו אחרי הופעה ביציאה, או שאם סתם רואים אותו ברחוב, הוא מסכים להצטלם. -ויש לי תמונה איתו, ואני מעדיפה לא לעלות אותה.

Eden054

New member
הפסיק עם זה בגיל 16 או 18?

חחחח אז מתי הוא התחיל לעשן?

shmuelr

New member
סיגריות? בגיל 10.. הוא גם היה מכור

בתקופת התקליט השלישי לסירופ נגד שיאול.

Eden054

New member
אתם רציניים?

ולא התכוונתי לסיגריות. ת'אמת, הייתי בטוח שאביב הוא ילד ממש טוב... לא העלתי על דעתי שהוא השתמש בחשיש. ובסירופ נגד שיעול (WTF?!) אני מקווה שאתם לא ציניים.. ז"א, במחשבה שניה אני מאוד מקווה שאתם ציניים.

עדן גפן

New member
דווקא מאוד רציניים../images/Emo190.gif|פיס|.

אולי פשוט תקנה את הספר "ילדי יום ראשון"?

InfectedM

New member
זו הייתה תופעה נפוצה בעבר. בסירופ נגד שיעול

יש קודאין, שזה סם מקבוצת האופיאטים (כמו הרואין, מורפיום, אופיום ועוד). זה לא פתטי. זו התמכרות לסמים. האמת היא שזה נפוץ גם היום, אבל פחות. אני חושב ששינו את המרכיבים של רוב הסירופים האלה.

Eden054

New member
וואלה...

זה ספר אוטוביוגרפי? חחח סבבה, אני אקנה. נשמע מעניין[: אגב,נראה לי שאני מכיר את הספר.. מצויירות על הכריכה שלו נמלים ??

נתוש ז

New member
אביב ילד טוב? D:

את פעם הקשבת למילים של השירים שלו? :S איך אפשר לחשוב שהוא לא עישן סמים? :S

!

מה הקשר? מישהו שמעשן סמים אז הוא ילד רע? מזה השטויות האלה שכל אחד יעשן מה שבא לו, זה לא אומר שמי שמשתמש בסמים הוא לא בן אדם טוב.

נתוש ז

New member
מהבחינה הזאת אין באמת טוב

יותר או טוב פחות.... גם ערס לא פחות טוב מראש הממשלה. הם סתם שונים... הכוונה ב'טוב', לדעתי, זה לאדם שלא עובר על החוקים...נו כשאומרים "אני ילד טוב" אני לא מתכוון שאני יותר טוב מאחרים או משהו כזה..סתם שאני לא מעשן, לא עובר באדום וכו'

מזה חשיש וגראס וכל זה?

זה לא סמים בכלל זה סתם כמה דברים מהצומח שמישו מצא לזה תמושג "סמים"..... יאללה זה חרטות כמו שלא היית שואל מתי הוא התחיל לעשן סגריות- ככה לא צריך לשאול מתי הוא התחיל לעשן חשיש..... לא שאני כועס עליך אחי פשוט זה מרגיז איך אנשים מתיחסים לזה כאילו זה איזה משו חריג מדיי שצריך לספר עליו בכלל... זה סתם דברים חמודים כאלה שאוליי דופקים קצת תזיכרון.... זהו......

למעלה