כמה שאלות...

hagzi

New member
אם אתה חושב ככה../images/Emo29.gif

אז כנראה אין לך באמת מושג על מה אתה מדבר ואף פעם לא ראית בנאדם שזה דפק לו לגמרי את השכל.

כל דבר יכול לדפוק תשכל

אם לוקחים אותו בהגזמה לא רק חשיש וגראס.... אז מה חדשנו פה בעצם?

מה מוזר לך?

הניסיון שלי עם חשיש התחיל בגיל 13 וחצי (כשעוד הייתי דתי...) גיל 18 וחצי יצאתי מזה לגמרי... העולם לא תמים ולא יפה כמו שחלק חושבים...

Eden054

New member
אני יודע...

פשוט הופתעתי לגלות את זה על אביב עצמו. כי אני "מעריץ" אותו כבר שנים ומעולם לא ידעתי שהוא השתמש בסמים ועוד בגיל כזה צעיר...

S h A b i T

New member
באמת שעשית לי טוב בלב

לראות שעוד יש תמימות בעולם. שירבו אנשים כמוך..

Eden054

New member
חחח אני לא תמים....

לא ידעתי שעישון סמים זה דבר כזה נפוץ ופופלארי... זה הופך אותי לתמים?

!

שמע כשהייתי בגיל שלך גם אני לא ידעתי שזה ככה, זה לא רק תמימות זה גם קטע של חוסר מודעות. עוד כמה שנים תיצא לפאבים למשל, תראה בכל פינה מישהו מגלגל, (לא רוצה להכליל, יש גם ילדים מאוד צעירים שפתוחים ומודעים לעניין הזה ). חלק מהאנשים שמעשנים זה אנשים שנגררים אחרי אחרים ואז זה הופך למשהו חברתי ומשהו מגניב, חלק רואים בזה כמשהו מרגיע ככה עם עצמם, חלק סתם אוהבים את זה, חלק כבר מכורים לזה וזה מתגלגל ומושך עוד אנשים וזה ניהיה דבר נפוץ כמו סוג של איזה "וואי לנסות סמים, זה נראה מגניב, זה לא חוקי אז זה עוד יותר מגניב כי זה נגד החוק (דווקא בגלל שזה גם נגד החוק לדעתי זה יוצר מן מרד כזה שעושים דברים שאסור)", אבל זה מהדברים שפחות חולפים עם הזמן כי זה ממכר ואז אנשים נגררים עם זה וזה עוד קצת פה, עוד קצת שם. האמת, נחמד לדעת שיש אנשים שלא יודעים שזה דבר נפוץ ופופולארי, זה יפה לראות שיש אנשים תמימים, זה כל כך יפה.

Eden054

New member
וואיי הגזמתם...

ואת יודעת בת כמה אני? אני בן 16. זה מספיק בוגר בשביל לראות את הדברים האלה, לא? ושוב אני אומר, אני מכיר מלא ילדים שמשתמשים בסמים ואני יודע שזה קיים, אבל אתם מדברים כאילו כל אדם שני עושה את זה... אז אולי אתם עושים את זה וחברים שלך עושים את זה, אבל אני וחברים שלי לא עושים את זה. אז אולי בגלל זה, זה נראה לכם יותר נפוץ. עדיין - למרות שאני מכיר את זה ואני יודע שזה קיים ולא חסרים אנשים שמשתמשים בזה אני אתפלא אם אני אגלה שמישהו משתמש בזה שהוא נחשב קרוב אלי (אני מחשיב ככה גם את אביב.. בגלל שזוהי דמות מפורסמת). זה הכל... וזה מעליב שאתם אומרים לי תמים, כי אתם לא מכירים אותי ואתם לא יודעים מה עברתי בחיים... ולא צריך להשתמש בסמים בשביל להפוך להיות "לא תמים". שבת שלום...

Hosh17

New member
חחח

אף אחד לא דיבר פה על איזה הזרקה עד איבוד הכרה כולה חשיש.. זה רץ לי מול העיניים בבית חופשי כבר כמה שנים

אתה לא צריך להעלב מזה

זה ממש לא דבר כזה רע. ואנחנו לא סתם אומרים את זה כאילו כל בן אדם שני עושה את זה, זה באמת ככה, אולי בחברה שלך לא ובגילאיים שלך לא, אנשים בגיל שלך שמעשנים לא מספרים את זה לכולם כי זה אחרי זה שמועות ואז בלגאן בבתי ספר, אם אתה רוצה לשמוע סיפור אישי אז למשל היה עלי שמועות, מספיק שמישהו אחד יודע אז ישר איכשהו מישהו מספר ליועצת של בצפר או משהו ואז מזמינים הורים וזה קרה לי שחשדו בי שאני מעשנת סמים. בגיל יותר מבוגר שאתה אחראי על עצמך זה אחרת ואתה לא שם זין ועושה מה שבא לך ואין את מי שיעניש אותך ויגיד לך "אל תצא מהחדר". בטוח באיזו תקופה בחיים שלך תראה את זה שזה דבר דיי נפוץ וגם בקרב אנשים מפורסמים ובהמון חברות שונות.

ליאורנר

New member
תשובות.....

אביב ישתמש בסמים בילדותו והפסיק, חזר לסמים ב 2006 בעת כתיבת האלבום 'עם הזמן' אפשר להצטלם עם אביב אבל צריך לקחת בחשבון שאתה תצא בתמונה כמו בציור של פיקסו אחרי שמיכה יגלה שאתה רוצה להצטלם עם אביב

חחחחחחחחחחחח

זוכר איך הוא פוצץ אותך? 'יש לי בעיות גב' 'יש לך בעיות גב?' בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חח זה היה מצחיק.....

למעלה