כמה שירים שתרגמתי לאחרונה...

דיתוּש

New member
כמה שירים שתרגמתי לאחרונה...

גם בקובץ ppt וגם מועתק לכאן: Coldplay-Whisper
לחישה
לחישה, לחישה, לחישה, לחישה לחישה, לחישה, לחישה, לחישה אני שומע את קול השעונים המתקתקים מי זוכר את פנייך מי יזכור אותך אחרי שתלך אני שומע את קול השעונים המתקתקים בוא חזור וחפש אחריי, חפש אחריי כשאהיה אבוד רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה הלילה הופך ליום ועדיין יש לי שאלות גשרים ישברו האם כדאי לי ללכת קדימה או אחורה לילה הופך ליום, ועדיין אין לי תשובות רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה אני שומע את קול השעונים המתקתקים מי זוכר את פנייך מי יזכור אותך אחרי שתלך אני שומע את קול השעונים המתקתקים בוא חזור וחפש אחריי, חפש אחריי כשאהיה אבוד רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה רק לחישה, לחישה, לחישה, לחישה...

דיתוּש

New member
עוד אחד...

Coldplay-Clocks
שעונים
האורות נכבים ואני לא יכול להינצל, גיאויות שניסיתי לשחות נגדן, כופפת אותי למטה על ברכיי, או, אני מתחנן, אני מתחנן ומפציר (שרים) תאמרי את הדברים שלא אמרת, תירי בתפוח על ראשי בעיות שאין להן שם, נמרים מחכים להיות מאולפים (שרים) את, את בלבול לעולם לא מסתיים, קירות נסגרים ושעונים מתקתקים (הולכים ל...) בואי חזרה וקחי אותך הביתה, לא יכלתי לעצור, זאת את יודעת עכשיו (שרים) צאי מהימים שלי, קללה פספסה הזדמנויות (האם אני), חלק מן התרופה, או האם אני חלק מהמחלה (שרים) את (X6) ושום דבר אחר לא משתווה, או לא, שום דבר אחר לא משתווה, ושום דבר אחד לא משתווה, את...(ממשיך ברקע) הביתה, הביתה, לאן שרציתי ללכת (X4)...

דיתוּש

New member
ועוד אחד...

Coldplay-Politik
פוליטיקה
הביטו על כדור-הארץ מהחלל החיצון, כל אחד מוכרח למצוא מקום, תנו לי זמן ותנו לי מקום, תנו לי אמיתי, אל תתנו לי מזויף, תנו לי כוח, עודף שליטה, תנו לי לב ותנו לי נפש, תנו לי זמן, תנו לנו נשיקה, ספר לי על הפוליטיקה שלך פתח את עינייך, פתח את עינייך, פתח את עינייך, פשוט פתח את עינייך תנו לי אחד, כי אחד הכי טוב, בבלבול, בביטחון, תנו לי דעה ואמון, אל תשכחו אותנו, השאר תנו לי כוח, עודף שליטה, תנו לי לב ותנו לי נפש, פצעים שמחלימים וסדקים שנשלמים, ספר לי על הפוליטיקה שלך פתח את עינייך, פתח את עינייך, פתח את עינייך, פשוט פתח את עינייך ותנו לי אהבה מעל, אהבה מעל, אהבה מעל כל זה, אההה ותנו לי אהבה מעל, אהבה מעל, אהבה מעל כל זה, אההה... (אגב, לא ידעתי איך לתרגם Politik אז פשוט השארתי את זה פוליטיקה...)

דיתוּש

New member
ואחד אחרון...

Coldplay-Green Eyes
עיניים ירוקות
מותק את סלע עליו אני עומד ואני באתי הנה לדבר אני מקווה שאת מבינה העיניים הירוקות, כן אור הזרקורים, זוהר עלייך ואיך מישהו, יכול, להכחיש אותך באתי הנה עם משא, והוא מרגיש הרבה יותר קל עכשיו משפגשתי אותך ומותק את צריכה לדעת, שאני לא יכול להמשיך הלאה בלעדייך עיניים ירוקות מותק את ים, עליו אני צף ובאתי הנה לדבר, ואני חושב שאת צריכה לדעת העיניים הירוקות, את האחת שרציתי למצוא, וכל אחד שניסה להכחיש אותך, צריך להיות משוגע, כי באתי הנה עם משא, והוא מרגיש הרבה יותר קל עכשיו מאז שפגשתי אותך, מותק את צריכה לדעת, שאני לעולם לא אוכל להמשיך בלעדייך, עיניים ירוקות, עיניים ירוקות, או או או או (X4) מותק, את סלע עליו אני, עומד...

דיתוּש

New member
(קרדיטים)

ציורים 1 (רקע של "שעונים") ציורים 2 (רקע של "לחישה") ציורים 3 (רקע של "עיניים ירוקות")

dush3

New member
יפה!!../images/Emo45.gif

אני אהבתי הכי ..את השעונים בגלל ששמת כל מיני שעונים. יפה תשלח עוד הרבה כאלו!..

edlessme

New member
וווווווווווווווווווווואווווווווו!!!

גדול!! התמונות ה-א-ל-ה טובות... איזה בעסה שאין לי מדפסת...

dandiel

New member
כל הכבוד!!!

א. ממש כל הכבוד על התירגומים וההשקעה!! ב. זה לא מכשיר שמיעה, זו אוזניה.... (למכשיר שמיעה אין חוט)

דרור יא מצחיק...

הלאווי! סוף סוף סיבה להתגאות בעיניים חמות! ב"א מדברים בשירים רק על עיניים כחולות או ירוקות ואף פעם לא חומות! גזענות! סתם סתם אבל מי שראה שר הטבעות החדש בטח ראה שאין שם מישהו אחד עם עיניים חומות... אני מקימה אגודה "אגודה לזכויותהם של בעלי עניים חומות" סתם סתם... בלבלתי פה תשכל...

dandiel

New member
חחחח

חיפוש קצר באתר www.letssingit.com נותן לפחות חמישה שירים שעוסקים בעיניים חומות. אז אל תמהרי להרגיש נחותה.

למעלה