לי באמת יש עיניים ירוקות. מאוד התרגשתי!!! אבל באמת, כריס אמר באיזה ראיון שהוא כתב את השיר על איזו חברה אמריקאית (friend, לא girlfriend) שעזרה לו בזמן שהוא היה במצב פחות טוב מהרגיל או משהו. (זה לא ציטוט, אלא רוח הדברים)
סתאאם.. רק עיניים כחולות וחום בהיר מהרגיל... ותאמינו לי.. זה לא כזאת ברכה... מגיל 0 כל הזמן מציקים לי... "יואוווו איזה עיניים יפות, יואווו תן לי את העיניים שלך... יא אללה.. איזה עיניים..." זה אחושילינג סיוט... זה לא שיגידו לי "שיאו איזה יפה א-ת-ה"... פשוט.. אתה מכוער... אבל העיניים.. משו אששששש
לי אף פעם לא יבואו ויגידו "יו איזה עיניים יפות!" כי יש לי עיניים חומות וסתם רגילות! לך לפחות יש משהו מיוחד... חוץ מזה אם מישהי אומרת לך שהעיניים שלך יפות יכול להיות שהיא פשוט לא מעיזה להגיד שגם כל השאר יפה....
כי טכנית עם היותך בת יש לך כבר שלושה איברים שלי כגבר יש מחסור עז בהם: שכל ועוד שניים שאני לא אנקוב בשמם... אמממ.. לא... אני דיי סגור על זה שכשמישהיא בת 16+ אומרת לילד בן ארבע שיש לו עיניין יפות אין לה כוונות מעבר לזה... ובכל אופן.. אני סגור על זה שכשמישהוא מחמיא ליצור נעלה כמוך זה לא על העיניים.. אלא על יופייך משווע הנפש או עזות מצחך המדהימה או שמא על כישורייך המילוליים המשלהבים... או טעמך המשובח במוזיקה..
ואני באמת מתכוונת לזה! חוץ מזה אני חושבת שלך יש משהו מיוחד שלי אין, צבע עיניים. תראה, לפחות ל-70% מהאנשים על פני כדור הארץ יש עיניים חומות בעוד שרק ל30% בערך יש עיניים כחולות או ירוקות מה שהופך אותך לקצת יותר מיוחדים... ואתה חלק מה30% אחוז כביכול.... תתגאה בזה!
או ככה לפחות אמא שלי אומרת כל פעם שאומרים לה שלמישהוא קוראים עדן... כי.. אני הייתי אחד מהעדנים הראשונים בארץ... לקחת את מה כמחמאה? את הקטע עם העיניים? אבל זה קשה כל-כך-כל-כך... כאילו... את לא יכולה להבין את זה עד שתהיי שם... ואגב.. אני חושב שיש ליותר מ30% מהאוכ' עיניים ירוקות או כחולות...