כמה שנים לוקח להגיע לחגורה שחורה

עמרי85

New member
כמה שנים לוקח להגיע לחגורה שחורה

בשיטת "לחימה משולבת" CMA של אלי אלימלך?

תראה.....

אני לא מלחימה משולבת, וגם כבר לא מ CMA אבל... שהייתי ב CMA לקח לי 10 שנים בערך. עניין זמן קבלת חגורה שחורה הוא אינדבידואלי לכל אדם ואדם, הממוצע 8-10 שנים..... יניב

אצל הגר פיינר

BLACK BELT MMA - השיטה החדשה שהגר פיינר מתמזגת אליה ואיתה כל החניכים... אנשי השיטה לעיל הם בעצם מאמנים גם שיצאו ב CMA . יניב

lironmarko

New member
מה קרה שעזבת?

עקצו אותך ? אתה כבר לא מעורב הCMA כדובר השיטה?

לא הייתי אף פעם "דובר השיטה"

הייתי קשור להפקה של קרבות זירת CMA, ולכן היתה לי אינטרקציה עם אנשים בכל הקשור לאירועים/קרבות שהופקו. רענן טל עוזב את הארץ לטובת פרוייקט גדול שהוא יהיה שותף בו בקנדה ובארה"ב, הוא הולך להיות שותף בחברת הפקות, כמו כן הוא יפתח מכון בקנדה, ומשום הבחירה שלו לעזוב את הארץ , נעשו גם שינויים ובחירות של מאמנים בכל הקשור להמשך השארותם בשיטת CMA. רוב המאמנים בחרו לעזוב את השיטה ולהתמזג עם MMA BLACK BELT שאלו למעשה גם מאמנים מ CMA לשעבר, ככה שהשינויים הם לא גדולים. מי שימשיך את השיטה זה אלון רצון, תלמיד שלו, ורענן טל... אף אחד לא עקץ אותי, אני מאושר בשביל רענן טל, שעשה בארץ ים כסף, והולך לעשות בחו"ל פי שתיים..., ולהתקדם בחו"ל כפי שאתה יודע זה הרבה יותר קל, מבארץ שכאן אין לנו כלום.... יניב

SOM CHAI

New member
וואלה??

אני קורא בפורום הזה כבר שנים והייתי בטוח שאתה דובר של CMA או משהו כזה. בכל מקרה, לא סתם לירון כתב לך "עקצו" ולדעתי הוא לא התכוון לפגוע בכבודך .מסתבבות שמועות לא חיוביות בקשר לעניין הזה. אם בא לך לספר ולשתף ,נשמח.

לגבי שמועות....

אני יכול לדבר רק בשמי, ולי רענן טל לא עשה כלום, היינו ונשארנו חברים טובים. הבחירה שלי להמשיך עם הגר פיינר, זה משום הכרות ארוכת השנים שיש לי איתה, הערכה שלי כלפיה כמאמנת מצויינת, ומשום הנסיבות הקיימות. יניב

lironmarko

New member
כמו שאני יודע

להתקדם בחו"ל בכלל לא קל פה יש כרישים במים ....מי שמספר לך אחרת מטעה אותך. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

תודה לירון...

אני בטוח שרענן יודע מה הוא עושה, הוא לא קח אישה ושלוש בנות לקנדה אם לא היה לו משהו בטוח ומוצק ביד... הוא לא היה עוזב כל כך מהר את האימפריה שבנה כאן, שפירנסה אותו לא רע בכלל... מסתבר שהוא גם כריש לא קטן
מה שחשוב לי כרגע, זה לתמוך ולעזור להגר כאן בארץ להתבסס עם הרבה חניכים, כי מגיע לה להצליח.. יניב

lironmarko

New member
ראש לשועלים זה עדיין לא

זנב לאריות ובחרת בצירוף מילים נכון - "האימפריה שבנה כאן, שפירנסה אותו" אני הייתי אומר, שאת האימפריה בנה אלי אלימלך ואחריו פרנקו רענן הרוויח גרף אנשים אבל הוא לא בנה את האימפריה, המאמנים והתותחים מישהו אחר בנה אותם. הוא פשוט מיתג אותם תחת שם אחר. בהצלחה להגר מה שבטוח היא מאמנת טובה.

אז אתה טועה כי אתה לא מכיר את ההסטוריה לעומקה

קודם כל זה נכון שאלי אלימלך המציא את שיטת לחימה משולבת, אבל הוא עזב את המאמנים מוקדם מאוד וטס לחו"ל, כשעזב הוא רק חילק אותם למקומות, רענן לדוגמה התחיל מאפס בלחימה משולבת בתור מאמן, הוא לא קיבל מכון עם חניכים, את המכונים שלו הוא היה צריך לבנות מ-אפס ,רוב המאמנים שהתחילו את דרכם במשולבת הם אלו שעל הכתפיים שלהם היו צריכים לבנות את השיטה, לבנות לעצמם מוניטין, לגייס חניכים, וכו.... אתה יכול להיות בשיטה בעלת שם טוב, אבל אם אתה לא מאמן טוב, לא יודע לשווק את עצמך, לא יודע לעבוד כמו שצריך, לא תהייה לך אימפריה. רענן גם עזב לחימה משולבת לפני כמה שנים טובות, ולא רק שמר על מה שבנה, הוא אף הגדיל אותה, הגדיל את רווחיו ואת הצלחותיו, ואת המוניטין שלו, הגדיל והתחבר עם גורמים בחו"ל , מה שבסופו של דבר מאפשר לו לצאת לקנדה תחת הצעה מפתה שקיבל. עם כ-400 תלמידים שהיו לו ב-3 מכונים, לא ניתן להתווכח, אם תנסה ברור לך שזה ישמע מגוחך.... לא הסנגור שלו, אבל כשמגיע לבן אדם כל הכבוד, אז מגיע לו כל הכבוד, ואין מה לעשות. עכשיו אנחנו ממותגים תחת שם אחר, אתה חושב שזה יעזור להגר פיינר אם היא לא תדע איך לשווק את עצמה, לגייס חניכים, ליצור לעצמה מוניטין כמאמנת ולגדול??, מה שעושה שם לבן אדם זה בעצם המעשים שלו..... יניב

muaythai

New member
שיהיה המון בהצלחה

לשניהם. סה"כ כל אחד שילך בדרכו ויעשה כרצונו, ומה שטוב לו. אם רענן החליט לעזוב כאן את הכל, ולטוס לקנדה כי קיבל שם הצעה, כנראה שהינו עושה זאת סתם. כל אחד והחבירה שלו, והדרך בה הוא מחליט ללכת. שיהיה בנוסף לכל, המון המון בהצלחה להגר פיינר שנתנה מעצמה עד היום, ובאמת מגיע לה. סה"כ כל הכבוד לשניהם. גם רענן, ביסס את עצמו הביא לוחמים מן השורה (אומנם לא הוא בנה אותם מהתחלה), אך בהחלט קידם אותם בענף (אם זה באיגרוף או בכל תחום אחר), לאן שהם הגיעו היום, וזאת כאמור גם, בזכותו. שיהיה בהצלחה. בברכת המשך שבוע מצויין, ארז שוקרון.

יש לוחמים שהוא בנה מהתחלה...

את הגר פיינר - אלופת עולם- הוא בנה מהתחלה. את נימרוד קורן - הוא בנה מהתחלה את אלעד שמואל- הוא בנה מהתחלה את ודים גוברמן- הוא בנה מהתחלה/ ודים עכשיו גר ומתחרה בחו"ל. את מרחב מוהר- הוא בנה ביחד עם אלון רצון/ מרחב היה באותה השיטה... ויש עוד מלא ספורטאים שלמדו תחת השיטה, התחרו והוא זה שבנה אותם. לא חסר לאיש קבלות, לטוב ולרע.... כמובן שגדולתו של אדם שהוא בנה גם מתחרים שלא הגיעו מהשיטה, שהבולט בינהם זה רן נקש, לבנות מתחרה הגיע ממקום אחר, זה פי אלף קשה יותר מלבנות משהו שמגיע ממך, כי צריך לשנות לו הרגלים, צריך לבצע התאמות, צריך לבנות לו מאזן בעולם מאפס, צריך להכיר אותו לעומק ואת חולשותיו, בקיצור, צריך להעריך אותו יותר שהוא מצליח לבנות מתחרים שהגיעו לו מהשיטה, ולדעתי זה לצד זכות ולא לצד חובה... יניב

lironmarko

New member
תגובה

את הגר פיינר - אלופת עולם- הוא בנה מהתחלה. - כל הכבוד אלופה אמיתית את נימרוד קורן - הוא בנה מהתחלה - נפצע קשות את אלעד שמואל- הוא בנה מהתחלה - בחור חזק שפרש כשנהיה קשה את ודים גוברמן- הוא בנה מהתחלה/ ודים עכשיו גר ומתחרה בחו"ל. יפה את מרחב מוהר- הוא בנה ביחד עם אלון רצון/ מרחב היה באותה השיטה... נפצע רשה ורענן סתם ניפח לו תראש ובתכלס בגלל זה הוא הגיע לפציעה הזו נקש תותח יחסית לארץ בשביל באמת להיות תותח הוא יהיה חייב לעבור לארה"ב וההיות בסביבה תחרותית עם יריבי אימונים. הבאת 5 דוגמאות למתחרים שהגיעו רחוק? להתאגרף עם שקי תפו"א לא נחשב להגיע רחוק. חוצמי הגר ונקש אף אחד ממי שרשמת עד לקרב האחרון שלו לא הוכיח את עצמו עם יריבים רציניים וברחו תיגר שקראו עליהם (אני מאמין בהמלצת המאמן), וכשכן עלו מול תותחים ראינו מה קרה.

תגובה לתגובה...

פציעות זה חלק מהספורט, אתה צריך לדעת את זה, על פציעות בקרב זירה לא אחראי המאמן, המאמן אחראי ללמוד אותם להגן על עצמם בכל זמן, לאמן אותם בבטיחות עם מגן ראש באימונים. אלעד שמואל לא פרש שנהייה קשה, תן לו רק להתחרות ובכיף..., הוא פשוט התחתן, והתחיל לעבוד עצמאי, ואז נאלץ לעשות את הבחירה מבחינת עתיד ופרנסה, ומשפחה. ועשה בחירה מתאימה לדעתי. בעיקבות המעבר של רענן, נקש יוכל להתקדם בארה"ב ולהתחרות ולעשות ספרינגים חופשי, יהיה לו יותר קל לאמן אותו שם..... חוץ מהגר נקש ואלעד שמואל, שהתקדמו מאוד, אף אחד אחר לא הוכיח את עצמו, כי לא הגיעו עדיין לרמה מספקת בזמן שהתאמנו בארץ בכדי שיוכלו להוכיח את עצמם... יניב

lironmarko

New member
נו יניב

דיי כבר עם השטויות ...פציעות זה חלק מהספורט? ברור אבל למנוע פציעות זה חלק מהאימון (מהמאמן). היה לו פוקס עם הגר, היא בחורה עם אופי איתה הוא קיבל גם אופי וגם פיזיות של לוחמת. (שגם קיבלה הרבה יותר מידי מכות לטעמי יותר מידי קרבות קשים) הוא עשה עליהם טסט דרייב ואתה מנער אותו מאחריות.

לגבי פציעות ומניעתם...

אין לוחם זירה שנחשב לרציני, שמתחרה בזירה ולא נפצע בזירה בגלל זה. הלוחמים הרציניים, נפצעים בזירה, גם הגר פיינר נפצעה בזירה בקרבות שעשתה, זה חלק בלתי נפרד מלוחם זירה שעולה להתחרות בזירה. לוחמי זירה לומדים איך להמנע מפציעות, שאתה לומד לזוז בזירה, אתה לומד להמנע מפגיעות, וזה אומר גם מפציעות עתידיות, שהמאמן מעיר לך כל הזמן להרים ידיים למעלה, זה לימוד של הימנעות מפציעות, כי אתה נמנע מפגיעות, שמאמן מעיר לך למה לא שמת מגן ראש, זה לימוד המנעות מפציעות. בקרב איגרוף של 10-12 סיבובים, אתה לא יכול שלא להפגע, ואתה לא יכול שלא להמנע מפציעות, וכמה שלא תשמור על עצמך הסכנה קיימת, הכפפות יותר דקות, אין לך מגן ראש, בסיבובים מתקדמים אתה עיף ומותש, ואז גם פוגעות בך מכות אז להאשים בזה את המאמן, זה ילדותי ולא מקצועי...

למעלה