כמה שנים לוקח להגיע לחגורה שחורה

lironmarko

New member
תשובתך ילדותית

מאמן צריך לדעת מתי די ולזרוק מגבת. רענן לא מאמן איגרוף, הוא עסקן ופרומוטר, הוא לא באמת הכיר את המציאות של המתאגרפים כמו מאמנים אמיתיים באגרוף. הוא פשוט רצה תהילה, והקריב אנשים בשבילה. אתה חושב שמתאגרף שקורעים אותו מכות בזירה יגיד אני רוצה לפרוש? ברור שלא הרי יש לו לב של מתאגרף, אבל לפעמים זה לא מספיק ופה המאמן שרואה הכל מהצד צריך להגיב. בשניה שהילד של דסקלו הפסיד ברבע גמר בקרב האחרון שלו דסקלו ישר אמר זו אשמתי ואנחנו הולכים לעבוד. כשאצלכם אנשים נפצעים אתם ישר אומרים "זה קורה" "אתה לא יכול שלא להיפגע" או "המאמן לא אשם" זה ההבדל בין מאמן ל"מאמן" סיימתי לילה טוב 1 בלילה פה.

יעקב דסקלו לא אשם.....

אני בטוח שיעקב דסקלו מאמן את הבן שלו לפי הספר, וחוזר על תנועות ויסודות שוב ושוב... זה לא משנה כמה תאמן את החניך שלך, אם החניך שלך בזירה מתנהג ופועל אחרת, אז זאת בעיה של החניך שהמאמן צריך לפתור, אבל המאמן לא אשם.... תפקיד המאמן לאמן את החניך, ואם הוא לא פועל כמו שהמאמן מורה לו, אז להמשיך לאמן אותו ולהשריש לו את מה שצריך, אבל מי שעולה לזירה ונלחם בסופו של יום זה החניך ולא המאמן. לכן לא מסכים עם יעקב בעניין בכלל, יעקב דסקלו לא יהיה אשם אם הבן שלו יפצע בזירה (חס וחלילה)..... יניב

האשמה היחידה שיכולה להיות למאמן היא....

שהוא מעלה את החניך שלו מול משהו שמעל לרמתו, מבלי שהחניך מוכן הן מבחינת רמה, והן מבחינת יכולת כושר וכו..., מבלי שהקרב יתרום לו בשום צורה שהיא. יניב

lironmarko

New member
מה זה אבל הוא עזב?

הוא המציא את הלחמ"ש (אלי), רענן חתך ממנו כי הוא לא קיבל מספיק מהעוגה מה שהוא בנה זה באמת יפה מאוד אבל הוא בנה את זה לא לבד, הוא הכניס מאמנים שגם היו חניכים של אלי אלימלך מה שגם הוא מיתג את CMA וקרא לזה לחימה משולבת רק באנגלית. לידיעתך 400 אנשים זה לא אימפריה, לדניס הישרדות יש אימפריה, לרענן הייתה ממלכה קטנה שבטוח שלא יזכרו אותו כמו דניס הנובר אדי קואז או אלימלך או כל מאמן על שהשקיע את החיים שלו לבנות אימפריה. מה שכן יזכרו זה שהוא היה עסקן, הביא אלופת עולם ישראלית ראשונה דפק ספורטאים שלו מבחינה בריאותית, ודפק את כל העולם בדרך עד שזה כמעט מוטט לו את הערבי קרבות והוא עבר לאיגרוף וגם לא היה הצלחה מסחררת כולה כמה קרבות בחו"ל שזה יפה אבל זה לא משו מסחרר. בקיצור הוא עשה הרבה יותר ממני בתחום מבחינה עסקית אבל הוא לא המציא שיטה הוא לא באמת התחרה והוא אם הוא רוצה או לא, מיתג את לחמ"ש בצורה אחרת ולדעתי הוריד אותה מגדולתה שבתכל"ס הגדולה של לחמ"ש ממה שאני זוכר מאז שאני בן 12-15 זה שהכח שלה היה במספרים ובמכונים שנתנו גב אחד לשני שם ו אווירת הביחד. שיהיה בהצלחה ותעשה לי טובה תפסיק להתווכח, הייתי בתחום לפניך ואני התאמנתי אצל אלוף הארץ בלחמ"ש יוסי מזרחי ואני יודע את כל הסיפורים שאתה חושב שאני לא יודע וסה"כ מעציב אותי שבנאדם ש"בנה" אמפריה ועשה מלא כסף פשוט עוזב את כולם כי הוא רוצה לעשות עוד כסף בקנדה. מנהיג אמיתי שיהיה לו בהצלחה בקנדה ולך בארץ.

הוא עושה בשכל שהוא עוזב....

אני מצדיק אותו שהוא עוזב.... הבן אדם רוצה להתקדם יותר ממה שהוא עכשיו, ומי שרוצה להתקדם צריך לצאת לעולם הגדול.... זה קורה לרופאים בארץ, שמקבלים הצעות מפתות שרוצים להרוויח יותר כסף ולקבל יותר הערכה ממה שהם מקבלים כאן זה קורה למהנדסים,שמקבלים הצעות מפתות שרוצים להרוויח יותר כסף ולקבל יותר הערכה ממה שהם מקבלים כאן זה קרה לאלי אלימלך בעצמו ובכבודו.... וזה קרה גם לרענן. צר לי ועצוב לי שהשיטה התפרקה בגלל זה, אבל זה דרכו של עולם. אני בטוח שעצם זה שהוא עוזב וההעצמאות וההזדמנויות שנוצרו למאמנים שעבדו תחתיו לגדול ולהתפתח, זה רווח להם, ולנו כמתאמנים אצלם, כי זה כיף להתפתח ביחד עם מאמן שעכשיו צריך להתאמץ ולבנות את עצמו. יניב

lironmarko

New member
סוף סוף תשובה רצינית ממך בלי חארטה

עם זה אני מסכים לגמרי שיהיה בהצלחה

daskaliano

New member
בהצלחה ובואו ננסה להפוך את הפורום לחיובי

בואו ננסה להביא את האנרגיות שלנו כדי לקדם את הדיונים שיכולים להיות מעניינים מאוד בענפי הזירה. גם יניב גם לירון שניכם אנשים איכותיים וחדי לשון ומלאי ידע. הבה נתקדם לכיוון הנכון. בהצלחה לרענן ובהצלחה לכולנו.

daskaliano

New member
יניב, שום שיטה לא התפרקה

חוק שימור אנרגיה חח... רק החליפו שמות הים אותו ים התפיסה אותה תפיסה אותה הגברת בשינוי אדרת ואיני אומר זאת לשלילה חלילה.

marx04

New member
ואוו, כרעם ביום בהיר

שלום יניב, לא היה לי שמץ של מושג על השינויים המפליגים שתיארת (מה לעשות, אני לא קשור כלל לתחום). האם אתה יכול להסביר קצת על שיטת BLACK BELT MMA ? מי מייסד השיטה ? מי עומד בראש הארגון בארץ ? מי מבין אנשי CMA בארץ הצטרף לארגון הזה ? האם כל סניפי CMA בארץ עברו לארגון החדש ? ולגבי הגר - האם היא תמשיך להתחרות באיגרוף ? מי יהיה האמרגן שלה ? מי יתאם לה קרבות ? מי יהיה המאמן שלה באיגרוף ? בברכה, אורי.

היי אורי מה קורה?

על שיטת BLACK BEKT MMA ניתן לקרוא בפירוט באתר :- http://www.blackbelt.org.il/ מי שפתחו את השיטה זה רותם דון, חזי רכטמן, ויוסי אדיב. כולם לשעבר מ CMA נכון להיום כל מי שהיה ב CMA הצטרף לשיטה הזו חוץ מאלון רצון, חניך שלו שמאמן בת"א, ורענן טל. לגבי עתידה של הגר פיינר בנושא האיגרוף, לא ברור עדיין, ומוקדם לדבר על זה, עניין מסובך שמוערב בו חוזה שהיא חתומה עליו. בברכה, יניב פישר

marx04

New member
תודה על המידע

שלום יניב, תודה על המידע. אני מבקש לאחל בהצלחה לכולם, הן לנוסעים לחו"ל והן לנותרים בארץ. שתי הערות: 1. האם גם הגר הצטרפה ל- BLACK BEKT MMA ? פשוט לא ראיתי את שמה באתר. 2. אני מאד אוהב את הצבע האדום (הפועל מרמורק אימפריה !), אבל אני חייב לומר שבאתר שאליו הפנית הצבע האדום כל כך חזק ובולט, עד שממש קשה לקרוא את מה שכתוב באתר. אגב, אני מסכים עם הדברים שכתב דסקלו. שינויים פרסונליים ואפילו ארגוניים קורים מעת לעת כמעט בכל ארגוני אומנויות הלחימה בארץ ובעולם, ולרוב אין מדובר בשינויים מהותיים באומנות עצמה. זהו טבעם של דברים, ואלה שינויים אנושיים ונורמליים. כך היו הדברים בעולם הקרב מגע, ובמידה מסוימת כך היו הדברים גם בעולם האייקידו. ככל שהזמן חולף מאז השינוי/פיצול הארגוני (והכוונה לשנים ארוכות) אפשר להתחיל להבחין בשינויים ובהבדלים מסוימים גם במהות. שוב, בהצלחה ! אורי.

היי אורי

יש הרבה התארגנויות מנהלתיות שיש לעשות בכל הקשור להצטרפות, בן היתר הם צריכים להכניס את הגר ואמיר לאתר, התארגנויות לוקחות זמן ואני משער שיכניסו אותם בקרוב. לא היה לי קשר לבנית האתר ועיצובו, אני בסה"כ הצטרפתי לפני מספר ימים לשיטה חדשה, אבל אני אעביר את זה הלאה.... תודה רבה, יניב

למעלה