כמה תמונות חדשות

ארזS

New member
כמה תמונות חדשות ../images/Emo41.gif

אתמול אחה''צ לקראת השקיעה נסעתי עם חבר "ספוטר" לאזור נתב''ג. תחילה צילמנו כמה מטוסים שנחתו על מסלול 12. הקטע הזה היה קצת בעייתי כי אחרי שאחד נחת על 12 [ולפי זה כיוונו את עצמנו...] פתאום היו כמה ש"הלכו" ל-30 אבל החלטנו להמתין עוד קצת. וזה השתלם כפי שתראו בהמשך בתמונות... לאחר מכן נסענו [אני בפעם הראשונה] לטרמינל 3. מיד יבואו התמונות.

ארזS

New member
4X-EKI

של אל על [עדיין בצבעים של NAA] מגיע לנחיתה על 12. בקשר למטוס הזה, לפי מה שהבנתי כל הזמן הוא חכור מחברת GECAS . לאחרונה שמעתי שמועות שאולי אל-על רכשה אותו. האם יש מישהו שנמצא "קרוב לצלחת" ויודע פרטים מדוייקים בקשר למטוס הזה?

ארזS

New member
למה?

אני דווקא שמעתי מחבר שטס במטוס הזה שהריפוד שם מאוד נוח ושהמטוס מפואר לעומת האחרים מאותו הסוג. אבל מאחר ועדיין לא ראיתי את המטוס הזה מבפנים אני לא יכול להגיד את דעתי האישית.

ny22

New member
מנהל
ארז, תודה רבה ../images/Emo8.gif

תמונות מש ממש יפות

ny22

New member
מנהל
תודה ארז, תמונות מגניבות. רק למה...

לא ניתן לשלו אותן לאורנג???? תעשה שיהיה אפשר. תודה.

ארזS

New member
אני לא מבין...

מה פירוש לא ניתן לשלוח לאורנג'? לא מבין בדברים האלה. אפשר להסביר לי בבקשה מה זה הדבר הזה ?

efi2000

New member
נכון,אין שדה תעופה עם 2 מגדלי פיקוח

ומה זה מגדל תיאום?

ארזS

New member
תראה, אני לא מומחה בתחום הזה,

ומן הסתם יש כאן מומחים הרבה יותר גדולים ממני... אבל מהדברים שאני יודע במגדל התיאום יש את מודיעין טיס פנים ארצי ושם מתאמים את כל הטיסות הפנימיות בישראל ואת כל הטיסות הנכנסות לנתב''ג והיוצאות לנתב''ג. אני מקווה שמישהו מ"השטח" שם יאיר את עינינו בצורה יותר ברורה.

למעלה