כמה תמונות חדשות

אאל"ט, מגדל התיאום היה פעם מגדל

הפיקוח וכשבנו את המגדל החדש הוא הפך למגדלון של התיאום. ודרך אגב, יש שדות צבאיים שיש בהם שני מגדלים: ראשי ומשני. לעיתים מהראשי לא רואים את כל המסלולים או לא רואים אותם היטב ולכן המשני קיים. זה מצריך עבודת פיקוח מעט שונה כי נדרש תיאום בין המשני לראשי.

kennedy

New member
מגדלון תאום אף פעם לא היה מגדל!!

צר לי שאני מרחיב את עקבותייך,אך אי הדיוקים שלך גם מתרחבים,תבדקי,תבררי ואז תפרסמי.תודה.

ארזS

New member
אולי תוכל בבקשה להסביר לכל השואלים

מה בדיוק תפקידו של מגדל התיאום ?

וכשאני בודקת אז אני אומרת

שבדקתי ומביאה את הקישור למקום המתאים. גם אתמול הסברתי לך שאלו הנתונים הרשומים באתר של אגודת פקחי הטיסה בישראל.

kennedy

New member
קיימים בנתב"ג 4 מגדלים

מגדל פיקוח-נמצא דרומית למסלול 12/30 והוא הגבוה מכולם תפקידו לפקח על תנועת המטוסים באויר(הקפה גישה וטי אם איי) ועל הקרקע(הסעה, שני ערוצים ודיליוורי). מגדל הפיקוח הישן-נמצא על בנין טרמינל 1, במרכזו,משמש כיום מחסן וחדר חזרות למקהלת רש"ת. מגדלון תיאום הישן-נמצא בקצהו הצפון מזרחי של טרמינל 1 היום שומם וחסר שימוש. מגדלון מרכז תאום החדש-נמצא במרכז טרמינל 3 בין קונקורס דלתא לקונקורס צ'ארלי. תפקידי מרכז תאום:ניהול מצבי חירום בשדה,פיקוח על רחבות החניה והכוונת מטוסים על הקרקע,הקצאת עמדות חניה למטוסים,פרסום לוח טיסות (קיץ וחורף),ניהול מערכת תצוגת הטיסות באולמות הנוסעים,מודיען טייס בי"ל ופנים ארצי,הוצאת נוטאמים,אישור תוכניות טיסה ותדרוך טייסים.

ארזS

New member
אולם מקבלי הפנים

מבט מהקומה השניה לעבר הקומה הראשונה.

ארזS

New member
זהו ! עד כאן !

אין לך כרטיס ? תעצור כאן !
לא נורא... בינתיים עד לנסיעה הבאה לחו''ל נשארים כאן... יום נעים לכולם.

DannyJJ

New member
יופי של תמונות ודרך אגב אני הגעתי

לפה אחרי שקראתי בפורום תחבורה ציבורית על הפורום הזה כשהמנהל של הפורום הזה שם שם לינק ומה אגיד לכם? אני לא נחשב חולה תעופה אבל נהנה לראות את התמונות ולקרוא פה ושם ומי יודע אולי זה יבוא לי חחחחחח ושיהיה בהצלחה לפורום החדש

ארזS

New member
תודה יעל שהצטרפת אלי לשירשור ../images/Emo8.gif

אהבתי במיוחד את התמונה השלישית.

ny22

New member
מנהל
תמונות מדהימות, תודה יעל

דרך-אגב, זה נמל התעופה "היתרו"?

למעלה