12
R rockchick5 New member 8/7/04 #26 וואי יפהההה../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif התמונה הראשונה.. עם קמרון דיאז.. מאיפה היא??
R rockchick5 New member 9/7/04 #32 כי..../images/Emo118.gif ראיתי שם את קמרון דיאז.. (נראה לי..) אז חשבתי אולי זה מעוד סרט המשך למלאכיות של צ'ארלי..
כי..../images/Emo118.gif ראיתי שם את קמרון דיאז.. (נראה לי..) אז חשבתי אולי זה מעוד סרט המשך למלאכיות של צ'ארלי..
D dilan angel New member 9/7/04 #35 יאפ../images/Emo110.gif שלושת הבנות חתמו על טרילוגיה(3 סרטים) מתי הוא יצא? אין לי שמץ... כנראה שעוד הרבה זמן..
יאפ../images/Emo110.gif שלושת הבנות חתמו על טרילוגיה(3 סרטים) מתי הוא יצא? אין לי שמץ... כנראה שעוד הרבה זמן..
D dilan angel New member 9/7/04 #31 תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif תודהההההההההה
M MishmisH 1 New member 13/7/04 #42 תודה../images/Emo6.gif חחח אני לא יודעת איך לשרשר פה בכלל ועכשיו רק ראיתי איפה שמתי תהודעה שלי סורי אני חדשה פה קוראים לי שירה ד"א
תודה../images/Emo6.gif חחח אני לא יודעת איך לשרשר פה בכלל ועכשיו רק ראיתי איפה שמתי תהודעה שלי סורי אני חדשה פה קוראים לי שירה ד"א