כמה תמונות מהיום....

טומי*

New member
כמה תמונות מהיום....../images/Emo26.gif

הראשונה ממושב לי-און מעמק האלה

טומי*

New member
תמונה שנייה זה מהמסעדה...

שאכלנו בו עם חבר המסעדה גם בעמק האלה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifאיזה יופי טומי

כרגיל, אתה משתף אותנו במה שעובר עליך, והתמונות ממחישות את זה יופי. ממש בא להיות שם, ועוד יותר, בא לאכול שם. מקום מקסים.

טומי*

New member
בלילה אנסה לעלות עוד כמה..

תמונות, כרגע יש תקלה בתפוז...בקושי היצלחתי להכנס לפורום.
על תגובתך.

ישרון

New member
טומי אל תשכח את המערות

בעמק האלה מספר מערות זחילה,אחת ממש צמוד למושב צפרירים,יש גם את מערת לוזית ליד עגור,כמו כן אל תשכח את תל עזקה ,זה המפורסם מהקרב בין דוד וגלית,התל מלא בעמודי שיש ועליהם כיתוב מהמיקרא בנושא. בילוי נעים ברחבי חבל עדולם

vera2

New member
סוף סוף הצלחתי להכנס לתגובה לטומי

שהעליתה את המפה. אוסיף כאן את התגובה שלי ליום היפה שהיה לך בעמק האלה התמונות המוצלחות משקפות את האוירה. לילה טוב מחכה להמשך.Vera

טומי*

New member
וקפיצה מהירה לתל אביב.......

היישר לרח' שינקין...אלה מה? זה כנראה המודל האחרון של הנעליים הלא נוחות

ברק 188

New member
בוקר טוב, צלמנו התמונות יפיפיות.

יופי של תמונות וכפי שישרון כותב באמת יש שם מערות מיוחדות ,ליד "אמציה" (נדמה לי מערות "בר-כוכבא" כבר לא זכור לי במדויק על שם מי- אלו שנכנסים בזחילה לכול אורך הדרך מקסימות) והתמונה שתמיד עושה לי את זה כמובן השקיעה מת!!! על זריחות ושקיעות, אז אני מרגיש את יופי הבריאה.

עב

New member
עמק האלה

מקום מקסים ומומלץ בכל לב! זה המסלול המועדף עלי בנסיעה מב"ש לירושלים, תמיד ירוק, תמיד יפה, בכל עונה יש צבע אחר. זה המקום בו דוד הכה את גולית ועוד ועוד... יש מערות באמציה ובבית גוברין (מערות לא חסרות שם), אבני דרך רומיות, תלים עתיקים (גם עזקה), חורשים (מהמילה חורש), גבעת התורמוסים מול נתיב הל"ה, מנזר בית ג'ימאל האיטלקי ועוד... שמעתי גם על האוכל שם אבל עדיין לא הזדמן לי לטעום, אני רואה עכשיו שזאת עוד סיבה לנסוע לעמק האלה.

אלהלה

New member
מערות חזן ליד אמציה ואם אתם שם אז..

שלוש דקות נסיעה ואתם אצלי בגן
מוזמנים והעונה הכי יפה אצלנו באזור היא בחורף או באביב

ברק 188

New member
אלהלה מה מצב ה -אלכהול...(ענביים)

זאת אומרת הענביים מחבל לכיש, עכשיו ימי בציר אצלכם. ואם כבר לכיש הנה סיפור מהכביש: לפני החגים (ראש השנה) כל רח' הכרמל (בראשל"צ) אפוף ברייח של יין מהיקב ,זהו הזמן היחדי שאני נהנה לעמוד שם באדום של הרמזור!!!

אלהלה

New member
הבציר בשיא../images/Emo13.gif

ואגב יש יקב חדש שנפתח במושב לכיש ונדמה לי שהם מארחים לסיורים וטעימות, אולי תנסה

ברק 188

New member
נו...עכשיו יש פתיון ליד מערת הפעמון

הרבה שנים לא היתי שם בסביבה, כנראה שהגיע הזמן. "לא על הלחם לבדו יחיה האדם"

למעלה