יפה טומי.. גם לי יש שקיעה מהבית.. במידה ואני בכלל בבית..
J ju100 New member 4/8/04 #15 יפה טומי..../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif גם לי יש שקיעה מהבית.. במידה ואני בכלל בבית..
ב ברק 188 New member 4/8/04 #17 שקיעה מהבית ../images/Emo45.gif שקועה בעבודה ../images/Emo31.gif זהו ועכשיו הולך לי בדרכי שלי להשתמע
V vera2 New member 4/8/04 #18 לברק ../images/Emo51.gifמכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif הצלחתה בדרכך שהמוטו שלה להנעים לאנשים . ובכן הצלחתה להנעים לנו את שעות הצהריים. הכנסתי למועדפים.
לברק ../images/Emo51.gifמכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif הצלחתה בדרכך שהמוטו שלה להנעים לאנשים . ובכן הצלחתה להנעים לנו את שעות הצהריים. הכנסתי למועדפים.
K kropacsek New member 4/8/04 #19 גם לי יש תמונה לתרום... לפני שבועיים, בטיול עם אחותי וגיסי בסנט-פטרסבורג. עיר מדהימה ביופיה. זו כנסיית הדם השפוך, ע"ש אחד הצארים שנרצחו או משהו כזה.
גם לי יש תמונה לתרום... לפני שבועיים, בטיול עם אחותי וגיסי בסנט-פטרסבורג. עיר מדהימה ביופיה. זו כנסיית הדם השפוך, ע"ש אחד הצארים שנרצחו או משהו כזה.
K kropacsek New member 5/8/04 #26 זה לא סורק...לצערי זו המודה החדשה - פיתוח פילם (אין כמוהו!) עם CD של התשליל. עוד תמונות בקרוב.