כמה תמונות מיום שישי...........

יוכי68

New member
רותי, לגבי הקובנה..הוצאתי מהתנור

ואח"כ שמתי לקראת הבוקר על הפלטה כשהסיא אטום.....התקבלה קובנה רכה מבפנים ולמטה קריספית........טעיםםםםםםם. אין לי מושג איך אמורה להראות קובנה "אמיתית".......אשמח ללמוד.

רותי410

New member
מה זה משנה, העיקר שזה היה טעים

שלחתי לחברה שלי את התמונות, והיא אמרה שכנראה את שמת פחות מים, כי בבצק שלה אין מצב שהיית יכולה לגלגל לשושנים, זה לא היה מתקבל. זה, כנראה, ההבדל העיקרי. והיא אמרה שאת עשית את הגרסה המסובכת יותר וכל הכבוד. יישר כוח ושיהיה לך ולכולנו שבוע טוב ומבורך

רותי410

New member
אני חייבת לנסות לעשות את זה פעם כמו בנאדם

ולצלם (בדרך כלשהי), כי אין טוב ממראה עיניים. ביקשתי ממנה לצלם ולשלוח לי כדי שאראה את המרקם, והיא אמרה לי שלא אבלבל לה את המוח ושאבוא לראות במו עיני. כאילו שאין לי מה לעשות ביום שישי רק לבקר בבתים של אנשים כדי לבחון בצקים. את זוכרת את העוגיות ההזויות שעשיתי בזכותך, רק בגלל שדרבנת אותי? למדתי מהטעויות שלי בפעם הראשונה - הדבר הכי לא נורמלי שעשיתי זה ששמתי מלח גס במקום מלח שולחני, והייתי למשל ולשנינה בקרב משפחתי, מיודעי ומוקירי (אם יש כאלה). בקיצור, הכנתי אותן עוד פעם, והן ממש טעימות. אז תודה, כי אחרת לא הייתי מגיעה אליהן!!!! ונראה מה אני אקח מכן השבוע בא לי לעשות משהו ממש קשה, רק כדי לראות את גולדה בלי שיער!!! אבל אני מרחמת עליה (ועלי), אז אשאר בינתיים עם המתכונים הקלים.

יוכי68

New member
רותי תנסי את הטארטלטים.....קל טעים ומרשים....

לא יאמינו שאת הכנת

שירלי95

New member
יוכי יקרה - הכל נראה מיליון דולר../images/Emo57.gif

הכל נראה טעים ומזמין כל הכבוד יקירתי

יוכי68

New member
רותי, יש מתכון ותמונות.......יש לך תבנית

שקעים? או תבניות פרח קטנות?

רותי410

New member
לא. אבל אני יכולה לקנות

אני אחפש אחר כך. בלאו הכי לשבוע הזה כבר יש לי תכניות אחרות. אבל לשבוע הבא, בלנ"ד. ותודה

יוכי68

New member
עננה לבנה, פשוט וקל..........

טגני בצל קצוץ במעט שמן עד להזהבה הוסיפי קופסה של פטריות מסוננות מנוזלים והמשיכי לטגן הוסיפי חופן של טבעות זיתים מעט קוסברה קצוצה וטרייה מעט כורכום, א. מרק, מלח ופלפל וכחצי כוס מים - כוס להביא לרתיחה...להנמיך וצמצם מעט את הנוזלים....כמה דקות ספורות זהו......טעים טעים........ ושאלה קטנה...68 זה שנת הלידה שלך? כמוני?

דובשJית

New member
בוקר טוב!

אני רוצה את המתכון של קציצות דגים ברוטב בסגנון החריימה. נראה משהו! תודה

למעלה