לכל נחש יש לפחות שני שמות. הראשון מציין את הסוג, לדוגמא-בואה. השני מציין את המין, לדוגמא- בואה קונסטריקטור. כאשר יש כמה תתי מינים לאותו המין אז מוסיפים שם שלישי, לדוגמא- בואה קונסטריקטור קונסטריקטור, בואה קונסטריקטור אימפרטור וכו'.
כפי שאמר Naja לכל בעל חיים (ולא רק לנחשים) יש שם לטיני המורכב משם הסוג ושם המין. לפעמים מעניקים למין המוכר ביותר או הנפוץ ביותר בסוג שם מין זהה לשם הסוג, כמו בדוגמא של ה- Natrix natrix. דוגמאות נוספות: Gorilla gorilla - גורילה מערבית. Gallus gallus - תרנגול. Iguana iguana - איגואנה ירוקה. Naja naja - קוברה הודית (המנהל...)
זה בדיוק מה שעלה לי בראש (הצבי...), אם אני לא טועה יש גם זיקית. יש גם נחש! ממשפחת הזעמניים,גר בדרום אמריקה ונקרא בשם מקומי-Mussurana. השם המדעי :Clelia Clelia Clelia
האחרות מקינגסנייק.קום . לא ממש שמתי לב אבל אני חושב שהאתר מופיע בלינק באתר . בכל אופן,נכון. אגב. חוץ מהיותו נחש יחסית גדול ויפה כמובן,הוא ממשפחת הזעמניים ויש לו ארס. הנחש מופיע גם באתרים על נחשים ארסיים. למיטב זכרוני,ישנם שני זעמנים שמסוכנים לאדם.נחש הזמורה ונחש העפאים. משהו כזה... מישהו מכיר איזה נחשים אלו (כנגד תמונות כמובן) והאם הClelia הוא אחד מהם?