מאד!! זה מופע ממש יפה... היו גם כמה קטעים שפחות דיברו אליי אבל בסך הכל זה מופע ממש מיוחד ומגוון...
ש שירנטע New member 10/1/06 #21 מאד!! זה מופע ממש יפה... היו גם כמה קטעים שפחות דיברו אליי אבל בסך הכל זה מופע ממש מיוחד ומגוון...
ר רעות שטיינברג New member 11/1/06 #23 איזה תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רבה שירני אני מאוד שמחה שנהנת איזו מדהימה הבחורה הזאת וגומא כזה מתוק אני כל כך אוהבת אותם
איזה תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רבה שירני אני מאוד שמחה שנהנת איזו מדהימה הבחורה הזאת וגומא כזה מתוק אני כל כך אוהבת אותם
R RossandRachel New member 11/1/06 #26 אני לא סגורה על... האם היא מצטלמת פשוט מעוהל או את מצלמת פשוט מדהים =]=]=]
ר רעות שטיינברג New member 17/1/06 #32 מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני כבר מתה לראות את "כמו בסרט"
מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני כבר מתה לראות את "כמו בסרט"
ר רעות שטיינברג New member 18/1/06 #34 היו על אביטל כתבות בעיתונים הייתה עליה כשמרי לו התחיל להציג כתבה ענקית בת 2 עמודים ב"תרבות מעריב" וכתבה בת 2 עמודים בפנאי פלוס ועוד מספר כתבות גם בפנאי פלוס
היו על אביטל כתבות בעיתונים הייתה עליה כשמרי לו התחיל להציג כתבה ענקית בת 2 עמודים ב"תרבות מעריב" וכתבה בת 2 עמודים בפנאי פלוס ועוד מספר כתבות גם בפנאי פלוס
R RossandRachel New member 18/1/06 #35 בעע למה לא ראיתי מרילו כשזה התחיללל????? יש לך את הכתבות? את יכולה לסרוק? לשלוח?משהו??