לא למדת לקח? מדוע אתה חייב להעלות הנה מליון תמונות במכה אחת? אתה מנצל את זה שזה פורום חדש? גם כאן כולם מכירים אותך ואם תמשיך כך גם כאן אתה תהפך למאוס ולא רצוי מהר מאוד. ( בעצם אני לא חושבת שיש לך תמונה אחת טובה מכל מליוני התמונות שלך) אתה פשוט עלוקה! משתלט על כל פורום ומציף אותו בתמונות הסטנדרטיות והטיפשיות שלך. זה נמאס! אתה פשוט קשה הבנה! בחיים לא הערתי לך. אני בכלל לא כותבת בפורומים. רק נכנסת לקרא. היתי בטוחה שאכנס הנה ואמצא פורום תעופה נוסף. אבל לא! מצאתי פורום ארזS !! כל כך קשה לך להתנהג כמו שאר הצלמים חברי הפורום? אף אחד מהם לא מציק כמוך! ולפחות להם יש תמונות ברמה גבוהה להראות. אולי תלמד מהם????????? תלמד מהם גם לצלם! וגם להתנהג! חוצפן טיפש!
סך-הכל תמונות יפות מאוד, אני נהנתי ולפי התגובות כאן גם רובינו אם את חושבת שאלה סתם תמונות מכוערות אף אחד לא מכריח אתך להיסתכל! ודרך אגב זה פרום פתוח לא צריך תמונות ברמה גבוהה כדי לפרסם אותם כאן אם המנהל היה מחליט שהוא סתם מציף (ואחרי הכל המנהל קובע) הוא היה מוחק את השירשור ומזהיר אותו מאחר ואני רואה שהוא דווקא החמי לא אני לא רואה כל סיבה להתרגש ובטח שלא לקלל שיהיה לך יום טוב
זה רק תמונות לא וירוס? כנסי לפורום טיסנאות כל שישי שבת יש בערך 4 שרשורי תמונות..רובם חוזרים על עצמם כל שבוע.ואף אחד לא(כמעט) מתלונן...... תעופה וצילום תמיד הלכו ביחד. תמונותתתתבבקשה
שישלח כמה תמונות שבא לו. אתה לא חייב לפתוח. זה שרשור בודד ולא מפריע לשום דבר אחר. כל עוד הוא לא מנבל לחינם (כמוך), ולא שולח כל תמונה בשרשור נפרד (והוא לא עשה את זה או את זה) - שיהיה בריא. נקודה.
אתה מוזמן לחפש את החברים שלך בפורום אחר! אני נהנה מהתמונות שלו ותתפלא, תמונות של מטוסים קשורים ל "חובבי תעופה", מתאים - תקרא נהנה ותפרגן, לא מתאים - אל תקרא את השרשור שלו ותסתום את הפה.
פשוט אל תגיב לכל האנשים הרעים הללו. אני מעריך את עבודתך, והשקעתך הרבה בצילומים. את דעתי אתה יודע. הצילומים מביאים ערך מוסף לפורום. מהצילומים ניתן מעבר לפן האומנותי שלהם גם ללמוד עך סוגי המטוסים הרבים שצילמת, ותצלם. המשך בשלך ויישר כח.