כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ...

דיברגנט חדש

Well-known member
התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם (n)
אין להם שום גבולות, לפגוע ברגשות של הדרוזים :mad:

evglev1

Well-known member
מנהל
התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם (n)
זה במסגרת הירידה הקבועה היה גם מערכון שחיילים באו לבשר למשפחה שכולה בשורות קשות ובלבלו כתובת ברמת גן עם כתובת בבני ברק והחרדי חושב שהבשורה הקשה היא שמגייסים אותם ואז הוא שואל אנשים במדים אם עליהם כפו להתגייס?

DANIAVNI

Well-known member
יש בתוכי חלק שהיה מאוד רוצה שהדרוזים יעברו לצד הפלסטינאי.
זה ברור שזה לא יהיה טוב לנו.
אבל זה מה שהיה מגיע לנו עם על ההתנהגות המזלזלת בעדה הזו שתורמת למדינה ללא תמורה מספקת .

evglev1

Well-known member
מנהל
העיקר הם בוכים שלא מבטלים ולא מתקנים את חוק הלאום בעקבות החיילים הדרוזים שנהרגים על הגנתינו.

כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ...​

לא חושבת שזה קשור לדעה פוליטית, אלו חיינו וככה התרגלנו, עושים הומור שחור על השואה ועל כל הדברים הנוראיים במדינה.
מחשבה שנייה, ייתכן שאתה צודק וזה יותר בולט במחנה הזה.
עם נפלא, בעל ערכים טובים ובטוח נעלבו מהמערכון הרדוד הזה,
בושה ל-TV שלנו!

דיברגנט חדש

Well-known member
לא חושבת שזה קשור לדעה פוליטית, אלו חיינו וככה התרגלנו, עושים הומור שחור על השואה ועל כל הדברים הנוראיים במדינה.
מחשבה שנייה, ייתכן שאתה צודק וזה יותר בולט במחנה הזה.
אתמול, התוכנית שמה מערכון מזלזל בחטופים בכדי ללעוג לשרה וליאיר בנה וכלל לא אכפת להם רגשות משפחות החטופים, כך שבוודאות זה קשור להיותם 0מולנים|!|
עם נפלא, בעל ערכים טובים ובטוח נעלבו מהמערכון הרדוד הזה,
בושה ל-TV שלנו!
בהחלט|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
אתמול, התוכנית שמה מערכון מזלזל בחטופים בכדי ללעוג לשרה וליאיר בנה וכלל לא אכפת להם רגשות משפחות החטופים, כך שבוודאות זה קשור להיותם 0מולנים|!|

בהחלט|!|
עניין החטופים לא קשור בהכרח לשמאל וימין עובדה שיש קואליציה של קיבוצניקים ומתיישבים מגוש עציון בדרישה של השבת החטופים מיידית ובכל מחיר. בארץ נהדרת זה מסר שלמשפחת נתניהו לא אכפת מהחטופים, למרות שהם בעצם לעגו לערוץ 14 שכביכול בז לחטופים שעשו מערכון של תוכנית פטריוטים בה ינון מגל כבכיכול אומר שלמה להתחשב בחטופים שלא תורמים, שהרי הנתונים מראים שמאז תחילת המלחמה אף חטוף לא עשה אף יום של מילואים, אז כן יש נטייה לשמאל, למרות שיש גם ימנים שחושבים שביבי מפקיר את החטופים.

Harrington

Well-known member
מנהל
עניין החטופים לא קשור בהכרח לשמאל וימין עובדה שיש קואליציה של קיבוצניקים ומתיישבים מגוש עציון בדרישה של השבת החטופים מיידית ובכל מחיר. בארץ נהדרת זה מסר שלמשפחת נתניהו לא אכפת מהחטופים, למרות שהם בעצם לעגו לערוץ 14 שכביכול בז לחטופים שעשו מערכון של תוכנית פטריוטים בה ינון מגל כבכיכול אומר שלמה להתחשב בחטופים שלא תורמים, שהרי הנתונים מראים שמאז תחילת המלחמה אף חטוף לא עשה אף יום של מילואים, אז כן יש נטייה לשמאל, למרות שיש גם ימנים שחושבים שביבי מפקיר את החטופים.
אבל רק חכה שערוץ 14 יציג סרטון סטירי בן 8 שניות על הרמטכ"ל ותראה באיזו מהירות דובר צה"ל העסוק מוציא מכתב גינוי ומפרסמו לעולם כולו :).

לא שיש כאן עניין של שמאל או ימין חלילה...

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל רק חכה שערוץ 14 יציג סרטון סטירי בן 8 שניות על הרמטכ"ל ותראה באיזו מהירות דובר צה"ל העסוק מוציא מכתב גינוי ומפרסמו לעולם כולו :).

העניין הוא שחשבתי שתוכנית פטריוטים היא תוכנית אקטואליה כמו המטה או פגושת העיתונות ולא ידעתי שיש בה גם מסרים סאטיריים, ייתכן וגם אחרים ראו זאת כך, כי בכל הפטריוטים זה לא על טהרת הסאטירה כמו ארץ נהדרת או בגב האומה ויש בה גם אקטואליה אמיתית.

Harrington

Well-known member
מנהל
העניין הוא שחשבתי שתוכנית פטריוטים היא תוכנית אקטואליה כמו המטה או פגושת העיתונות ולא ידעתי שיש בה גם מסרים סאטיריים, ייתכן וגם אחרים ראו זאת כך, כי בכל הפטריוטים זה לא על טהרת הסאטירה כמו ארץ נהדרת או בגב האומה ויש בה גם אקטואליה אמיתית.
כל התוכנית חצי סאטירית. אני לא מכיר את אלה שהזכרת אבל הפטריוטים פר הגדרה נעה בין הומור מחויך לרצינות תהומית ואף עצב. יש דיסקליימר בתחילת התוכנית שיש בה גם תכנים סאטיריים. בכל מקרה סמוך שדובר צה"ל ידע את הנ"ל לפני שהוציא את המכתב המפגר שלו.

פולגאר

Well-known member
צביעות לשמה |לא|
יש כאן עניין של יהודי ולא יהודי, יש תרבויות שלא ייראו בזה סאטריה אלא ייפגעו שזה דרוזים, מדינות אסיאתיות ואולי אף מדינות ברה"מ.
שאלתי, למה סתם לעצבן אותם? האם רייטינג שווה את ההשלכות של פגיעתם?

Harrington

Well-known member
מנהל
צביעות לשמה |לא|

יש כאן עניין של יהודי ולא יהודי, יש תרבויות שלא ייראו בזה סאטריה אלא ייפגעו שזה דרוזים, מדינות אסיאתיות ואולי אף מדינות ברה"מ.
אני אמביוולנטי בעניין. מצד אחד חושב שאנשים צריכים להפסיק לקפוץ על כל שטות סאטירית. מצד שני יש דברים שבהחלט מעצבנים אותי לעתים כשאני 'בצד הנפגע' (וגם בשם צד כזה אם אני לא משתייך אליו לפעמים). אז אני לא לגמרי נעול על מה ההתנהלות הנכונה והמתאימה. מניח שזה גם עניין של טעם. יש בדיחות או סאטירה שהיא פשוט סרת טעם בעיני. זה יפריע לי הרבה יותר מעצם קיומה של הסאטירה כלפי קבוצה שיכולה להיפגע ממנה.

evglev1

Well-known member
מנהל
צביעות לשמה |לא|

עובדה שעולי בריה"מ לא לקחו קשה את הדמות הנלעגת של ליברמן בארץ נהדרת אפילו כשניסו להציג אותו כמו דיקטטורים מהסוג של היטלר, סטאלין ומוסוליני וגם לא את זה שמציגים את אדלשטיין בתור ליצן בארץ נהדרת.

פולגאר

Well-known member
עובדה שעולי בריה"מ לא לקחו קשה את הדמות הנלעגת של ליברמן בארץ נהדרת אפילו כשניסו להציג אותו כמו דיקטטורים מהסוג של היטלר, סטאלין ומוסוליני וגם לא את זה שמציגים את אדלשטיין בתור ליצן בארץ נהדרת.
שים לב שכתבתי יהודי ולא לא יהודי ואל תתחכם ותכתוב לי שחלקם נוצרים, כוונתי לפוטין.
להזכיר לך את מקרה מובארק על תוכניתו של יצפאן?

evglev1

Well-known member
מנהל
שים לב שכתבתי יהודי ולא לא יהודי ואל תתחכם ותכתוב לי שחלקם נוצרים, כוונתי לפוטין.
להזכיר לך את מקרה מובארק על תוכניתו של יצפאן?
אני זוכר את המקרה ואני גם זוכר שאריק שרון ז"ל הציע לשלוח להם קלטות של חרצופים כדי שיקלטו את הראש הישראלי שצוחקים על הכול ומלעיגים את כולם. וכשמובראק התראיין ועקץ אותנו שאצלם מקובל לכבד מנהיגים ולא ללעוג להם. אבל נראה שלא למדו שום דבר מתקרית יצפאן ומלעיגים גם את אסאד, גם את נשיאי איראן, גם את נשיאי ארה"ב, גם את פוטין, ובזמנו גם את הדיקטטור מצפון קוריאה.

ואגב גם לדרוזים זאת לא פעם ראשונה הביאו כביכול את יינון מגל ונטלי דדון ונטלי דדון אמרה שאם יהודים חוגגים את הסילבסטר (לא השנה ולא בשנה שעברה אלא לפני שנתיים לפחות) אז חבל שהיא לא דרוזית.

1ספי11

Well-known member
זה לא מה שאתם אומרים כשדורשים מהחברה החרדית להתגייס?

למעלה