כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ...

דיברגנט חדש

Well-known member
במקומך ובמצבך הייתי נזהר להשתמש בביטוי כמו מח ציפור מאחר ולא קלטת כי הדברים נאמרו בציניות, והכוונה לא הייתה להעליב דרוזים, אלא לגחך על חרדים בקשר להתחמקותם משירות, וחוסר יכולתם להוציא את אפם מספרי הקודש ולדעת דברים גם בענייני חולין, ועל כן הפרודיה היא כאילו הדרוזים ישרתו במקומם שכל מי שחי פה מבין שזה כמו "להוסיף פק"ל מחלקתי" דווקא לציבור שכבר מלא בהם.

הבנת סוף סוף , או שאתה זקוק למילון אבן שושן?
לא, לא הבנתי שבשביל לגחך על מישהו אחד מצדיק פגיעה באחר, כפי שכתבתי ה-EQ שלך ברצפה |נחמה|

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ברור לך . אין לי עניין לדרדר עצמי למדמנה שאתה גורר את הפוסט הזה.
תהנה , אבל לא איתי.
כי אתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני כטרול מצוי ולא רצוי, בעל אינטליגנציה רגשית אינפיניטסימלית - תכונות אנוש המבדילות מיתר היצורים בעולם החי, אלא שמסתבר כי קיימים הומינידים החסרים את כולן או מקצתן...

דיברגנט חדש

Well-known member
ראית סאטירה שלא פוגעת באף אחד?
יש פגיעה ויש פגיעה, תצחק כמה שאתה רוצה על חברי הממשלה, זמרים, קרייני חדשות אך לא על מיעוטים בארץ שאתה רוצה שיהיו לצידך ולא על משהו שיכול לעשות תקרית בינלאומית כפי שפולגאר הדגים לך בתגובתו (#43) עם מובארק ויצפאן.

פולגאר

Well-known member
יש פגיעה ויש פגיעה, תצחק כמה שאתה רוצה על חברי הממשלה, זמרים, קרייני חדשות אך לא על מיעוטים בארץ שאתה רוצה שיהיו לצידך ולא על משהו שיכול לעשות תקרית בינלאומית כפי שפולגאר הדגים לך בתגובתו (#43) עם מובארק ויצפאן.
אכן, מה שאפשר לעשות בביתך אי אפשר לעשות בתרבויות שונות.

certified.woke

Well-known member
מה לעשות, הרמת להנחתה :)
מה לעשות והפגנת זעם קדוש, ענין האפייני לנעלבים מקצועיים ואינו מעיד על EQ, אלא דרך כלל על "רגישות".
האם אתה בן לקבוצה אתנית אפולוגטית ("מתגוננת") כלשהי?

מאמינים בקיום אֵל למשל הם אפולוגטיים.
זאת משום שאין שום אישוש תצפיתי, או מבחן לקיומו מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניהם...והם מודעים היטב לכך...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
מה לעשות והפגנת זעם קדוש, ענין האפייני לנעלבים מקצועיים ואינו מעיד על EQ, אלא דרך כלל על "רגישות".
האם אתה בן לקבוצה אתנית אפולוגטית ("מתגוננת") כלשהי?

מאמינים בקיום אֵל למשל הם אפולוגטיים.
זאת משום שאין שום אישוש תצפיתי, או מבחן לקיומו מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניהם...והם מודעים היטב לכך...
הלוגיקה שלך, שוב פעם, עקומה, כי לא אני הנעלב, אלא אני מבין מי יכול להעלב וזה מעיד על EQ שלך ולעמיתך לדעה אין אותה.

למעלה