כמה
ייני לי...

randu

New member
כמה ../images/Emo32.gifייני לי...

לנסות למצוא כותרות מתחכמות ל-"
"..
הנה מה שעבר עליי היום-הכל אמיתי!!!!! ב-14:00 בערך הלכנו לים 5 חברים. נכנסו למים,חמשתנו היינו עם בוגי כל אחד. נכנסו למים,אחרי 10 דקות שתפסנו גלים (החברים שלי ממש תותחים,אני עלוב.) נקלעתי למערבולת,כל החברים שלי הצליחו לצאת ממנה,ואפילו לא ניסו לעזור לי. מרוב נסינות להציל את עצמי-לא היה לי כוח לצעוק למציל. פתאום המציל צועק לי: "ילד עם הבוגי,ילד עם הבוגי,תחתור-עם הרגליים והיידים." לע,תשבע,מה ניסיתי לעשות עד עכשיו!?!?
התשחרתתי אחרי איזה 10 דק'. ואז החלפנו מקום ושוב תפסנו גלים. תפסו עליי גלים. חבר שלי נכנס בי בשיא העוצמה והביא לי את הבוגי שלו בתוך הצוואר. במקום להגיד "רן? אתה בסדר? סליחה." הוא אמר: "רן,אתה בסדר!??!?!?! (בכעס) אם אני תופס גל אל תהייה לידי!" אוו.מיי.גאד.אני המום ממנו עד עכשיו. אחרי איזה חמש דקות. חבר אחר שלי נכנס עם הבוגי שלו לתוף השפה שלי, דממתי למשך רבע-שעה. וגם הוא-צעק עליי לא להיות ליידו,כי אז אני אפריע לו לתפוס גלים כמו שצריך
ב-16:30 נשבר לי, הצוואר שלי כאב,דממתי מהשפה, כולנו סבלנו משפשפות נוראיות, אז לקחתי ת'תיק-קניתי פחית קולה, (שאחרי חצי דקה התרוקנה לה
) ותפסתי מונית הבייתה. 17:15 הייתי אחרי מקלחת, תכננתי לכתוב את ההודעה הזו,אבל אחי היה על המחשב.
זה היה מעייף. לילה טוב נונים.

mikmikonet

New member
איזה חברים! פיכס ../images/Emo178.gif

עם חברים כאלה מי צריך אויבים
איייף! נשמע לי כואב כל מה שעברת
בכלאופן, אני שמחה שאתה בסדר עכשיו
ומזל שעזבת אותם
.

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif שמחה שנהנית [?]

סתם סתם , אל תלך איתם יותר לים! יופי שעזבת :]

נקודונת

New member
../images/Emo26.gifמשהו מצחיק

קודם כל, תרגיש טוב רן. תשתדל לא להתפרק או משהו
וזה משהו ממש מצחיק, מן פארודיה על פוקימון. כי לצחוק זה טוב
יותר בריא מלאכול גזר. או חסה.

randu

New member
וואייייייי מונטי י'קרצייה!!

עכשיו נדבק לי גו'ק לראש, והבנתי שאני צריך לעשות משהו אם אני רוצה ללמוד משחק... הלכתי וחקרתי על בית צבי, (זה נכון שמתקבלים 8 תלמידים בשנה?
) ועל בצפר למשחק של יורם לוינשטיין, ויש לי ג'וק-אני מת ללכת ללמוד משחק, אבל אני גר בנתניה-וזה לא כזה קרוב. הדבר היחידי הרציני שיש לנו בנתניה זה "הבוסתן", שאלי ומריאנו יצאו ממנו,ועוד כמה סלב... אבל אין לי ביטחון, ואם אין ביטחון,אני לא אתקדם לשומקום
טוב,לפחות עכשיו אני יודע מה אני רוצה לעשות בחיים. ו-וואי,בית צבי מושלם בשבילי, כי לומדים משחק ופיתוח קול, (או שבכל מקום זה ככה?) ושירה ומשחק זה שני הדברים שאני הכי אוהב אותם... מונטי,עברתי לילה של הרבה קריאה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רן..

בית צבי זה יותר מחזות זמר גם אצל יורם לומדים פיתוח קול וסדנאות תנועה והכל חוץ מזה שכרגע אני לא חושב שזה צריך להטריד אותך ויש אני בטוח גם אצל יורם וגם בבית צבי אנשים מהדרום מהצפון ומהטיזי שלי כשתגיע לגיל המתאים תתחיל לחשוב זה גם לא קצת כסף ממש לא קצת כל הניתוח של יורם עובר על אוטנטיות הסטודיו שלו נמצא בלב שכונת התקווה אני מכיר גם כמה מהתלמידים שלו שעברו לגור שם לשעת הצורך בכ"א אני ראיתי מה יצא מיורם וזאת איכות לא מחזה זמר [שזה אומנם יותר יופי וסלב אבל אני לא חושב שאני רוצה להעתמק בלהיות סלב אלא להיות שחקן באמת] חפרתי

randu

New member
בית צבי זה מחזות זמר?!

וואלה? תודה! ובקשר לשאר המידע-

נקודונת

New member
דעתי בנושא..

מצטערת שאני נדחפת, אבל אני לומדת תיאטרון (בבצפר... מגמה...), ולא הייתיח ממליצה לך ללכת לבית צבי. זה אומנם מאוד נחשב, אבל אני יודעת מחברה שלי שלומדת שם בקורסי נוער, שזה לא כל כך מדהים. במילים של חברה שלי "זה בית ספר בעיקר למוזיקה, שלומדים בו גם לשחק". מכל ההצגות שראיתי שם לא אהבתי אף אחד, ולטעמי יש שם יותר מידי דגש על ה"שואו" (המוזיקה והריקודים) ולא מספיק על כל המשחק (הסצנות וכל זה). לדוגמה, בהצגה של בית צבי "קברט", הנאמברים המוזיקלים היו מעולים, כורוגראפיה מצוינת ומתואמת, כולם שרים מצוין, אבל הסצנות היו חלשות מאוד (בעיני). זה לא שאני כזאת מומחית, אבל הייתי ממליצה לך לברר על יורם לוינשטין (שזה מעולה) ו/או ניסן נתיב (שזה גם מצוין) או אפילו משהו באזור שלך. ובאמת, שאתה לא חייב לצאת מכליך. אתה יכול ללמוד במקום באיזור שלך, "הבוסתן" כמו שאמרת או אפילו סתם קורס תיאטרון קטן (אני בטוחה שאפשר למצוא). אני למשל למדתי עד שנה שעברה שקורס קטן אך מקצועי ביותר בגבעתיים (איפה שאני גרה..) אני מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפנה, אבל במיוחד במשחק, כי אם אתה באמת אוהב את זה (ונשמע לי שאתה באמת באמת אוהב את זה) - כל דבר שתעסוק בו בתחום הזה יסב לך הנאה. קטן, גדול זה לא משנה - מניסיון אישי אני יכולה להגיד לך שכל עשייה היא מבורכת. אז בהצלחה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תומך בכל מילה ומילה

ובדיוק מה שאמרתי רק שלא היה לי כח לפרט ולהשמע שחצן בגלל שאני לומד אצל יורם

mmmbam

New member
איזה חברים מפגרים ../images/Emo46.gif

שמע איש, מגיע לך יותר! לך תכיר אנשים נחמדים יותר, שאשכרה יהיה לך טוב איתם. ותרגיש טוב!

JULI4561

New member
~ שאלון ב # צ # פ # ר ~

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש?
לאיזה כיתה את/ה עולה ?
כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..?
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת?
למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ?
למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ?
איזה תיק יש לך השנה?
הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק?
לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת?
חלמת על בית ספר בחופש?
יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים?
ליד מי אתם יושבים השנה?
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? זהווו

נקודונת

New member
../images/Emo63.gif

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? האמת, כבר בא לי. לא ממש ללמוד, אלא לפגוש את כל החברים כל הזמן ואני כל כך מתגעגעת למגמה..
לאיזה כיתה את/ה עולה ? י' כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? קניתי ספרים ויומן (אני מאלה שממש רושמים), מחברות עוד לא. איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? מתמטיקה!
וגם פיזיקה אבל אני לא לומדת את זה יותר.. למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ? למגמה!!!
למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ? לשיעורי מתמטיקה, ולאיזה ילד אחד שאני ממש שונאת. איזה תיק יש לך השנה? סגול, שאני ציירתי עליו בעצמי. עוד לא סיימתי, אבל בינתיים ציירתי עליו את מומין ותפרתי עליו גזר ויש לי פאצ' חמוד אבל עוד לא שמתי אותו..
הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק? מספיק ודי, למען האמת
לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? לאבי (המורה למשחק) חלמת על בית ספר בחופש? חלמתי? לא. יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? ליציאות הלא קשורות של כל מיני מורים מסוימים, לציורים באמצע בשיעור ולכל השטויות שאני גורמת לאנשים לעשות.. ליד מי אתם יושבים השנה? לא יודעת, נראה כבר. איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? המורה להיסטוריה, "מלך האופל"

randu

New member
______חופש../images/Emo70.gif_______

עוד פחות מ-20 יום חוזרים לבית הספר, איך המרגש?
המרגש סבבה
,יש בי צד ששמח לחזור
לאיזה כיתה את/ה עולה?
ט'.
כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..?
חלילה,אני אוהב לחכות לרגע האחרון!
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת?
מדעיםםם!
למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר?
לחברים,כמובן.
למה את/ה הכי לא מתגעגע/ת בבית ספר?
ללימודים!
איזה תיק יש לך השנה?
או של קוויקסילבר,או של ריפקארל.
היית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק?
בהחלט ארצה עוד
לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת?
לטלייייייי!
חלמת על בית ספר בחופש?
,וטוב שכך.
יש משהו שאת/ה הכי מתגעגע/ת אליו בשיעורים?
בטח,לצחוקים על שירה
,כפרעלייה.
לייד מי אתם יושבים השנה?
לא יודע-או בן או דור.
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות?
דליה,או שרה.
המשך חופש נעים,כפרות

למעלה