כמה
ייני לי...

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo1.gifגם אצלכם המורה למדעים

לא משהו??
אצלנו היא פשוט מכשפהה

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo1.gifעונההה

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? לאיזה כיתה את/ה עולה ? ח' כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? לא,הייתה מלחמה
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? מדעים למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ? להפסקות ולחברות למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ? ללימודים עצמם איזה תיק יש לך השנה? משנה שעברה הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק? כמובן שעוד חודש כי הוא פשוחט נהרס בגלל המלחמה המעפנהה לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? למחנכת חלמת על בית ספר בחופש? כה יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? להתכתב חח ליד מי אתם יושבים השנה? לא יודעת , כי אתם יודעים... עוד לא התחילה השנה!
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? מורה לתנ"ך

Sahar 11

New member
עונה

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? פשוט מלהיב
לאיזה כיתה את/ה עולה ? יב
כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? יאסס
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? עכשיו, שסיימתי עם תנ"ך. הבעה
למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ? לכלום[?] סתם, אולי קצת לשיעורי אנגלית
למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ? להכל
איזה תיק יש לך השנה? התיק שהיה לי שנה שעברה
הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק? שום חופש לא יספיק לי
לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? לאף מורה
חלמת על בית ספר בחופש? חח לא זוכרת
יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? כע, כל מיני שטויות שעושים בשיעורים מרוב שיעמום
ליד מי אתם יושבים השנה? ליד מי שישבתי שלוש שנים קודמות
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? כל מורה בעע לא רוצה לחזור

mmmbam

New member
אנשים, יש פה מישהו שלומד ב"צפית"???

פתאום עלה בדעתי שאני לא היחידה
צפיתניקים, תנו סימן! או לחילופין - יש פה מישהו שלומד ב"הרטוב"?? עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? קודם כל - בשבילי זה עוד 12 ימים [מה????!!!!!
] ודבר שני - מרגש אה.... חביב, אני יודעת... אני מתרגשת יותר בשביל אחותי שעולה לכיתה א' מאשר בשביל עצמי...:] לאיזה כיתה את/ה עולה? ח'. כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? לא, אבל עשיתי רשימה לאמא שלי והיא תקנה בעתיד הקרוב.
[אני מקווה.] איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? כמובן שמתמטיקה. למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר? לאנשים. למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר? למתמטיקה ולאנשים מסוימים. איזה תיק יש לך השנה? התיק שהיה לי שנה שעברה
תיק אדום של ג'נספורט אואיךשלאקוראיםאותם היית רוצה עוד חודש חופש, או שחודשיים זה מספיק? מספיק, תודה. לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? יפעת, המורה לספרות. חלמת על בית ספר בחופש? חלמתי על האנשים בבית ספר, נחשב?
יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? הצחוקים, הישיבה בין האנשים הכי מצחיקים בכיתה
ליד מי אתם יושבים השנה? לא יודעת, אבל אני מקווה שליד יפתח כמו שנה שעברה ושדביר ו/או צליל יהיו במקום קרוב, וגם יהיה נחמד אם אחד הרותמים יהיה קרוב וגם סתו צריכה להיות באזור שלי כי אני אמורה להיות זאת שעוזרת לה להתאקלם בבית ספר החדש
אבל בקיצור - ליד יפתח. איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? בתיה, המורה למתמטיקה

Fergie7

New member
../images/Emo10.gifעונה.

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? חרא.
לאיזה כיתה את/ה עולה ? ט'.
כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? כן.
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? ערבית, אנגלית, מת', מדעים, תנ"ך, לשון וספרות.
למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ? הפסקות. וזה הדבר היחידי.
למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ? לימודים, דע!
איזה תיק יש לך השנה? רנואר אדום.
הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק? עוד חודש.
לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? ספורט.
חלמת על בית ספר בחופש? לא.
יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? הצחוקים.
ליד מי אתם יושבים השנה? ל'דעת.
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? כולן.

IkMfNiY

New member
אני לא יכולה לענות עליו ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

זה כזה מוזר
יעל

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif כיייף לך../images/Emo70.gif

סליחה , פעם הבאה אני אתחשב גם באלה שלא יכולה לענות על שאלונים כאלה

L U Z I A

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

עוד פחות מ20 יום חוזרים לבית הספר איך המרגש? קקי. לאיזה כיתה את/ה עולה ? ח' כבר קנית את כל הציוד, מחברות,ספרים וזה..? עוד לא
איזה מקצוע את/ה הכי שונא/ת? תנ"ך למה את/ה הכי מתגעגע/ת בבית ספר ? לחברים למה את/ה הכייייי לא מתגעגע/ת בבית ספר ? הכייייייייי?
ללימודים איזה תיק יש לך השנה? JANSPORT הית רוצה עוד חודש חופש , עוד שחודשיים זה מספיק? עוד חודש יהיה ממש מצויין. לאיזה מורה את/ה הכי מתגעגע/ת? לורה לערבית
חלמת על בית ספר בחופש? בשום פנים
יש משהו שאת/ה הכי אליו מתגעגע/ת בשיעורים? לא!! די כבר אין לי כח
ליד מי אתם יושבים השנה? אני באמת כבר יודעת כי פשוט ארגנתי הכל וחשבתי בראש על סדור הישיבה בכיתה
איזה מורה את/ה הכי לא רוצה לראות? המורה לתנ"ך

למעלה